Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Procesor :-(

tescotaska

Otázka

Zdravím

tak rád bych kdyby jset mi pomohly.

Když dám Ctrl+Alt+Delete a mam třeba zaplé Chrome.exe ( Google prohlížeč ) tak mam Využití CPU 100 % !:cry::cry:

Nebo když chci udělat si Server na Metin2 tak zapnu Virtual PC nebo Virtual Box a to samé Využítí CPU 100 %

Moje sestava :

Procesor : 2.6 GHz

RAM : 1.5 GB

Grafika : 128 MB

HDD : 400 GB

Ani jedno není špatný pro rozjetí Metin2 server atd... a mám kámoše a on zapne například ten Virtual PC nebo Virtual Box a zabírá mu to CPU jenom 4 % a mě to 100% :cry:

Prosím o odpověd děkuju moc :-):cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

No tak bejt tebou tam nechám WinXP, 128mb grafika a 1.5GB ramky je spíš docela minimum na Visty nebo 7.... Jo a to vytížení klidně může bejt (jak už bylo řečeno) virama, nebo prostě veškerým odpadem v PC :D Takže já osobně doporučuju Formát disku a reinstal - pokud se ti do toho nechce, tak aspoň pořádně pročistit PC vč. registrů (např. CCleaner) a projet důkladnou kontrolou antivirem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu