toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jen se ptam protoze si chci koupit x (slimaka) a nwm jestli ma vubec cenu ho mit pripojeny na net (hrat mp)... proto se ptam na to jestli bych dostal flag kdybych byl off Nepíšeš ale jestli bez a nebo s flashem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jasne ze s flashem... kdybych si ho neporizoval tak bez flashu je mi to jasne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 V některých situacích se xko oflagovat může i OFF . Například když se budeš pokoušet spustit starou vypálenou hru s AP25 , nebo hrát před oficielním vydáním hry , hrát hry špatně ošetřené v ABGX ( když nemáš vše zelené a SSv2 ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Nedá mi to,ale musím to sem napsat,dlouho jsem se tak nezasmál :D fakt čupr název tématu.Jen pykejte....bany by měly dosdávat každý den,aspoň by se náš trh zvětšil a bylo by víc lokalizovaných her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Nedá mi to,ale musím to sem napsat,dlouho jsem se tak nezasmál :D fakt čupr název tématu.Jen pykejte....bany by měly dosdávat každý den,aspoň by se náš trh zvětšil a bylo by víc lokalizovaných her. Další chytrák - úžasný.I kdyby všichni co maj flash hry kupovali tak v porovnání s německym nebo polskym trhem jsme pro mrkvosoft stejně nezajímavý a tudíž pro lokalizaci nevýhodný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Většinou se takových debat neúčastním, ale tvůj příspěvek mě zaujal. Proč by díky BANu pár hráčů měla být lepší lokalizace her zrovna do ČR ? Přesně tak, ČR je moc malá na to aby výrobci her dělali lokalizaci, česky se mluví jen tady, nikde jinde na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Idea byla nejspíš taková, že pokud by bany otravovaly život nějak moc, část lidí by přešla na originály. A přeci jen, s vyššími prodeji by se nejspíš počet lokalizovaných her zvýšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 ale jde ;) jen se tomu říká Glitch hack ;) do něj půjdu i jááá Ne, ani Glitch Hack není určen pro všechny konzole. Už je tu o tom taky ale psáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Idea byla nejspíš taková, že pokud by bany otravovaly život nějak moc, část lidí by přešla na originály. A přeci jen, s vyššími prodeji by se nejspíš počet lokalizovaných her zvýšil. Idea sice hezká, ale trh s hrami by to zřejmě nijak dramaticky neovlivnilo. Natož aby to přimělo producenty her zrovna pro českou lokalizaci. Stejně tak by to potom mohlo ovlivnit slovenskou lokalizaci, nebo dokonce Maďarskou. Musíme se smířit s tím, že nejsme světově mluvící země a prodej titulů je u nás víceméně zanedbatelný. I kdyby zaBANovali celou českou republiku a zakázali prodej her a konzolí, výnosy MS by se snížili tak, že by to ani nebylo poznat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Lidi...nepište tu sračky o tom jak máme hrát origo,jak si to zaloužíme apod...nezajímáte nás. k tématu pokud dostanu ban,tak se jim na Xbox vykašlu a půjdu na PS3...forzu oželím a nebudu platit Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Idea sice hezká, ale trh s hrami by to zřejmě nijak dramaticky neovlivnilo. Natož aby to přimělo producenty her zrovna pro českou lokalizaci. Stejně tak by to potom mohlo ovlivnit slovenskou lokalizaci, nebo dokonce Maďarskou. Musíme se smířit s tím, že nejsme světově mluvící země a prodej titulů je u nás víceméně zanedbatelný. I kdyby zaBANovali celou českou republiku a zakázali prodej her a konzolí, výnosy MS by se snížili tak, že by to ani nebylo poznat :D Já neřekl, že s tím souhlasím, jen jsem se snažil vysbětlit, o co asi zipovi šlo. Souhlasím, kdo chce pirátit, bude to dělat, ať už on-line, nebo ne, počty by se zase tak nezměnily. Naproti tomu překlady her by prodejnost zvýšily docela určitě, ale tam zas chybí vůle. Škoda, že konzole obecně nejsou trochu otevřenější, komunita je mocná zbraň. PC by mohlo vyprávět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ikdyby se tu prodeje zvýšily, tak se nic nestane, akorát si namastěj kapsu. Na nás se každej vyse.re. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Jen jsem reagoval, pochopil jsem, že s tím nesouhlasíš, ale odpovídal jsem ob jeden příspěvek, tak jsem citoval, abych netrhal kontext. Co se týče konzol a her je to myslím přesně tak jak to chtějí, právě tak, aby jim do toho nikdo nemohl zasahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Tak já sem zatím ok, kdyby to někoho zajímalo, mám LT+ v.1.1, DB13599 a jel sem origa BFBC:2. Doufám že ani flagnutý nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ne, ani Glitch Hack není určen pro všechny konzole. Už je tu o tom taky ale psáno. promiň... našel jsem to až potom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 když profil zkopíruješ do zabanovaného xka, tak ti ho poškodí. blbost, ja to tak delal bezne a vubec nic se mu nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Hm, tak to vypadá že se nic nedělo, pár lidí dostalo ban ale to se ostaně stává každým dnem, možná náhoda, že zrovna lidi ve foru. Du hrát, čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak sem v pohode hry opravuju ve abgx vzdy vsechno v zelenym zadnej flag sem nemel takze pohoda jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Dnes sem dostal ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Hmmm....tak to je radost...co jsi hrál? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 fifu na tom nezáleží...90% z nás to čeka :) ale xbox budu mít jen na offline...koupim ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 To nepotěší. Zvláštní, třeba je to jenom kvůli nečemu, nějaké mu přesnému příznaku třeba zpackání ap2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 neboj taky tě to čeká :D...:)to jen pokud by si měl strášně moc štěstí :) já přečkal 2 vlny tahle byla 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir82 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 mě by zajímalo jestli někdo dostal BAN i na Slimce xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 mě by zajímalo jestli někdo dostal BAN i na Slimce xboxu na x360isu někdo psal že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.