carny Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Čau uvažuju o koupi iPhone 4S V USA Protože tady bude stát okolo 14 000,- a v USA Od 199$ Takže se to rozhodně vyplatí,i kdybych měl platit CLO. A Chci se zeptat kolik bych platil DPH,Dopravu a na kolik by mě celkem nový iPhone vyšel. Díky za odpovědi :psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 koupit Blokovaný iPhone je pěkná kravina. Už půl roku není na iP4 unlock, a jestli bude na 4s není jisté. A těch 199$ je se smlouvou u operátora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Ano 199 dolarů je paušál :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Přesně tak, jak napsal jura555. Lze ho tam sice koupit, ale budeš ho mít na smlouvu. Musíš bydlet v USA. A kdybys ho tam náhodou sehnal bez smlouvy, tak si ho můžeš doma vystavit do vytríny a čekat, než někdo vydá unlock, což může být pěkně dlouhá doba, nehledě na to, že se ani neví jaká je tam zase nová ochrana. Šetři, připlať si a kup od operátora. Tím nic nezkazíš, já to taky udělal. Na šetření budeš mít dost času, pač bude několik měsíců u operátora nedostupný, firmy a podnikatelé mají přednost před obyčejnými zákazníky a ty budeš na čekací listině. Já čekal na svůj iPhone měsíc a to jsem tam měl známýho, jinak bych čekal ještě dýl. Hlavně nekupuj z takových pofidérních eShopů, na kterých ti ho nabídnou za 12.500 Kč. Buďto ti příjde opravdu iPhone, ale s unlockem, nebo kopiie z Číny (video zde) a nebo ti prostě nepošlou nic.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 to znamená Hans že ho mám koupit v Čechách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Kdybych do něj chtěl jít, tak to tak udělám. Sice Tě to bude stát víc, ale bude to stát za to. Lepší než koupit zablokovaný, kopii a nebo se nechat podvést od lidí, kteří na týhle senzaci chtějí jenom vydělat. Já mám iPhone 4 a jsem s nim spokojený, půjdu až do iPhonu 5. Ten rozdíl mezi 4 a 4S je pouze ve výkonu a ve fotoaparátu a těch aplikací, které podporují výkon 4S, na ty ti stačí klidně jedna ruka. Design je úplně stejný. Jestli nemáš peníze na 4S, tak klidně kup iPhone 4, zklamaný určitě nebudeš -> odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Jestli si myslíš že v usa to mají takto levný tak to se mýlíš. Mají tam podobnou cenu jak my. A vždycky iphone 4s z jiné země než z česka bude locklý a kdoví kdy vyjde unlock. Jinak vše ostatní z ameriky můžeš kupovat, ale počítej, že máš jen 1 rok záruky. Jo a být tebou kupuji iPhone na ověřených obchodech a nebo nejlépe v apple store českém, kde bude levnější než u operátorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Radši si připlať, než pak nadávat, a brečet nad zablokovaným iPhone... Nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 18 K za ip 4S 16 GB je docela palba .... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Tak je to palba, ale nikdo vás nenutí to kupovat. Když na to nemám, nebo nechci tolik platit, tak si koupím starší model. Ja bych měl osobně radší třeba i iPhone 2G, než mít něco s Androidem, nebo Symbienem. iOS mi zkrátka vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 1č tisic za 16gb 4S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts