Anubis1 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ano pry to jde prez posledni ImgBurn http://www.youtube.com/watch?v=0gM8xtCM33A&feature=player_embedded#at=40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jo, mas to snad v kazdym nfo s 0800 ripem. a do cestiny ti to i kanalizator dokonce prelozil k sobe na web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ale prý se docela často stává, že to ImgBurn pokazí a hře pak vypadávají textury, seká se a nebo ani nejde spustit. Jde to i přes CloneCD a na to si zatím nikdo nestěžoval. Jinak tady je oficiální návod od c4evy na vypalování: http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 S CloneCD 5.3.1.4 to ma jit taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 S CloneCD 5.3.1.4 to ma jit taky. ja vypaluji jedine pres clone a musi se neco nastavit v tom clone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jak to je nebo bude s kontrolou přes abgx360? Pokud bych si flashnul lt 2.0 tak potrebuju to projet pres abgx nez to vypalim? hraju pouze offline.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Nový XBOX BACKUP CREATOR na vypalování XGD3 záloh ke stažení třeba zde : http://jailbreakscene.com/main/2011/10/xbox-backup-creator-v2-9-build-0345-released/ Ano - doporučuje se samozřejmě kontrola v ABGX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Nový XBOX BACKUP CREATOR na vypalování XGD3 záloh ke stažení třeba zde :http://jailbreakscene.com/main/2011/10/xbox-backup-creator-v2-9-build-0345-released/ no - doporučuje se samozřejmě kontrola v ABGX . NOTE: Burning xgd3 is not supported yet in XBC, this release is for ripping only. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Nový XBOX BACKUP CREATOR na vypalování XGD3 záloh ke stažení třeba zde :http://jailbreakscene.com/main/2011/10/xbox-backup-creator-v2-9-build-0345-released/ Ano - doporučuje se samozřejmě kontrola v ABGX . prosímtě, ten XBC funguje pro úpravu isa? jakože přes něho protáhnu scene release, pak skontroluju přes abgx a nakonec v imgburn vypálím? jo navíc po spuštění tobo XBC mi to hodilo nějaký error run-time error ´339´ components ´MSCOMCTL.OCX´ or one its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid funguje ten program jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Xbox Backup Creator je ve své aktuální verzi 2.9.0345 určen především pro tvorbu XGD3 záloh za pomocí FW 0800 v3 a tudíž drtivou většinu z vás nemusí zajímat :-) Aktuálně není možné za pomocí něj vytvářet kopie XGD3 na DVD, to se plánuje v budoucím releasu. Pro vypálení XGD3 hry je aktuálně použitelný ImgBurn (odkaz na tutoriál zde najdete na několika místech). Pozn. k pálení XGD3 pomocí CloneCD - nedoporučuje se vypalovat pomocí tohoto SW, přestože někteří uživatelé reportují funkční kopie. Způsob zápisu není ověřen a není důvod riskovat "nekvalitní" kopii, když tu máme jiný, funkční a ověřený způsob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Omlouvám se - protože se psalo , že na vypalování vyjde tento program tak jsem myslel že už je to tato verze . Zrovna jsem se ho chystal vyzkoušet . Takže z příspěvku drag3go vyplývá že je zatím pro vypálení isa nevhodný a bude funkční až příští verze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak situace kolem nového CFW a vypalování se (zejména teď) mění co chvíli, takže vypalování pomocí CloneCD už je také posvěceno z nejvyšších míst, kopie zdají se být totožné s těmi vytvořenými pomocí ImgBurn s tím rozdílem, že CloneCD nehází při vypalování chyby, popsané u ImgBurn :-). K tomu XBC - on vypalovat umí, ale ne současné XGD3 formáty. Tato poslední verze umí XGD3 pouze ripovat z originálu za použití FW 0800 v3, jak jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Takže software je ale LT 2.0 teprve bude ne? nebo jsem zaspal?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Takže software je ale LT 2.0 teprve bude ne? nebo jsem zaspal?:D už je vydaný,ještě se čeka na mechaniku Hitachi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Mně by se teď hlavně hodil ten novej abgx360. Mám už Gears Of War 3 a měl by to být release od RRoD, ale nechce se mi to zkoušet, protože spousta lidí, kteří stahovali RRoD se potom dozvěděli, že je to akorát přejmenovaná verze pro emulátory. Tak jsem si teď rozehrál Gears Of War jednučiku, na to čekání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 a jak to tedy je? už to flasheři nabízejí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 a jak to tedy je? už to flasheři nabízejí? Kdyby jsi jenom trochu četl a ne se jen rovnou ptal tak by jsi to věděl : http://console-forum.net/forum/76-xbox-360-prodam A hlavně se zeptej dvakrát - jednou to nestačí ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 dal jsem to do špatnýho topicu tak se nezblázni,jinak dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 na slim je lt 2.0 take??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 ne, stačí sledovat tento web http://c4evaspeaks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak se někdo pochlubte kdo už máte 2.0 MAX, jestli to hry fachaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Tak se někdo pochlubte kdo už máte 2.0 MAX, jestli to hry fachaj. ano. kdyby to nebylo funkční, nebylo by to měsíc testováno a poté publikováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Potvrzuji funkcnost, release Warhammer.40000.Space.Marine.READNFO.XGD3.0800.USA.RF-XBOX360-RRoD funguje na novym FW u myho fat liteonu. Zkusil jsem i Driver.San.Francisco.XGD3.READNFO.XBOX360-XB3 (sice tam pisou, ze je to pro emulatory optickych mechanik, ale zkusit to prece muzu), image vypaleno stejnym postupem, nefunguje. Mam aspon dalsi tacek pod kafe :). Ma nekdo tip na funkcni release Drivera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Už Taky jenom čekám až vyjde nějaké info o funkční verzi Driver San Francisco ... srdcovka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 myslím, že právě dnes vyšel Driver_San_Francisco_XGD3_0800_RF_XBOX360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.