sisiliska Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Pkud máte flash tak okamžitě z XBL, Ohromné podezření vlny nastalo. Je toho plnej net že dostali ban a já ho mám taktéž. Objevil se i příspěvek z otazkách. Ano je to tak Vlna je zřejmě tu. A kdyby ne tak i tak běžte pryč. Pokud vlna je tak toho bude sakra plnej internet a toto forko. Dozvíme se to až asi později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 A kde jsi to vzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 K čemu by prosímtě pomohlo odejít z live? Jestli jsi flagnutej, tak stejně ban dostaneš, až se připojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 ja měl ale za to,že s posledníma flashema už nejde dostat ban... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Jo, pokud o tobě MS nevěděl z minulosti (tzn. neměl jsi nějaký flag). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 No mam flag od assassina kdy přišlo ap 2,5 .. no tak uvidíme..- ale rád bych teda viděl ty stránky kde se něco píše - jak tvrdí sisiliska že je toho plnej net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 onefootman: Šance je vždycky, nikdy to není 100% vyloučený. Pokud ale updatuješ dashboard jen s OFW v mechanice, máš vždy nejnovější verzi CFW, všechny hry kontroluješ v ABGX (na 100% zelenou) a patchuješ SSv2, a pokud nehraješ hry před vydáním... potom jsou šance, že dostaneš ban, minimalizovaný jak jen to jde. Ale to je jediný, co zmůžeš, i tak se nesmíš divit, když dostaneš ban. edit: jestli máš flag a vážně je banovací vlna, tak jsi skoro jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 No mam flag od assassina kdy přišlo ap 2,5 .. no tak uvidíme..- ale rád bych teda viděl ty stránky kde se něco píše - jak tvrdí sisiliska že je toho plnej net No, pokud to máš takhle, tak bych si na tvoje "přežití" raději nevsadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 No radši jsem už offline,ale může mi teda sakra někdo říct KDE VSUDE SE O TOM PISE?Prolejzam google a nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 ja měl ale za to,že s posledníma flashema už nejde dostat ban... Jo jo mám xko do roku 2005 do roku 2008 jsem jel kopie furt nový firmwary furt nový rady jak se vyhnout a stejně každej dostal ban. V roce 2008 jsem přešel zase na originálky a mezitim jen sleduju zase vlny banů a brečení lidí. Stále dohady co smíš a co nesmíš že ted je to 100% bezpečný a ve finále zase bany. Kdy už to lidem konečně dojde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Lidičky jak zjistím jestli mám u některé hry Flag ? Zatím jsem všechny hry spouštěl až po datumu vydání do obchodů v Evropě jen u L.A. Noire si nejsem jistý. Předem díky za rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Stále dohady co smíš a co nesmíš že ted je to 100% bezpečný a ve finále zase bany. Kdy už to lidem konečně dojde.... K tomu jen jedna poznámka - autor CFW, TX ani TJ nikdy netvrdili a negarantovali, že CFW je 100% bezpečný pro XBLive. Toto tvrzení se stalo tak nějak šablonou některých flasherů tohoto fóra a upřímně, jinde než na tomto fóru jsem se s tím nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 No radši jsem už offline,ale může mi teda sakra někdo říct KDE VSUDE SE O TOM PISE?Prolejzam google a nikde nic... Asi dobře nehledáš - je to i tady na foru : http://console-forum.net/tema/128812-nova-vlna-banu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Asi dobře nehledáš - je to i tady na foru :http://console-forum.net/tema/128812-nova-vlna-banu jo díky za upozornění, už jsem to našel,jen se pokoušim tyhle informace najít i někde jinde na netu....radší jsem pryč..jen se zeptam da se odstranit flag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jo díky za upozornění, už jsem to našel,jen se pokoušim tyhle informace najít i někde jinde na netu....radší jsem pryč..jen se zeptam da se odstranit flag? Dá - flasheři to umí . Pokud už je to ale i u MS tak to není nic platné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 takže když se nebudu ted pripojovat,necham odstanit flag a na live se pripojim az po zkonceni vlny tak bych "teoreticky" ban nemel dostat..chapu to spravně?... edit : no tak to jsem v řiti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 nene jestli mas dostat ban tak ho dostanes klidne za tyden az pustis xko tady nezalezi jestli jsi ted off nebo on.Jak je xko oznacene tak papa sup k panu Gatesovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 tohle je nemile teda :), me to chytlo hned v prvni nebo druhe vlne kdyz se to zavadelo a od te doby radeji sekam dobrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Zapnul jsem xbox a zatím nic. Myslím si ale, že mě to taky nemine... pak už se na to vys***, xbox prodám, koupim slima a budu hrát origo :) to už je pak jedno, jestli budu dávat prachy do originálek nebo každej měsíc do flashe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Zapnul jsem xbox a zatím nic. Myslím si ale, že mě to taky nemine... pak už se na to vys***, xbox prodám, koupim slima a budu hrát origo :) to už je pak jedno, jestli budu dávat prachy do originálek nebo každej měsíc do flashe... Konečně od někoho rozumná řeč, alespoň ve srovnání s neustálým "brečením"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Hm, tak sem dneska hrál battlefield celý odpolende takže pokud je vlna tak sem taky v hájí. Pudu do slima s orginálama, už mám koupené asi 4 hry :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Hm, tak sem dneska hrál battlefield celý odpolende takže pokud je vlna tak sem taky v hájí. Pudu do slima s orginálama, už mám koupené asi 4 hry :lol: jj taky nad tim premejslim,koupim slima a na tech par titulu co hraju online koupim origo,na zbytek necham tuhle konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jj taky nad tim premejslim,koupim slima a na tech par titulu co hraju online koupim origo,na zbytek necham tuhle konzoli... Ano, to je asi nejlepší možnost pro ty kteří dostanou ban a maj phat. Bude to hezké mít v poličce dvě krásné konzole vedle sebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ano, to je asi nejlepší možnost pro ty kteří dostanou ban a maj phat. Bude to hezké mít v poličce dvě krásné konzole vedle sebe :) Aby se do toho Mrkvosoft nepustil víc a za chvilku aby jsme tam tech konzolí neměli třeba 5 :) stejně když sleduju herní stránky - napr.Eurogamer - tak ten MS ted vsechny sere co dělá,např.s těma exclusivníma dlc apod.,to sere i mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 panove ja uz to mam tak davno mam dve konzole jednu starou fatku a druheho slima na slimku jedu origos, palenky na fat a je klid a muze me MS jak se rika dat pusu na zadek:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.