Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Musíme brát ohled i na plasty, při větší teplotě by se už mohly začít tavit a záruční pečeť "bublat", né li už při týhle.

No právě. Pečet se asi roztaví dřív, než samotné komponenty, které těch 60 stupňů dají v pohodě. Hold špatný způsob.

Co mě ještě napadlo (ale moc neřeším způsob, jak to provést) poškádlit konzoli trochu vyšším napětím a říct, že za to může síť. Ale jestli by to uznali, kdo ví.

Odesláno
Ne tak na to se*u jenom me ta hra bavila...ban sem dostal nechtene z nejaky ♥♥♥♥♥ni challlenge lobby... :D mw2 uz mam maximalni lvl...uz nehraju...

ze to ses ty,tak jsem si dal praci to najit:D http://console-forum.net/tema/113728-black-ops-prestige-hack takova divna nahoda na ban:D

doufam,ze se ti podari znicit konzoli a nedostat novou

Odesláno

Je nádherné, jak lidi musí podvádět za každou cenu... Tak jsi dostal ban, a co? Patří ti to, pokud jsi nehrál férově. Udělej novej účet a buď hraj dál, nebo si to aspoň přiznej. Já bych byl za ban na Black Ops, MW2, nebo MW3 (nadcházjeící) naopak rád.

BTW: Magnetama by to asi nešlo, nevyznám se v tom, ale myslím, že by musely být silné, a takové asi v normálních reproduktorech nebudou (navíc u reproduktorů by měly být stíněné, aby nepřitahovaly vše kolem sebe)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu