Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , s handsetem jsem moc spokojený. Jen mě trochu štve dobíjení. Výdrž baterie cca 7-8hodin je dobrá o to nic. Ale dobíjet přes konzoli mi přijde nešikovné. Na ostatní ovladače jsem si koupil nabíječku. Když přestanu hrát vypnu PS , strčím ovladač do nabíječky a pohoda. Ale sluchátka musím nabíjet přes zapnutou konzoli. Zkoušel jsem nabíječku z navigace (teda měl jsem mrazení v zádech , že sluchátka poškodím) ale ta nefunguje. Nemáte nějaký typ ?

Odesláno
Ahoj , s handsetem jsem moc spokojený. Jen mě trochu štve dobíjení. Výdrž baterie cca 7-8hodin je dobrá o to nic. Ale dobíjet přes konzoli mi přijde nešikovné. Na ostatní ovladače jsem si koupil nabíječku. Když přestanu hrát vypnu PS , strčím ovladač do nabíječky a pohoda. Ale sluchátka musím nabíjet přes zapnutou konzoli. Zkoušel jsem nabíječku z navigace (teda měl jsem mrazení v zádech , že sluchátka poškodím) ale ta nefunguje. Nemáte nějaký typ ?

Nenechávám zaplou PS3 jen na nabití sluchátek. Radši vezmu USB prodlužovák a "vrazim si při hraní drát do hlavy". Není to často, zdířka je zezadu a kabel nikde nepřekáží, takže se to nechá vydržet. Ale hlavně dobíjím z PC, to běží dost často.

Odesláno

Ahoj , jo tak to je jasňočka , že mini USB. Jenže jsem včera zkoušel sluchoše připnout na noťas (když byl zapnutý:wohow: ) a sluchátka se začla nabíjet - rozsvítila se červená na mikrofonu ale stejně jako u nabíječky z navigace zhasla. Když je připojím ke konzoli tak kontrolka svití po celou dobu a zhasne až když jsou redy.

Tak si myslím , že se nenabíjí. Nebo je to tak , že se nabíjí ale protože zdrojem není konzole tak dioda zhasne? To by potom mohla fugovat i nabíječka z navigace.

Výstup 5V - je na sluchátkách i na nabíječce.

Mám ještě jeden dotaz: ve předu po levé straně je regulace -sound-voice - s tím když pohnu tak se mi ztlumí zvuk . Ale já myslel , že se tím reguluje zvuk jen v případě , že z někým komunikuju po sítí a např. hudba která běží z konzole se reguluje tím zadním ovladačem. Tak jak to je ? Ještě jsem to nezkoušel po síti při komunikaci s někým jiným ale když hraju offline tak oba dva zvukové fungují stejně. Jsem asi lama když si koupím trpaslíka tak mi do tejdne vyroste , tak bych se nedivil , že mám vadná sluchátka.

• 1 month later...
  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu