Jump to content

Novej LT+ 2.0 download

francek4

Recommended Posts

na XGD3 ti stačí imgburn, nebo clone cd

návod na imgburn:

• Vyberte Write image file to disc a po zvolení souboru .dvd klikněte Write.
  • ImgBurn ohlásí, že na disku není dostatek místa, zda chcete pokračovat? Zvolte Yes.
  • ImgBurn může ohlásit optimal layerbreak position exceeds L0 capacity. Zvolte Yes.
  • Ohlásí se error Set L0 Data Zone Capacity Failed. Zvolte Continue.
  • Tím se zahájí zapisování na disk.
  • Před dokončením zápisu 97% - 98%, se ohlásí další error. Zvolte Cancel.
  • ImgBurn se zeptá, zda chcete ukončit zápis Close Track/Session/Disc' functions. Zvolte Yes.
  • Nechte proces dokončit a je hotovo.

Po delší době jsem se vrátil k xboxu a zjistil, že je nová ochrana. Když mám starší fat konzoly (bilou), bude stačit vypálit activate ISO Disc, nebo musim někam zaslat, aby mi to přeflešovali?

Vůbec nevim jakej mám flash, ale od té doby co vyšli hry typu: forza 4, Fifa 11, tekken,... musim používat activate iso jelikož neumim napatchovat hru... :)

Po delší době jsem se vrátil k xboxu a zjistil, že je nová ochrana. Když mám starší fat konzoly (bilou), bude stačit vypálit activate ISO Disc, nebo musim někam zaslat, aby mi to přeflešovali?Vůbec nevim jakej mám flash, ale od té doby co vyšli hry typu: forza 4, Fifa 11, tekken,... musim používat activate iso jelikož neumim napatchovat hru... :)

Už s tím active iso nevystačíš a budeš si muset nechat přeflashovat xbox . Teď vyšel nejnovější flash a hned si tam nech dát i nejnovější DB 13599 .

Dobře díky....

A pak mi už zase normálně hry půjdou ty nové např: Gears of War 3, Fifa 12,...?

A ty co teď hraju s active iso, mi už půjdou bez něho, ne? :)

Btw: přijdou o savy, když je mám na flashce? Začal jsem hrát znovu forzu a po 3 se mi to od začátku hrát nechce.