Moderators drak3go Odesláno Říjen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Nene, live nevlastním hraju si singla a pohoda. A tato informace je právě dost podstatná a měl bys ji uvádět vždy, když tu hlásáš, že jedeš tzv. "po staru" a vše ti jede "na pohodu". Pokud neřešíš XBLive, je tvoje situace úplně diametrálně jiná než u těch, co na Live chodit chtějí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trastik Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zdravim, zajímalo by mě co je špatně, vypálil jsem s LayerBreak=2133520, ale v mechanice mi xbox říká open tray u LOTR: war in the north a mam to stejné i s Gears of war 3. NBA2k12, Goldeneye, Batman Arkham City, Sonic generations, všechno šlape. U těhle 2 jsem tvořil dvd file sám a udělal jsem tam layerbreak a pod to název.iso, tak by mělo být vše ok....co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zdravím chci se zeptat jestli bude LT 2.01 pro všechyn mechaniky četl jsem že pro samsung už je a ještě jestli už někdo zkoušel v abgx se objeviyl nějake XGD 3 hry tak jestli už to někdo projížděl díkes:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 na XGD3 hry ještě není kontrola v abgx http://abgx360.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 v online databazi ale mají už 3 hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 v online databazi ale mají už 3 hry:) Ale když je zkusíš v ABGX , tak to nefunguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 aha tak to asi bude doufám co nejdříve nova verze a co ten flash LT 2.01 bude pak pro všechny ty mechaniky?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 LT+ 2.01 je jen pro Samsung, pro žádnou další nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 mno já stejně čekám až bude novy update pak teprve nahodím flash LT 2.0:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Podařilo se někomu z vás úspěšně stáhnout a vypálit Battlefield 3 ?? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Podařilo se někomu z vás úspěšně stáhnout a vypálit Battlefield 3 ?? :? Samozřejmě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 tak určitě to jde když to lidi hrajou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasnovotny Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 zdar lidi nevíte kdy vyjde nebo jestli vyšla nova verze abgx360 aby se mohli verifikovat XGD3 hry?? diky za info.. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 zdar lidi nevíte kdy vyjde nebo jestli vyšla nova verze abgx360 aby se mohli verifikovat XGD3 hry?? diky za info.. :bash: Nevyšla a kdy vyjde nikdo nemůže vědět - zbytečná otázka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Nevyšla a kdy vyjde nikdo nemůže vědět - zbytečná otázka . No, tady se píše něco jinýho: http://rapid4all.org/forums/applications/2872788-abgx-1-0-5-patch-v6-xdg3-gears-war-ect.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak proč to nezkusíš ? Potom nás můžeš informovat a nám můžeš poradit ty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak proč to nezkusíš ? Potom nás můžeš informovat a nám můžeš poradit ty . Teď nevím, jestli to bylo na mě. Jinak dnes odzkouším, zatím se mi podařilo bez problémů smahnout Driver a Rage. GOW3 a Dark Souls se mi zatím nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Teď nevím, jestli to bylo na mě. Jinak dnes odzkouším, zatím se mi podařilo bez problémů smahnout Driver a Rage. GOW3 a Dark Souls se mi zatím nedaří. Bylo to na tebe . Myslím odzkoušet to na co jsi dal odkaz . Já jsem o tom ani nevěděl . Hned jsem to odzkoušel , ale hlásí mi to zavirovaný soubor ( ten patch ) trojanem , tak to raději nezkouším přes antivir odblokovat . Jinak pokud někdo nehraje s těmi hrami na live , tak tu kontrolu v ABGX považuji zatím když to stejně nejde za zbytečnou a nezatěžuji se s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Bylo to na tebe . Myslím odzkoušet to na co jsi dal odkaz . Já jsem o tom ani nevěděl . Hned jsem to odzkoušel , ale hlásí mi to zavirovaný soubor ( ten patch ) trojanem , tak to raději nezkouším přes antivir odblokovat . Jinak pokud někdo nehraje s těmi hrami na live , tak tu kontrolu v ABGX považuji zatím když to stejně nejde za zbytečnou . Tak já jsem se na nic neptal. Asi sis spletl uživatele. No pokud to hlásí trojana, tak je to naprd. Už fakt nevím jak ty hry správně napálit. Útěchou mi může být fakt, že nejsem jedinej, kdo s tím má problémy. Komínem mi vyletělo 10 Verbatimek a tácků už mám taky hodně, tak by to už snad stačilo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Uživatele jsem si nespletl . Neptal jsi se , ale odpovídal jsi . Nebo už nevíš co jsi napsal ? Toto je v Tvém příspěvku : " No, tady se píše něco jinýho: http://rapid4all.org/forums/applicat...s-war-ect.html " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Prozíravě jsi upravil svůj příspěvek. Původně: "Tak proč se ptáš? Proč to nezkusíš ? Potom nás můžeš informovat a nám můžeš poradit ty." Opakuji, já se na nic neptal. Ale tohle je s prominutím o houně. Měly by se tu řešit konstuktivní věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ano - původně jsem se spletl a proto jsem ho ihned upravil . Jestli to bereš jako útok na tebe tak se omlouvám . A znova jako předtím ti píši - neptal jsi se ale odpovídal a odkazoval radou na něco o čem jsem ti napsal aby jsi to odzkoušel . Pokud by to fungovalo tak to konstruktivní je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 No, vypadalo to nadějně, ale o té modifikaci píšou i na ixtreme foru - nestahovat virus. Máš pravdu, zbytečně jsem se unáhlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy__Jones Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 toť dilema... tak si nech udelat za 400 flash a jestli cca za mesic bude potreba novej,tak si myslim že slusnej flasher ti to udela za míň... spis by bylo lepsi si nechat vydumpovat klicc mechaniky ulozit ho trebba na usb flash, a dalsi fflashe si delej zadarmo sam, je to prkotina,a hlavne kdyz mas klic tak nemuzes nic zkazit, u jungleflasheru je dokonce navod, pak si muzes delat flash kdykoliv kdy se ti zachce,preci nejsi zadny becko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 C4eva pracuje na nové verzi abgx360, která bude podporovat XGD3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.