piszkot Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Zdravím tak jsem si pročítal toto forum a chtěl bych se pustit do flashe nejnovějšího FW pro mou mechaniku BENQ VAD6038 Ale mám pár dotazů: Četl jsem že je lepší nejdříve nahrát OFW do mechaniky, pak udělat update na dash 13599 a pak až flashnout LT +2.0 nebo můžu rovnou nahrát nejnovější dash 13599 který mi flashne mechaniku na origo fw a až pak flashnout na LT +2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tak to je supr..a jak jeto řešený s vypálenim těch her když maj ty XGD3 ochrany? je na to nějaký prográmek nebo něco podobného? nebo se to dá vypalovat klasicky jako všechny ostatní hry? XGD3 ochrana je dosud tou nejzákeřnější ochranou, jakou kdy M$ vypustil. Dosud si na ní všichni na Xbox scéně vylámaly zuby, je neprolomitelná a hry, které ji mají jsou nekopírovatelné. Je dobře, že tu tahle otázka zazněla, protože se tu o tom na fóru ještě nikdo nikde nezmínil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 XGD3 ochrana je dosud tou nejzákeřnější ochranou, jakou kdy M$ vypustil. Dosud si na ní všichni na Xbox scéně vylámaly zuby, je neprolomitelná a hry, které ji mají jsou nekopírovatelné. Je dobře, že tu tahle otázka zazněla, protože se tu o tom na fóru ještě nikdo nikde nezmínil. Ano, právě že jsem to tu nikde nenašel, tak se na to ptám...takže tedy mi nějaký LT+ 2.0 je uplně k ničemu protože si ty hry stejně nezahraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Ano, právě že jsem to tu nikde nenašel, tak se na to ptám...takže tedy mi nějaký LT+ 2.0 je uplně k ničemu protože si ty hry stejně nezahraju... Přesně tak, LT+ 2.0 vyšel úplně zbytečně, nic nového nenabízí, c4eva se už prostě nudil a akorát bys flashnutím vyhodil další peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 moc srandy najednou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScoRPys Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Přesně tak, LT+ 2.0 vyšel úplně zbytečně, nic nového nenabízí, c4eva se už prostě nudil a akorát bys flashnutím vyhodil další peníze Promiň ale jak zbytečně vyšel? hry XGD3 nejdou na flashy LT 1.92 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 XGD3 ochrana je dosud tou nejzákeřnější ochranou, jakou kdy M$ vypustil. Dosud si na ní všichni na Xbox scéně vylámaly zuby, je neprolomitelná a hry, které ji mají jsou nekopírovatelné. Je dobře, že tu tahle otázka zazněla, protože se tu o tom na fóru ještě nikdo nikde nezmínil. Pokud vím tak XGD3 není ochrana. Vždyť nynejší hry jsou XGD2. Je to spíše jen o zápisu na médium. Ale popravdě taky nevím jak se hry vypalují s imhle xgdtrojkou. Přesně tak, LT+ 2.0 vyšel úplně zbytečně, nic nového nenabízí, c4eva se už prostě nudil a akorát bys flashnutím vyhodil další peníze Bez LT 2.0 si nezahraješ hry s XGD3 -> novější hry, pokud samozřemě nevyřeší převod na XGD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Tady jsou koukám lidi , co naprosto nechápou ironii a nadsázku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Lidi, našel jsem jeden návod na console-power jak vypálit hry s XGD3...neozkoušel byste to někdo kdo máte už flash LT+2.0? Návod zde: http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ANGEL1468624370 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 jo je to super, dnes jsem dělal dvě nové hry, podle tohoto návodu a vše super maká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 jo je to super, dnes jsem dělal dvě nové hry, podle tohoto návodu a vše super maká a myslíš to vážně nebo si jen tak utahuješ? protože pokud to funguje, tak by to bylo super...upřímě řečeno - ten návod vypadá zajímavě, protože je mi trošku divné že by IMGBurn povolil vypálit 8,3GB na volné místo 8,1GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 a myslíš to vážně nebo si jen tak utahuješ? protože pokud to funguje, tak by to bylo super...upřímě řečeno - ten návod vypadá zajímavě, protože je mi trošku divné že by IMGBurn povolil vypálit 8,3GB na volné místo 8,1GB Gratuluji, vyhrál jsi první cenu "tyto příspěvky sem dávám, neboť jsem líný číst všechny ostatní odpovědi a témata na jedny a tytéž otázky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FoxLiveCZ Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Lidi, našel jsem jeden návod na console-power jak vypálit hry s XGD3...neozkoušel byste to někdo kdo máte už flash LT+2.0?Návod zde: http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html tak to se to pali celou dobu :D nic noveho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Gratuluji, vyhrál jsi první cenu "tyto příspěvky sem dávám, neboť jsem líný číst všechny ostatní odpovědi a témata na jedny a tytéž otázky" Pokud nechceš odpovědět normálně, tak alespon drž hubu!! nesem na tyhle kecy zvědavej!! tak to se to pali celou dobu :D nic noveho :D To neni pravda!! musí se přenastavovat IMGBurn!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 To neni pravda!! musí se přenastavovat IMGBurn!! Vlez kanalizatorovi na web a maš to tam perfektně vypsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matess Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Zdravím, nešly mi hry jako Lego Piráti z karibiku a ty novější tak jsem si dal update 2.0.13604.0 a ted mi nejde žádná hra. Na nějákej starší update mi to nejde hodit.Nevím co s tím mam dělat nedal by mi někdo nějákou radu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matess Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Zdravím, nešly mi hry jako Lego Piráti z karibiku a ty novější tak jsem si dal update 2.0.13604.0 a ted mi nejde žádná hra. Na nějákej starší update mi to nejde hodit.Nevím co s tím mam dělat nedal by mi někdo nějákou radu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 premazal si Flash, takze tedka jedine znovu flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matess Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 To je nejakej software nebo jako flashnout mechaniku za prachy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ano presne tak, flashnout mechaniku znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piszkot
Zdravím tak jsem si pročítal toto forum a chtěl bych se pustit do flashe nejnovějšího FW pro mou mechaniku BENQ VAD6038
Ale mám pár dotazů:
Četl jsem že je lepší nejdříve nahrát OFW do mechaniky, pak udělat update na dash 13599 a pak až flashnout LT +2.0
nebo můžu rovnou nahrát nejnovější dash 13599 který mi flashne mechaniku na origo fw a až pak flashnout na LT +2.0?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
44 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.