lacco2 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 to amokktropic: diodu vyřešila černá lihovka :D tím že nejde "štelovat" mikrofon bylo myšleno mechanicky... jde jen zasunout a vysunout není možnost si ho oddálit nebo přiblížit k ústům ... na jeho citlivost a funkčnost to nemá vliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ahoj , s handsetem jsem moc spokojený. Jen mě trochu štve dobíjení. Výdrž baterie cca 7-8hodin je dobrá o to nic. Ale dobíjet přes konzoli mi přijde nešikovné. Na ostatní ovladače jsem si koupil nabíječku. Když přestanu hrát vypnu PS , strčím ovladač do nabíječky a pohoda. Ale sluchátka musím nabíjet přes zapnutou konzoli. Zkoušel jsem nabíječku z navigace (teda měl jsem mrazení v zádech , že sluchátka poškodím) ale ta nefunguje. Nemáte nějaký typ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 tak si je nabijej napr. z PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ahoj , s handsetem jsem moc spokojený. Jen mě trochu štve dobíjení. Výdrž baterie cca 7-8hodin je dobrá o to nic. Ale dobíjet přes konzoli mi přijde nešikovné. Na ostatní ovladače jsem si koupil nabíječku. Když přestanu hrát vypnu PS , strčím ovladač do nabíječky a pohoda. Ale sluchátka musím nabíjet přes zapnutou konzoli. Zkoušel jsem nabíječku z navigace (teda měl jsem mrazení v zádech , že sluchátka poškodím) ale ta nefunguje. Nemáte nějaký typ ? Nenechávám zaplou PS3 jen na nabití sluchátek. Radši vezmu USB prodlužovák a "vrazim si při hraní drát do hlavy". Není to často, zdířka je zezadu a kabel nikde nepřekáží, takže se to nechá vydržet. Ale hlavně dobíjím z PC, to běží dost často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Přesně tak když dojde šťáva při hraní položím noťas vedle sebe a nabíjím při hraní :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 K nabijeni pouzivam nabijecku na mobil, funguje to bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 díky za radu.Noťas už mě taky napadl. Nabíječka na mobil bude lepší. Problém je v tom , že všichni v rodině máme Nokie a nabíječka nemá USBčko.Jaké telofony (značky) se nabíjí přes USB ? Ale to se dá snadno zjistit na netu. Tak jen kdyby chtěl někdo poradit. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Pozor dnesni mobili pouzivaji microUSSB ty porebujes miniUSB. Neco takoveho http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=100270 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=84516 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37634 Das do nich kabel co pouzivas pro DS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ahoj , jo tak to je jasňočka , že mini USB. Jenže jsem včera zkoušel sluchoše připnout na noťas (když byl zapnutý:wohow: ) a sluchátka se začla nabíjet - rozsvítila se červená na mikrofonu ale stejně jako u nabíječky z navigace zhasla. Když je připojím ke konzoli tak kontrolka svití po celou dobu a zhasne až když jsou redy. Tak si myslím , že se nenabíjí. Nebo je to tak , že se nabíjí ale protože zdrojem není konzole tak dioda zhasne? To by potom mohla fugovat i nabíječka z navigace. Výstup 5V - je na sluchátkách i na nabíječce. Mám ještě jeden dotaz: ve předu po levé straně je regulace -sound-voice - s tím když pohnu tak se mi ztlumí zvuk . Ale já myslel , že se tím reguluje zvuk jen v případě , že z někým komunikuju po sítí a např. hudba která běží z konzole se reguluje tím zadním ovladačem. Tak jak to je ? Ještě jsem to nezkoušel po síti při komunikaci s někým jiným ale když hraju offline tak oba dva zvukové fungují stejně. Jsem asi lama když si koupím trpaslíka tak mi do tejdne vyroste , tak bych se nedivil , že mám vadná sluchátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 S tím volume na mikrofon, je to tak že si vyvážíš hlasitost zvuků ze hry a voice chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 dík ,už mi je to jasný. Zkusím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Add nabíjení , já je nabíjím z USB z televize, která je stejně skoro furt zaplá. Jediné s čím mám problém, je že špatně slyším ostatní lidi ve hře (BF3) Master volume musím mít skoro úplně na 0, abych kamarády slyšel. Máte to taky tak? Nebo mám něco špatně já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Add nabíjení , já je nabíjím z USB z televize, která je stejně skoro furt zaplá. Jediné s čím mám problém, je že špatně slyším ostatní lidi ve hře (BF3) Master volume musím mít skoro úplně na 0, abych kamarády slyšel. Máte to taky tak? Nebo mám něco špatně já? si nastav hlasitost hlasů ostatních hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 si nastav hlasitost hlasů ostatních hráčů. A kde prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Na sluchátkách máš dva potenciometry, jedním šteluješ hlasitost zvuků ze hry a druhým vyvažuješ úroveň voice chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Na sluchátkách máš dva potenciometry, jedním šteluješ hlasitost zvuků ze hry a druhým vyvažuješ úroveň voice chatu. Aha já měl za to, že ten druhý je polohový:( Buď jen zvuky, nebo oboje, nebo jen hlasy. Nějak jsem si nevšiml, že je to posuvné :) Děkuji moc za upozornění, večer vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 mám je doma,je to bomba,doporučuju!!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Též doporučuji,jsou to skvěly sluchátka.Hlavně když si to pořádně zesílíte,tak je to bomba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Mám otázku k těmto bezdrátovým sluchátkám Sony pulse wireless stereo headset elite edition Jak funguje bezdrát? Musím zapojit adaptér do tv, nebo se jen jednoduše nasadí a samo se to spojí přes bluetooth s konzolí? Jakou s nima máte zkušenost? [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Já je mám.Fungují stejně,jako ty původní-je k nim malý bluetooth adaptér,který se dá do konzole a on si sluchátka najde.Funguje i kPC,při nabíjení atd. Zvuk mají nepatrně lepší-na gamerock jsem napsal krátkou recenzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.