Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XGD3 hry

Recommended Posts

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Není zde napsaná zkušenost s vypalováním pomocí CD CLONE - takže :

Žádné nastavení není potřeba - jen po oznámení že nestačí kapacita disku se zadá ze dvou voleb ( overburn a nebo do konce ) volba OVERBURN . Rychlost vypalování 2 x . Po skončení vypalování sice vyskočí hláška že :

Zápis na ....vaše vypalovačka .... se nezdařil! , ale v xboxu to funguje . Zkoušel jsem to i nainstalovat na HDD - instalace proběhla bez problémů a hra z HDD funguje také .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji funkcnost, release Warhammer.40000.Space.Marine.READNFO.XGD3.0800.USA.RF-XBOX360-RRoD funguje na novym FW u myho fat liteonu. Zkusil jsem i Driver.San.Francisco.XGD3.READNFO.XBOX360-XB3 (sice tam pisou, ze je to pro emulatory optickych mechanik, ale zkusit to prece muzu), image vypaleno stejnym postupem, nefunguje. Mam aspon dalsi tacek pod kafe :).

Ma nekdo tip na funkcni release Drivera?

Verze pro ODD (emulátory optických disků) není prý bezpečná strkat do xboxu. Chybí tam security sectory, AP2.5 a další věci a je možný, že sis tím vysloužil ban.

Ahoj a jaktoze ty hry XGD3 v abgx nejdou zkontrolovat nebo upravit???To uz tetkom nemusim nik kontrolovat atd.???Diky

Ty co teď vyšly od RRoD jsou podle c4evy správný se vším všudy. Ale ještě bude vycházet nová verze abgx, která bude podporovat XGD3 (neptej se kdy bude vycházet, nikdo to neví).

Není zde napsaná zkušenost s vypalováním pomocí CD CLONE - takže :

Žádné nastavení není potřeba - jen po oznámení že nestačí kapacita disku se zadá ze dvou voleb ( overburn a nebo do konce ) volba OVERBURN . Rychlost vypalování 2 x . Po skončení vypalování sice vyskočí hláška že :

Zápis na ....vaše vypalovačka .... se nezdařil! , ale v xboxu to funguje . Zkoušel jsem to i nainstalovat na HDD - instalace proběhla bez problémů a hra z HDD funguje také .

Když dáš tu druhou možnost místo overburn ("burn to end" je to myslím), tak ti žádná chyba nevyskočí a udělá to to samý. Tedy nevypálí se poslední 1 až 2 procenta, což ale zatím nevadí. Takhle se to aspoň uvádělo v návodech, který jsem viděl.

Odkaz ke komentáři

Mel bych pár otázek.

1) stači na kontrolu her ABGX v 1.0.1. nebo je potřeba vždy aktualni ?

2)na jaky level (autofix) konrolovat hry ? At uz XGD2 nebo XGD3 ?

3)jde spustit konkretne tenhle rip "Gears of War 3 READNFO XGD3 0800 USA RF-XBOX360-RRoD" na LT+2.0 ?

4) ikdyž sem to nepatří, obsahuje tento rip česke titulky ?

Předem díky

Odkaz ke komentáři

Naopak - LG jsou podle mne nejlepší . Mám hodně starou LG a stále mi vypaluje bezvadně .

Na c4evaspeaks se od c4evy nedávno objevilo prohlášení, že právě LG mívají problém s layer breakem. Nejsou to asi všechny, ale zrovna LG je pro vypalování XGD3 her prozatím prý asi nejmíň vhodná značka. Na tohle asi narážel.

Klidně dej LT+2.0 . Ten nový DB prý nebude mít na FW flashe vliv - takže nutnost přeflešování nehrozí .

Odkud je ta informace? Mě by to docela potěšilo, i když přemýšlím, jestli si už radši při každým updatu dashboardu nehodit do xboxu OFW, pro jistotu na ochranu proti banu. Člověk nikdy neví, co se tam uvnitř děje :)

Odkaz ke komentáři

Odkud je ta informace? Mě by to docela potěšilo, i když přemýšlím, jestli si už radši při každým updatu dashboardu nehodit do xboxu OFW, pro jistotu na ochranu proti banu. Člověk nikdy neví, co se tam uvnitř děje :)

Dnes mi Linuxík dával FW LT+2.0 a na dotaz o připravovaném novém DB mi takto odpověděl .

Odkaz ke komentáři

Verze pro ODD (emulátory optických disků) není prý bezpečná strkat do xboxu. Chybí tam security sectory, AP2.5 a další věci a je možný, že sis tím vysloužil ban.

Live vubec nepouzivam, takze me pripadnej ban asi ani moc nenastve, ale jen tak ze zvedavosti jsem tam podival a fungovalo to vecer i ted. Xval taky nic neukazuje (nekde jsem cet nazor, ze neni nijak moc spolehlivej v urcovani stavu konzole, takze to neberu jako nejakou hodnotnou informaci). Tu placku Drivera pro emulator jsem tam sice vlozil, ale nijak se mu nechtelo ji najit a natozpak spustit. Takze se necham prekvapit a uvidim pri nejaky vlne banu, jesli jsem nejakej vyhral nebo ne.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Dnes mi Linuxík dával FW LT+2.0 a na dotaz o připravovaném novém DB mi takto odpověděl .

Rozhodně nemám v úmyslu zpochybňovat něčí vědomosti, ale s tímhle se nedá souhlasit. Tohle prostě nemůže vědět a zřejmě to neví ani sám autor CFW, dokud se mu nedostane finální verze DB pod ruce. Osobně bych se velice divil, kdyby nadcházející verze DB neznamenala žádné změny a nutnosti znovu flashovat, zejména u Slimů.

Navíc pokud vezmeme v potaz, že nadcházející verze DB docela významně změní dosavadní vzhled a funkcionality, jak je ostatně vidět z leaknutého preview:

A v neposlední řádě sdělení o způsobu přechodu na LT+ 2.0 u verzí Slim:

remember everyone - that you will have to update to the latest dashboard from stock first. this WILL lock the SPI on your 9504 slims.

What does this mean ?

To flash you will need to either Use a Sputnik Probe or Sputnik Switch if you have an MXIC chip - or a TX Unlocked PCB or the hardcore kamikaze hack if you have a winbond chip.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem koupil , tak jsem napsal . Bylo mi vysvětleno , že flash zůstane - bude se měnit jen DB . Pokud by byla nutnost i přeflashovat , tak co by jste radili vy ? Čekat stále na nějaké změny a neflashovat na LT+2.0 ? V tom případě by si nikdo nové hry nezahrál a stále jen čekal a čekal ....... na nějaké změny aby nemusel flashovat ???? Napište , co by jste v tom případě poradili vy . Myslím si a vy to také všude píšete , že přesné informace nemá a nebude mít nikdo .

Odkaz ke komentáři

nikdo neví co bude taky předtím aktivovali tu ochranu Ap 2.5 a taky nikdo nic neveděl buh ví co bude tam je to pravda ale zase furt flešovat,ale je to levnější než kupovat originaly,ale zase to vypalovaní s těma chybama taky nic moc ,ale mužeme byt radí že ty hry jsou zatím:¨)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu