Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza 4 PAL funguje! Hranie Forza 4 na LIVE nie je bezpecne!

Recommended Posts

• Odpovědi 280
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zalezi aj na tom, ako si trpezlivy. :D Poslednu dobu sa vsetko iba riesi a nic este nie je poriadne vyriesene! Tot moj postreh...

právě že trpělivý sem byl až až :D skoro rok sem jel pouze na LT 1.1 pak sem si řekl dost, nechal sem si nahodit LT+ 1.91 a druhý den na to vyšel LT+ 2.0. Tak sem si nechal udělat reflash a teď tohle :D

To se spíše bude vědět zítra,až se objeví na netu verze PAL bash.gif

už zítra? fajn :)

Odesláno

Aktuálne informácie ohladom Flashu LT+ 2.0 a hry Forza 4 (a možno aj ďalších

nových)

. Hra Forza 4 by pre nás momentálne mala byť nehratelná hra. Prečo ?

- táto hra má nové CIV checks (môžme to nazvať aj novou ochranou)

- táto

hra môže zapisovať dáta o chybnom spustení do secdata.bin a teda môžeme dostať

BAN

- BAN môžeme dostať ON-Line aj OFF-Line - čiže aj keď nie sme pripojený

k internetu (MS to môže zakomponovať do najnovšieho DB)

- ako som už

spomenul v inom článku - BAN nám môže zablokovať aktualizáciu DashBoardu a

nemožnosť nahrať novší

- nemožnosť nahrať novší DashBoard by momentálne

znamenalo nemožnosť hrať novšie hry (Ak by sa to nevyriešilo patchovaním na

nižšie Wave)

Odesláno
Borci uz mam Forzu 4 s cz titulky ale chci se zeptat....ma to 2 dvd a v kazde slozce je iso a knemu 1Kb IMGurn ale navic jsem si vsiml ze tam maji jeste slozku 0800 a vni je sou bin soubory jako AP25,DMI,PFI,SS.....Mam to smahnout jako kazdy jiny XGD3 nebo tam musim nejak dodat tu slozku 0800??Diky

já bych to vzhledem k tomu,že ti to může "odrovnat" xko,vůbec do konzole nestrkal...nikdo pořádně neví co je tam za bordel,a pokud ti to blockne konzoli pro update dalsiho db (i offline ) tak si uz asi moc nezahrajes.

Odesláno

no když si vzpomenu že sem kupoval na PS3 Gran turismo 5 jako novinku za 1799kč když vyšla a byla to exkluzivka od Sony dotovana,tak jsem rad že XBOX ma takoveho "velkeho bratra" . Mno sem rád že už PS3 je z baráku a s těmahle zlodějema od Sony nemusim "spolupracovat" a stejně Turismo byl pěknej shit a 5 let čekání navíc jako bonus:)

Odesláno
no když si vzpomenu že sem kupoval na PS3 Gran turismo 5 jako novinku za 1799kč když vyšla a byla to exkluzivka od Sony dotovana,tak jsem rad že XBOX ma takoveho "velkeho bratra" . Mno sem rád že už PS3 je z baráku a s těmahle zlodějema od Sony nemusim "spolupracovat" a stejně Turismo byl pěknej shit a 5 let čekání navíc jako bonus:)

Já gt5 kupoval v pátek co vycházelo v jrc a v pondělí jsem to nesl do bazaru jak mě to nasr... ps3 jsem se zbavil cca před 2 mšsíci a už mi to do baráku nesmí !!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu