Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak, jak napsal jura555. Lze ho tam sice koupit, ale budeš ho mít na smlouvu. Musíš bydlet v USA. A kdybys ho tam náhodou sehnal bez smlouvy, tak si ho můžeš doma vystavit do vytríny a čekat, než někdo vydá unlock, což může být pěkně dlouhá doba, nehledě na to, že se ani neví jaká je tam zase nová ochrana.

Šetři, připlať si a kup od operátora. Tím nic nezkazíš, já to taky udělal. Na šetření budeš mít dost času, pač bude několik měsíců u operátora nedostupný, firmy a podnikatelé mají přednost před obyčejnými zákazníky a ty budeš na čekací listině. Já čekal na svůj iPhone měsíc a to jsem tam měl známýho, jinak bych čekal ještě dýl. Hlavně nekupuj z takových pofidérních eShopů, na kterých ti ho nabídnou za 12.500 Kč. Buďto ti příjde opravdu iPhone, ale s unlockem, nebo kopiie z Číny (video zde) a nebo ti prostě nepošlou nic.:)

Odesláno

Kdybych do něj chtěl jít, tak to tak udělám. Sice Tě to bude stát víc, ale bude to stát za to. Lepší než koupit zablokovaný, kopii a nebo se nechat podvést od lidí, kteří na týhle senzaci chtějí jenom vydělat. Já mám iPhone 4 a jsem s nim spokojený, půjdu až do iPhonu 5. Ten rozdíl mezi 4 a 4S je pouze ve výkonu a ve fotoaparátu a těch aplikací, které podporují výkon 4S, na ty ti stačí klidně jedna ruka. Design je úplně stejný.

Jestli nemáš peníze na 4S, tak klidně kup iPhone 4, zklamaný určitě nebudeš -> odkaz

Odesláno

Jestli si myslíš že v usa to mají takto levný tak to se mýlíš. Mají tam podobnou cenu jak my. A vždycky iphone 4s z jiné země než z česka bude locklý a kdoví kdy vyjde unlock. Jinak vše ostatní z ameriky můžeš kupovat, ale počítej, že máš jen 1 rok záruky. Jo a být tebou kupuji iPhone na ověřených obchodech a nebo nejlépe v apple store českém, kde bude levnější než u operátorů.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu