Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 479
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Neviete ci je karta v Survival Packu PSP Slim FAKE ?

http://www.progamingshop.sk/sony-psp-slim-piano-black-4gb-pro-duo-9in1-survival-pack-p-25012.html

Som si ho objednal dufam ze ma neošmeknu :lol:

Popis: Memory Stick Pro Duo 4GB OEM

Pamäťová karta Pro Duo o kapacite 4GB. Určená najmä pre PSP a iné mobilné aplikácie, ktoré podporujú rozhranie Memory Stick PRO DUO. OEM balenie. Oproti klasickej pamäťovej karte Pro Duo od SONY má tento model nižšiu priepustnosť.

- rýchlosť čítania 8 Mbit/s

- rýchlosť zápisu 5 Mbit/s

Otestované a plne funkčné s konzolou PSP a PSP Slim&Lite

Ja im nejak neverim x)

Odesláno
Ten Eloader mám ale nejde pustit .. nevim totiz co mam kam dát kdyz extrahuji slozku s eloaderem :-(

odsud si ho stahnes -> http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090016

a po rozbaleni uvidis slozku MP_ROOT, otevres ji a vse co uvidis (slozku psp) zkopirujes primo na koren (root, x:\) karty.. proste obsah MP_ROOT primo na kartu.. ;)

Odesláno
Jsem si dneska chtela udelat ten test a kdyz jsem vytahla kartu, ze ji dam do ctecky, tak se rozpadla :lol::lol:

myslim ze uz ten test ani delat nemusim :roll:

tak ji slep:) mě se karta zozpadla už 3x .... naposledy jsem ji lepil...ale nějak nešikovně ....jak jsem dělal flash slimu jednomu týpkovy tak se mi ta karta tam zasekla a nešla vytáhnout:D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu