trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 mě by flasher měl rád :D šel bych na reflash už podruhý... (celkově potřetí za tři týdny) Zalezi aj na tom, ako si trpezlivy. :D Poslednu dobu sa vsetko iba riesi a nic este nie je poriadne vyriesene! Tot moj postreh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Zalezi aj na tom, ako si trpezlivy. :D Poslednu dobu sa vsetko iba riesi a nic este nie je poriadne vyriesene! Tot moj postreh... právě že trpělivý sem byl až až :D skoro rok sem jel pouze na LT 1.1 pak sem si řekl dost, nechal sem si nahodit LT+ 1.91 a druhý den na to vyšel LT+ 2.0. Tak sem si nechal udělat reflash a teď tohle :D To se spíše bude vědět zítra,až se objeví na netu verze PAL už zítra? fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 právě že trpělivý sem byl až až :D skoro rok sem jel pouze na LT 1.1 pak sem si řekl dost, nechal sem si nahodit LT+ 1.91 a druhý den na to vyšel LT+ 2.0. Tak sem si nechal udělat reflash a teď tohle :Duž zítra? fajn :) jj zítra bude verze PAL,otázka je jako dlouho to bude 4ceva upravovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Co na to říct? Snad jen, že teď se mi bude moje Forza, která přijde za pár dní, hrát mnohem s větším potešením :D EDIT: Myšleno tak, že o to více se zúročí hra, když by mi na flashi stejně nefungovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 No ale ještě nikdo tady nenapsal jestli bude potřeba na forzu nový flash nebo bude stačit jen upravit ISO pomoci abgx forzy pro zpusteni na lt 2 .. Taky me to stve jelikoz jsem byl na reflashi z lt 1.1 pred 4 dny... Jo a samozrejme jsem sel na reflash jen kvuli forze :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 No ale ještě nikdo tady nenapsal jestli bude potřeba na forzu nový flash nebo bude stačit jen upravit ISO pomoci abgx forzy pro zpusteni na lt 2 .. Taky me to stve jelikoz jsem byl na reflashi z lt 1.1 pred 4 dny... Jo a samozrejme jsem sel na reflash jen kvuli forze :-D Zeptej se " C4eva " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Na topicu http://console-forum.net/tema/109307-forza-motorsport-4/page46 se píše že verze Forza 4 PAL na LT+ 2.0 jede,takže uvidíme co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 krabbio pravda to je zdroj :http://www.xbox360iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamony Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Navecer poreferuju, jak jsem pochodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Je tady tedy nekdo kdo hraje Forzu (PAL) na 2.0 na slimce? Chci si nechat udelat flash ale nevim jestli jeste pockat, chci to hlavne na Forzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Taky čekám na to, jak se to bude tvářit na Slimce, kdyžtak bych hned dneska nahodil 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 krabbio pravda to je zdroj :http://www.xbox360iso.com Nějak se tam nemůžu zorientovat :-D Snad ta PAL verze půjde na LT 2 :-) Pak většina lidí by stejně čekala na tento víkend až výjde F4 CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Snad to na 2.0 půjde :/ protože čekat týden/dva na další a pak zas být ostřižený od live kvůli novému dashi(než se zjistí co a jak...) chci mít jistotu že v době nového dashe budu alespoň moci hrát kariéru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Aktuálne informácie ohladom Flashu LT+ 2.0 a hry Forza 4 (a možno aj ďalších nových) . Hra Forza 4 by pre nás momentálne mala byť nehratelná hra. Prečo ? - táto hra má nové CIV checks (môžme to nazvať aj novou ochranou) - táto hra môže zapisovať dáta o chybnom spustení do secdata.bin a teda môžeme dostať BAN - BAN môžeme dostať ON-Line aj OFF-Line - čiže aj keď nie sme pripojený k internetu (MS to môže zakomponovať do najnovšieho DB) - ako som už spomenul v inom článku - BAN nám môže zablokovať aktualizáciu DashBoardu a nemožnosť nahrať novší - nemožnosť nahrať novší DashBoard by momentálne znamenalo nemožnosť hrať novšie hry (Ak by sa to nevyriešilo patchovaním na nižšie Wave) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Takže jak říkám nemožnost to normálně hrát...(bez následků) takže čekat ... btw riddick500 dík za přehledný soupis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 tak doporucuji si precist co napsal Drak3go: Nevím, odkud pochází tento článek a co je jeho zdrojem, faktem ale je, že CIV už bylo známé dávno od doby existence hry Halo: Reach na XGD3 a v novém FW již také byl zohledněn. Doporučuji nepanikařit a vyčkat na nové informace od těch, kdož stojí za tvorbou CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Borci uz mam Forzu 4 s cz titulky ale chci se zeptat....ma to 2 dvd a v kazde slozce je iso a knemu 1Kb IMGurn ale navic jsem si vsiml ze tam maji jeste slozku 0800 a vni je sou bin soubory jako AP25,DMI,PFI,SS.....Mam to smahnout jako kazdy jiny XGD3 nebo tam musim nejak dodat tu slozku 0800??Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Borci uz mam Forzu 4 s cz titulky ale chci se zeptat....ma to 2 dvd a v kazde slozce je iso a knemu 1Kb IMGurn ale navic jsem si vsiml ze tam maji jeste slozku 0800 a vni je sou bin soubory jako AP25,DMI,PFI,SS.....Mam to smahnout jako kazdy jiny XGD3 nebo tam musim nejak dodat tu slozku 0800??Diky já bych to vzhledem k tomu,že ti to může "odrovnat" xko,vůbec do konzole nestrkal...nikdo pořádně neví co je tam za bordel,a pokud ti to blockne konzoli pro update dalsiho db (i offline ) tak si uz asi moc nezahrajes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 že se na to nevyserete Forza 4 stojí jen 999kč + kupun na Live 3 měsíce zdarma v hodnotě 450kč,takže výsledná cena hry se rovná cca 500kč,to radši za tyhle prachy podpořim Turn 10 + MS ,než krmit flashery donekonečna :) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to jsem nevedel,že czc prodává hry na xko...co koukám tak je levnější než xzone i gameleader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 rotaan no paradni cena co nato rici zejo skoda jen ze u toho nejsou ty dlc hnedka bych to vzal misto s xzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Cena už je jak na pc...super - jenže jen u tý forzy , protože velkej bratr ji evidentně dotuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 (Jen mimochodem, ted v patek jsem kupoval Dark Souls na PS3 v jakymsi krame tady taky za 1099,-. Ani se mi to nevyplatilo objednat z UK.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 no když si vzpomenu že sem kupoval na PS3 Gran turismo 5 jako novinku za 1799kč když vyšla a byla to exkluzivka od Sony dotovana,tak jsem rad že XBOX ma takoveho "velkeho bratra" . Mno sem rád že už PS3 je z baráku a s těmahle zlodějema od Sony nemusim "spolupracovat" a stejně Turismo byl pěknej shit a 5 let čekání navíc jako bonus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 no když si vzpomenu že sem kupoval na PS3 Gran turismo 5 jako novinku za 1799kč když vyšla a byla to exkluzivka od Sony dotovana,tak jsem rad že XBOX ma takoveho "velkeho bratra" . Mno sem rád že už PS3 je z baráku a s těmahle zlodějema od Sony nemusim "spolupracovat" a stejně Turismo byl pěknej shit a 5 let čekání navíc jako bonus:) Já gt5 kupoval v pátek co vycházelo v jrc a v pondělí jsem to nesl do bazaru jak mě to nasr... ps3 jsem se zbavil cca před 2 mšsíci a už mi to do baráku nesmí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.