Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  Fenix napsal:
Mě to ani tak nesere , až výjde ten officialní dasch updatnu na verzy která se podobá Win 7 mob a začnu s originalama :D... mam xko 2roky a k tomu asi 20her nemusím mít každou kktinu co výjde a má v hodnocení 7 z 10 ... většina pak stejně sklame ... už sem asi na hraní her starý že mě to tak nebere .. jediný na co se těším je Battle 3 MP a to pojedu jednoznačně Origo ... protože hry od EA mají Online Pass

Starý na hraní :-D Já mám 25 a nějak si nepřipadám starý na hraní :-D Tak xko prodej, dash Win 7 mob instalovat nemusíš a můžeš si nahodit rovnou win 8 na PC :-)

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Krabbio napsal:
Já doufal že LT+ 2.0 výjde do 14 dní,když už je teda na světě a včera mi psal flasher že je ve fázi testování a podle zkušeností typujde 1-2 měsíce :-( není to za dlouho ??? to se mi moc nezdá.

Vždy platilo... až výjde, tak výjde. Datum vydání se neavizuje dopředu, oznámí se maximálně 24hod před publikováním.

Odesláno

Novinka!

Citovat
[2011-09-27 10:17PM UTC] <c4eva> Benq LT 2.0 complete, working on Liteon Phat

[2011-09-28 01:25PM UTC] <c4eva> liteon phat 2.0 complete, booting gow3 backup fine

Takže LT+ 2.0 pro BenQ a Liteon phat mechaniku jsou hotové :) Není ale známo, jak je na tom podpůrný software, jako abgx a vypalovací a ripovací programy. Takže buď se teď bude nejspíš čekat na ně, nebo ještě na ostatní mechaniky, aby to mohl c4eva vydat všechno naráz.

Odesláno
  Somos napsal:
prosimtě proč chceš davat 1.92 vždyt už nektere mechaniky jsou v 2.0 v testovaci fazi...

Flash LT+2.0 je v testovací fázi už hodně dlouho, to že ten flash funguje se psalo už 16. července, ale je problém s firmware pro SLIMY. Jak je vidět na videu tak to spouští na XBOX 360 ELITE. S flashem pro SLIMY je háček. Už se mi nechce na to čekat, flash nemám, mám jenom 1 originálku a asi 250 pálenek. Gears of War 3 už jsem stejně dohrál 2x a Driver San Francisco je blbost. Kdyžtak si nechám dát update flashe až budu muset aktualizovat dash.

• Moderators
Odesláno

Na internetu se začaly objevovat první "legitimní" kopie XGD3 her v klasickém ISO formátu od skupiny RRoD, které jsou vytvořené pomocí nového FW 0800 v3.0 pro mechaniky BENQ VAD6038 / LiteOn DG-16D2S a nového Xbox Backup Creatoru. Ano, tato skupina dostala tyto nástroje se svolením samotného autora, přestože ještě nebyly oficiálně vypuštěny na veřejnost. Důvodem je to, aby široká veřejnost měla dostatek času s předsthem se připravit na brzké uvedení nového LT+ 2.0 LT-MAX.

V přiloženém souboru popisu u hry je i návod, jak vytvořit zálohu XGD3 kopie na DVD+R DL za pomocí momentálně dostupného SW ImgBurn. Kompletní a noob-friendly návod je k dispozici ZDE.

Vyjádření autora CFW k bezpečnosti na XBLive: "Kopie XGD3 vytvořené pomocí nového FW 0800 v.3.0 jsou XBLive bezpečné tak, jak jen v tuto chvíli bezpečné mohou být. Nejsou na tom o nic hůře, než např. stávající kopie XGD2 her. Přesto, pokud M$ kdykoliv přidá sérii dodatečných kontrol a to např. přes title update, mohou být XGD3 kopie her uložených na DVD+R DL médiích detekovatelné na XBLive".

Tolik k současně nejnovějšímu dění okolo nových FW a XGD3.

Spekulace o tom, že LT+ 2.0 je těsně před vydáním nechme i přesto zatím stranou :-)

• Moderators
Odesláno
  Tomas007 napsal:
To release už je venku = Gears of War 3 READNFO XGD3 0800 USA RF-XBOX360-RRoD. Někdo to stáhněte a vyzkoušejte, zda to nepojede bez LT+2.0 MAX. Já myslim, že by to mohlo jít, těm řečím nevěřim.

Nevěříš komu? Samotnému autorovi CFW v tom, co říká o produktu, který sám udělal a o kterém říká co je a není možné? facepalm.gif

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu