Jump to content

LT+ 2.0 pro SLIM je venku

galfar

Recommended Posts

Zajímavý že na stránce http://c4evaspeaks.com/ je LT+ 2.0 POUZE pro Benq VAD6038,Samsung TS-H943,Lite-On DG-16D2S .. a to jsou všechno modely Fat Xboxu 360 .. a u všech ostatních mechanik má stále že jsou v testování tak kde ty jsi přišel na to že už je flash pro SLIMy už venkz navíc když c4eva zjistil že Forza 4 má trošku jinou ochranu a bude se muset dělat na LT 2.0 fix?

• Moderators
Docela se divim, že ty chlapce z C4EVA porád baví makat na těch firmware.

Mluvíš o c4eva jako o nějaké skupině lidí? c4eva je nick jediného týpka, co stojí za tvorbou CFW.

JJ, je to pravda ten flash je venku i pro SLIM iXtreme LT Plus 2.0 SLIM XBOX360-iDN

iDN ??? To jakože někdo posbíral a vydal jakože pod svojí hlavičkou to, co je poskytováno veřejně a zdarma? :roll:

tak jo řekněte mi to jako naprostýmu volovi ;) mám slim jakej si mám dát flash abych za měsíc nemusel na novej a aby mi šlo GoW 3?

Asi běž na flash LT+2.0, ale také nevím jak to udělat, nejlepší by bylo počkat na nový dashboard (19. listopad), ale Modern Warfare 3 vychází 8 listopadu. Co když si nechám udělat flash LT+2.0 a potom ten dash bude přepisovat. Tak nevim, těžké to dilema.

Přiživím se na tomhle topicu. Dnes jsem rozdělal svůj stařičký xbox s mechanikou Samsung TS-H943 s iextreme 1.4 s tím, že si tam nahraju novej flash. Vše jsem připojil jak má být, vlezu do JungleFlasheru a co nevidím: Drive name: DG-16D2S, FW 7485. Viz přiložený screen. Existuje možnost jak ji spoofnout zpět bez toho, anichž bych znal dvd key?

post-23371-14687158123603_thumb.jpg

mendlik 18 to jde?nevím já jsem to normálně updatnul po tom co jsem od něj přišel s tím že tam ten dash nejde že to vždy failne tak sjem to risknul a vlezl jsem na live a updatenul a šlo to ok..tak třeba i teď :D:)

ale tak či tak na reflash půjdu až po novým dashi protože teď to ještě není vyřešené+dash určitě přinese ''překvapení''