galfar Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Tak LT+ 2.0 pro SLIM je na světě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tak jako tohle už se nedá, když po 5 dnech od vydání flashe Microsoft vydal hru kterou ten flash už neumí spustit. Co přijde třeba za 2 týdny? Jediné řešení je JTAG nebo si dělat flashe sám. Docela se divim, že ty chlapce z C4EVA porád baví makat na těch firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1234567890 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Zajímavý že na stránce http://c4evaspeaks.com/ je LT+ 2.0 POUZE pro Benq VAD6038,Samsung TS-H943,Lite-On DG-16D2S .. a to jsou všechno modely Fat Xboxu 360 .. a u všech ostatních mechanik má stále že jsou v testování tak kde ty jsi přišel na to že už je flash pro SLIMy už venkz navíc když c4eva zjistil že Forza 4 má trošku jinou ochranu a bude se muset dělat na LT 2.0 fix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Divný že by to vypustili...když to musí fixnout:roll:... tomas007 všimni si že ty nový ochrany apod jsou tak 2x do roka...to že teď nejde spustit ta hra neznamná že za týden bude nová ''ochrana'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Když vyšel 2.0 pro fat taky hned to nebylo zapsaný na C4eva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Venku sice uz je, ale Forza dela problemy :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tady neco mate tak na to mrknrte http://www.megaupload.com/?d=0C497WAQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 JJ, je to pravda ten flash je venku i pro SLIM iXtreme LT Plus 2.0 SLIM XBOX360-iDN [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Dik za info,ale ani mi nejak nebude chybět ta Forza 4 ,tak si ji dokoupim ,jedna hra mě nezabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Docela se divim, že ty chlapce z C4EVA porád baví makat na těch firmware. Mluvíš o c4eva jako o nějaké skupině lidí? c4eva je nick jediného týpka, co stojí za tvorbou CFW. JJ, je to pravda ten flash je venku i pro SLIM iXtreme LT Plus 2.0 SLIM XBOX360-iDN iDN ??? To jakože někdo posbíral a vydal jakože pod svojí hlavičkou to, co je poskytováno veřejně a zdarma? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xixao1468625242 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 mam pro vas radu.. zkuste hrat ofiko =-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 mam pro vas radu.. zkuste hrat ofiko =-O mam pro tebe radu : zkus se věnovat jinému topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xixao1468625242 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 pšt! btw dobrej avatar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Takže to vypadá, že se chystá verze 2.1 (na základě problémů u forzy), nebo to bude jenom nějaká "rychlovka"? :)...spíš se asi vyplatí počkat, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tak jo řekněte mi to jako naprostýmu volovi ;) mám slim jakej si mám dát flash abych za měsíc nemusel na novej a aby mi šlo GoW 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tak jo řekněte mi to jako naprostýmu volovi ;) mám slim jakej si mám dát flash abych za měsíc nemusel na novej a aby mi šlo GoW 3? Asi běž na flash LT+2.0, ale také nevím jak to udělat, nejlepší by bylo počkat na nový dashboard (19. listopad), ale Modern Warfare 3 vychází 8 listopadu. Co když si nechám udělat flash LT+2.0 a potom ten dash bude přepisovat. Tak nevim, těžké to dilema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 No tak ejstli nový dash bude opět mazat flash tak se to asi nevyplatí...já jsem normálně updatoval dash a flash mi to nesmazalo :D :) tak snad to vyjde i teď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 asi řeknu blbost...jestli nový dash bude opět mazat flash---je teda možnost updatovat dash a pak až flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Nechat přemazat flash updatem DB není moc vhodné, protože při tom dostaneš FLAG, tedy konzole se ti označí pro budoucí BAN. Takže pokud hodláš dělat nový flash, nech to na zkušeném flasherovi, který udělá vše pro to, aby taková situace nenastala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chinkeee Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Přiživím se na tomhle topicu. Dnes jsem rozdělal svůj stařičký xbox s mechanikou Samsung TS-H943 s iextreme 1.4 s tím, že si tam nahraju novej flash. Vše jsem připojil jak má být, vlezu do JungleFlasheru a co nevidím: Drive name: DG-16D2S, FW 7485. Viz přiložený screen. Existuje možnost jak ji spoofnout zpět bez toho, anichž bych znal dvd key? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No tak ejstli nový dash bude opět mazat flash tak se to asi nevyplatí...já jsem normálně updatoval dash a flash mi to nesmazalo :D :) tak snad to vyjde i teď :) Nejlepší je nechat si u flashera locknout mechaniku,takhle se flash nepřemaže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 mendlik 18 to jde?nevím já jsem to normálně updatnul po tom co jsem od něj přišel s tím že tam ten dash nejde že to vždy failne tak sjem to risknul a vlezl jsem na live a updatenul a šlo to ok..tak třeba i teď :D:) ale tak či tak na reflash půjdu až po novým dashi protože teď to ještě není vyřešené+dash určitě přinese ''překvapení'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ano pokud se ti ztratí flash uzamkne se ti mechanika a kdyz preflashujes a znovu uzamknes tak ti smazani nehrozí,MS nemuze s mechanikou manipulovat takhle jsem si to udelal u Kanalizatora! prý to ale není doporučené"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 a co je teda špatné na té zamčené mechanice?(od flashera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 to neříkal :D ale mysli ze to neni doporučeno podle nejakeho zakona jinak updatuju a vse v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.