WALS OF JERICHO Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Nejlepsi je android , opera taky neni spatna, nejlepsi telefony jednoznacne telefony od aple,samsung,LG,sony.pro yajimavost nokie uz neni co bejvavalo opousti system synbian a marne se vrhal na windows phone, ja mam sony ericson K750 Uz mi spadl do vody a zatim mi funguje uz mam 6let mam tam operu a icq mam internet na plno a mam vodafona .8) Napiste jaky operacni system pouzivate do telefonu,jakej telefon,a jakyho operatora s pozdravem wals:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/testy/244543-jaky-chytry-telefon-vybrat-pro-studenta.html To je dulezity odkaz na telefony kam se budou ubirat telefony:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Nejseš ty jeden z těch počítačových botu co sem spamujou? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Opravdu nejsem kdyby si napsal neco o telefonech tak ti nereknu nic treba si zaloz topic na spamy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Refresh refresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Zdravim mam telefon 4jadro znacka alcatel od vodafonu 3200tisic mato android 5,gogle,smart tips,obchod play,8giga,lte sit,nakonec turbo internet. Vodafone Smart prime 6 je to chytrej telefon mam neomezenej pausal i spozdrem a priveskem.turbo internet maji vodafon98procent pokryti vydal sem se spravnou cestou az mi pristi rok skonci tak zazadam o turbo internet ted mam na volani mi to staci.taky to ma hd720p baterku2500mah 8 mp+2mp front fotak 4jadro pracuje1.2quad ma to aux ,datovi kabel nabiji se to pres pocitac 4g 150mbps hlasovou komunkaci google chrome,you tube,kiosek playkiosek alcatel vyrabi pro vodafon.spozdravem walls:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 1miste vodafon 2miste peagas3miste outu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 volani pres pevnou linku pres internet 1miste sauron:D o zadnej firme nevim tak se nebojte psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 To seš vždycky zhulenej když vlezeš na fórum a začneš psát do několik let starých témat která už nikoho nezajímají? Když to bylo u jednoho tak jsem si myslel, že to byla náhoda, ale ty se v tom evidentně vyžíváš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 uvidime komu pujde v roce 2016 internet az prijde kolaps:D mne pujde na 100procent pak si vzpomen na mne na locks33 hakers nebo sevent a taky anonymus nebo frenky a sockuse samorejme pod hlavicku huhla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.