francek4 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 http://xbox360.dashhacks.com/downloads/ixtreme-lt-v20-firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 pěkné pěkné:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 je k tomu ještě něco zapotřebí? nějakej program na upravu hry? nebo se jenom naflashuje konzole a nic víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francek4 Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 je treba cist a pouzivat googl.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 ruce byly rychlejší..jak jsem to napsal tak už jsem to našel...někdo aktualizoval tema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 3, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pěkný, nakonec jsem se rozhodl počkat s koupí Xka právě na tenhle, teď jen počkat, až někdo flashne a bude prodávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 máte nějakej dobrej návod na flash Benq mechaniky? na googli je toho hafo, ale nemůžu si vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 co takhle použít dokumentaci k jungleflasheru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 jj už sem si ji našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Jinak stejně by to asi težko někdo sám flash jelikož nový DB vám uzamkne mechaniku,u SLIMA a musíte ho odblokovat složitým způsobem,který správně dokáže odborník:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPECNAS Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zdravím , je tedy zapotřebí ještě nějaká nějakej program na upravu hry? nebo se jenom naflashuje konzole a nic víc? Nemůžu nikde najít odpoveď, asi jsem slepej:( díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zdravím , je tedy zapotřebí ještě nějaká nějakej program na upravu hry? nebo se jenom naflashuje konzole a nic víc?Nemůžu nikde najít odpoveď, asi jsem slepej:( díky jakou máš konzoli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPECNAS Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 starší typ, fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 starší typ, fat To by me taky zajimalo,taky mam lite-on fat.Zatim jsem pochopil ze s novym flashem lt 2 bude vse pri starem,jen xgd3 hry se budou palit pres XBC ktery jeste neni hotov?? jinak vse krom xgd3 her muzu palit v clone cd jako doposud samozrejme predtim projet abgx.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 na XGD3 ti stačí imgburn, nebo clone cd návod na imgburn: Vyberte Write image file to disc a po zvolení souboru .dvd klikněte Write. ImgBurn ohlásí, že na disku není dostatek místa, zda chcete pokračovat? Zvolte Yes. ImgBurn může ohlásit optimal layerbreak position exceeds L0 capacity. Zvolte Yes. Ohlásí se error Set L0 Data Zone Capacity Failed. Zvolte Continue. Tím se zahájí zapisování na disk. Před dokončením zápisu 97% - 98%, se ohlásí další error. Zvolte Cancel. ImgBurn se zeptá, zda chcete ukončit zápis Close Track/Session/Disc' functions. Zvolte Yes. Nechte proces dokončit a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Po delší době jsem se vrátil k xboxu a zjistil, že je nová ochrana. Když mám starší fat konzoly (bilou), bude stačit vypálit activate ISO Disc, nebo musim někam zaslat, aby mi to přeflešovali? Vůbec nevim jakej mám flash, ale od té doby co vyšli hry typu: forza 4, Fifa 11, tekken,... musim používat activate iso jelikož neumim napatchovat hru... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 predpokladam,ze postup je stejnej jako u predchozich lt bezohledu na tu ze uz predtim konzole flashla byla,je tak?:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Po delší době jsem se vrátil k xboxu a zjistil, že je nová ochrana. Když mám starší fat konzoly (bilou), bude stačit vypálit activate ISO Disc, nebo musim někam zaslat, aby mi to přeflešovali?Vůbec nevim jakej mám flash, ale od té doby co vyšli hry typu: forza 4, Fifa 11, tekken,... musim používat activate iso jelikož neumim napatchovat hru... :) Už s tím active iso nevystačíš a budeš si muset nechat přeflashovat xbox . Teď vyšel nejnovější flash a hned si tam nech dát i nejnovější DB 13599 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Dobře díky.... A pak mi už zase normálně hry půjdou ty nové např: Gears of War 3, Fifa 12,...? A ty co teď hraju s active iso, mi už půjdou bez něho, ne? :) Btw: přijdou o savy, když je mám na flashce? Začal jsem hrát znovu forzu a po 3 se mi to od začátku hrát nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.