Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone 4S Koupě v USA


carny

Recommended Posts

Přesně tak, jak napsal jura555. Lze ho tam sice koupit, ale budeš ho mít na smlouvu. Musíš bydlet v USA. A kdybys ho tam náhodou sehnal bez smlouvy, tak si ho můžeš doma vystavit do vytríny a čekat, než někdo vydá unlock, což může být pěkně dlouhá doba, nehledě na to, že se ani neví jaká je tam zase nová ochrana.

Šetři, připlať si a kup od operátora. Tím nic nezkazíš, já to taky udělal. Na šetření budeš mít dost času, pač bude několik měsíců u operátora nedostupný, firmy a podnikatelé mají přednost před obyčejnými zákazníky a ty budeš na čekací listině. Já čekal na svůj iPhone měsíc a to jsem tam měl známýho, jinak bych čekal ještě dýl. Hlavně nekupuj z takových pofidérních eShopů, na kterých ti ho nabídnou za 12.500 Kč. Buďto ti příjde opravdu iPhone, ale s unlockem, nebo kopiie z Číny (video zde) a nebo ti prostě nepošlou nic.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych do něj chtěl jít, tak to tak udělám. Sice Tě to bude stát víc, ale bude to stát za to. Lepší než koupit zablokovaný, kopii a nebo se nechat podvést od lidí, kteří na týhle senzaci chtějí jenom vydělat. Já mám iPhone 4 a jsem s nim spokojený, půjdu až do iPhonu 5. Ten rozdíl mezi 4 a 4S je pouze ve výkonu a ve fotoaparátu a těch aplikací, které podporují výkon 4S, na ty ti stačí klidně jedna ruka. Design je úplně stejný.

Jestli nemáš peníze na 4S, tak klidně kup iPhone 4, zklamaný určitě nebudeš -> odkaz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si myslíš že v usa to mají takto levný tak to se mýlíš. Mají tam podobnou cenu jak my. A vždycky iphone 4s z jiné země než z česka bude locklý a kdoví kdy vyjde unlock. Jinak vše ostatní z ameriky můžeš kupovat, ale počítej, že máš jen 1 rok záruky. Jo a být tebou kupuji iPhone na ověřených obchodech a nebo nejlépe v apple store českém, kde bude levnější než u operátorů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu