rockyzz Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Navíc omezení že se v ČR může hrát MP BF3 až od 27.10. myslim platí jen pro PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jo na xbox prostě jak to vyjde 25.10 a na pc až 28.10 ale na pc si to už můžou stáhnout a dívat se na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Uz je na netu i TU1. To je docela fofr. Jeste to poradne ani nehraju a je patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Uz je na netu i TU1. To je docela fofr. Jeste to poradne ani nehraju a je patch. A co je tu1 ? nejak mi to uniklo...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Pokud vím tak je to title update 1 ?? A jinak servery už jedou viz borec už to jede přes live ted zrovna multiplayer http://live.xbox.com/cs-CZ/MyXbox/Profile?Gamertag=stix2k9# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 tak na console-power uz je share-rapid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Pokud vím tak je to title update 1 ?? ano je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 můžete mi poradit? vi stahujete opravne patche do her samostatne? nikdy jsem to nedelal a neresil jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Už tahám :) opravne patche se stahuji pred tim nez se spusti hra pres xbox live ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Už tahám :)opravne patche se stahuji pred tim nez se spusti hra pres xbox live ne ?? prave netusim uplne presne... vim ze se vzdy stahne xx Mb aby to vůbec komunikovalo pres live, a nekdy (ne vzdy ) se pak stahne jeste neco.... ale jestli jsou to presne opravne patche nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Na console-power je cz titulkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 prave netusim uplne presne... vim ze se vzdy stahne xx Mb aby to vůbec komunikovalo pres live, a nekdy (ne vzdy ) se pak stahne jeste neco.... ale jestli jsou to presne opravne patche nevim... mely by to byt opravne rikaly ze budou u fify a hned tam byl a v battlefieldu to bylo vzdycky tak ze se to stahovalo kdyz jsi dal multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jestli to už není update textur, prý vyjdou textury v HD zvlášť. Mohlo by to pak vypadat 100x líp, otázkou je, kolik ten balík bude mít:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jestli to už není update textur, prý vyjdou textury v HD zvlášť. Mohlo by to pak vypadat 100x líp, otázkou je, kolik ten balík bude mít:) Update textur to není ani nebude. HD textury sou na druhém dvd které si můžete nainstalovat do xboxu nebo ps3. A oni už psali že bude update ale až kdy to má vyjít tedy 25.10. tak nevím co to je za update ted . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 hd textury by meli mit 1,5 gb... beta je pry nemela,tak jsem zvedavej jak to bude vypadat.kdyz si vezmu jak hezky vypadal multak v moh tak tady by to mohla byt pecka.,ale je pravda ze moh nemel znicitelny prostredi... jinak doufam,že to nebude padat jako forza..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 prosím ví někdo jestli jsou ve verzi s console-power cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 prosím ví někdo jestli jsou ve verzi s console-power cz titulky? je to stejna verze jako na wareznetu takze urcite jo.... no tak jdu palit :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 prosím ví někdo jestli jsou ve verzi s console-power cz titulky? jo ted to doplnil parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Asi je zbytečný to tu psat,ale tak jsem to vypálil a vše ok... snad to nebude padat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Asi je zbytečný to tu psat,ale tak jsem to vypálil a vše ok... snad to nebude padat... Není to zbytečný já jsem rád potom sem napiš jestli vše jede v pohode . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 HD obsah se instaluje už z prvního dvd. jakou spouštěcí dvd kampaně slouží druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 HD obsah se instaluje už z prvního dvd. jakou spouštěcí dvd kampaně slouží druhé ted to instaluju - podruhe,poprve mi to spadlo (ne do DB ) a dvd v mechanice melo divnej zvuk (jako kdyby tam nejak litalo)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 tak dejte vedet jake to je jestli to splnilo vase ocekavani dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ted to instaluju - podruhe,poprve mi to spadlo (ne do DB ) a dvd v mechanice melo divnej zvuk (jako kdyby tam nejak litalo)... zvláštní. já mám nainstalováno bezproblémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 na podruhé v pořádku...teda snad protože lišta nedoběhla do konce a rovnou to skočilo do nastavení jasu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.