maty-88 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Sháním lidi, kteří by měli zájem o společnou koupi, nemám s tím tedy zatím žádné zkušenosti, ale kdyby to někdo koupil, kdo o tom uvažuje, rad bych se přidal... Nebo napište sem, kdo bude mit zajem a dame třeba skupinu dohromady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 mam velíký, převeliký zájem o re4.. jestli nás bude dost tak to můžu koupit a dát ostatním k dispozici (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 no tak lepší když se sežene hodně lidí, ale kdyby nesehnalo, mohli by sme to koupit spolu napul, taky mam velky zajem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Cau mam taky zajem :) ae nechcete koupit i Resident Evil Code Veronica X co vychazi ted ve stredu?Bylo by to myslim v prepoctu 150-200 za slot tech dvou her to je fajn cena pokud by nas ale bylo pet.Berte me jako zajemce alespon na tu 4ku ale byl bych moc rad kdyby se koupily 2 dily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Ja bych měl zájem i o tu druhou hru, takže bych do toho šel...takže sme už tři :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 už teď ve středu? já na ign četl že vychází 27 října :D každopádně už jsme 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Pche to bylo spise 27.zari v USA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 tak vemu obě z us store jak tam jsou.. kdo do toho jde? :D je tam 1,2,3,4,x veronica a 4ka po 360,- 2 a 3 po 55,- a 1 za 90,- součtem celkem 920,- na pět hlav to je 184,- 1 a 2 bych přibral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Kdy by se kupovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 podle toho kolik lidí se ozve.. vzít to můžu hned.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffson Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Mam zajem o dily 1,4 a Veronicu :) 2,3,5 uz mam ! Jinak byla tam akce s PSplus, ze 1,2 byly ke stazeni zadarmo a 4ka byla za vyhodnejsi cenu. Tak kdyby nekdo mel PSplus mohla by byt jeste lepsi cena. Jo a dotaz, kdyz takhle koupis hru z PSN tak ji pak muzes nahrat i nekomu jinymu ? To jsem totiz nevedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ja mam zajem o vsech 5 dilu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ja mam zajem o vsech 5 dilu :) taky bych měl zájem o všech pět verzí.Ovšem až někdy ke konci příštího týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 free psn plus hry jdou hrát jen po dobu předplacení pluska pokud vim takže to nic neřeší :D tak jak se dohodnem já mam zas trojku ale tak dát 11kč navíc abych měl všech pět za necelých 184 mi nevadí.. jsme zatim 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Dobra zprava: Do 12.rijna kdyz zakoupime RE4 mame RECV za pulku ;) a jo a ja beru vsech 5 dilu urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 hm, z toho us storu mi to nejde koupit /cry nepustí mě to připsat částku do psn peněženky.. nevim čim to nikdy jsem s tim problém neměl ): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Pockej to platis pres kartu nebo PSN kartu?Pocitam,ze pres kartu,taky to zkusim :) a pak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 tak jak se tedy dohodnem? už bych chtěl mít nakoupeno..... Takhle se tady můžem dohadovat tydny, takže kdo ma na 100% zájem ať sem napíše svůj nick na psn a taky ať sem napíše osoba, která je ochotná na 100% zakoupit (této osobě potom zašlou všichni peníze na účet včetně mě :-) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Já mám 100% zájem ovšem zakoupit,to asi ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 já taky ale z toho us storu mi to nejde zaplatit.. přitom online platby mam ok ( testováno na wow ).. takže nevim kde je zakopanej pes ): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 hm, z toho us storu mi to nejde koupit /crynepustí mě to připsat částku do psn peněženky.. nevim čim to nikdy jsem s tim problém neměl ): Nejsem si tím úplně jistý, ale mám pocit, že na US storu už z ČR nezaplatíš. Mně to dřív taky šlo, ale je to tak měsíc-dva jsem tam něco chtěl a přesně jak říkáš - už mi nešlo zaplatit. A pak se to tady na fóru řešilo, že na US účtech už s kreditkou, vystavenou v CZ, nezaplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty-88 Odesláno Září 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Vzhledem k tomu, že se nic neděje a hru chci mít už koupenou, tak jsem zakoupil od někoho jiného respektive na aukru...Takže se mnou už nepočítejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffson Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Jasne, na US store uz nezaplatis s ceskou kartou. Jedina moznost je koupit napr. na Ebay PSN kredit a dobit tak. Cili je tu nekdo takovy kdo to koupi ? Mam zajem dily 1,4 a CVeronica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 já to tedy taktéž zakoupil z aukra.. to že nejdou platby přes visa kartu na us psn účet je pěknej poděl.. to si u mě sony fakt za rámeček nedá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.