Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak "zníčit" PS3 ? :D

silver

Recommended Posts

jenom deb*l by si kurvil konzolu. Pokud jsi dostal ban, tak si ho zaslouzis. Mas hrat ferove.

HeHe, neber to tak vážně, všichni co tu napsali, spíše teorizují než jej nějak inspirují. Jinak myslím si, že nejspolehlivější bude rozebrat to a neporušit pečeť, ačkoliv to je dost obtížné :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíme brát ohled i na plasty, při větší teplotě by se už mohly začít tavit a záruční pečeť "bublat", né li už při týhle.

No právě. Pečet se asi roztaví dřív, než samotné komponenty, které těch 60 stupňů dají v pohodě. Hold špatný způsob.

Co mě ještě napadlo (ale moc neřeším způsob, jak to provést) poškádlit konzoli trochu vyšším napětím a říct, že za to může síť. Ale jestli by to uznali, kdo ví.

Odkaz ke komentáři

Ne tak na to se*u jenom me ta hra bavila...ban sem dostal nechtene z nejaky ♥♥♥♥♥ni challlenge lobby... :D mw2 uz mam maximalni lvl...uz nehraju...

ze to ses ty,tak jsem si dal praci to najit:D http://console-forum.net/tema/113728-black-ops-prestige-hack takova divna nahoda na ban:D

doufam,ze se ti podari znicit konzoli a nedostat novou

Odkaz ke komentáři

Je nádherné, jak lidi musí podvádět za každou cenu... Tak jsi dostal ban, a co? Patří ti to, pokud jsi nehrál férově. Udělej novej účet a buď hraj dál, nebo si to aspoň přiznej. Já bych byl za ban na Black Ops, MW2, nebo MW3 (nadcházjeící) naopak rád.

BTW: Magnetama by to asi nešlo, nevyznám se v tom, ale myslím, že by musely být silné, a takové asi v normálních reproduktorech nebudou (navíc u reproduktorů by měly být stíněné, aby nepřitahovaly vše kolem sebe)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu