Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident evil 4 společná koupě

maty-88

Recommended Posts

Cau mam taky zajem :) ae nechcete koupit i Resident Evil Code Veronica X co vychazi ted ve stredu?Bylo by to myslim v prepoctu 150-200 za slot tech dvou her to je fajn cena pokud by nas ale bylo pet.Berte me jako zajemce alespon na tu 4ku ale byl bych moc rad kdyby se koupily 2 dily :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam zajem o dily 1,4 a Veronicu :) 2,3,5 uz mam ! Jinak byla tam akce s PSplus, ze 1,2 byly ke stazeni zadarmo a 4ka byla za vyhodnejsi cenu. Tak kdyby nekdo mel PSplus mohla by byt jeste lepsi cena. Jo a dotaz, kdyz takhle koupis hru z PSN tak ji pak muzes nahrat i nekomu jinymu ? To jsem totiz nevedel.

Odkaz ke komentáři

tak jak se tedy dohodnem? už bych chtěl mít nakoupeno..... Takhle se tady můžem dohadovat tydny, takže kdo ma na 100% zájem ať sem napíše svůj nick na psn a taky ať sem napíše osoba, která je ochotná na 100% zakoupit (této osobě potom zašlou všichni peníze na účet včetně mě :-) ).

Odkaz ke komentáři

• Moderators
hm, z toho us storu mi to nejde koupit /cry

nepustí mě to připsat částku do psn peněženky.. nevim čim to nikdy jsem s tim problém neměl ):

Nejsem si tím úplně jistý, ale mám pocit, že na US storu už z ČR nezaplatíš. Mně to dřív taky šlo, ale je to tak měsíc-dva jsem tam něco chtěl a přesně jak říkáš - už mi nešlo zaplatit. A pak se to tady na fóru řešilo, že na US účtech už s kreditkou, vystavenou v CZ, nezaplatíš.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu