Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash

NuDiXs

Otázka

Zdravím,mohl by mi někdo hodit nějaký nejmodernější podrobný návod na flashnutí xboxu 360?Mám doma jeden starý xbox který můžu takhle otestovat,jestli bych to buvec zvladl,nechce se mi pokazde pri novem LT platit....

nějaký návod kde jsou všechny potřebné věcičky (SW,komponenty apod.) díky moc.

Když chodím k týpkovi na flash tak je to záležitost 20ti minut,ani ne,proste rozmontuje xbox,napojí mechaniku na pc,prd prd a xbox montuje zase z5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

on to týpek sice udělá za 20 minut, ale má k tomu obvykle nářadí a vybavení za tisíce Kč a hlavně zkušenost jak co udělat případně co dělat když se něco nechová tak jak je v návodu napsáno.Nechci odrazovat, ale ze zkušenosti - hodně takovýchto pokusů "vypadá to jednoduše, udělám to taky" skončilo u mě v poměrně zbědovaném stavu, což je dost škoda (olámané zámky,zničené záruční nálepky,flashnuto bez návratu k OFW (=flag pro ban), neupdatovaný dash atd)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu