Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zalozeni sekce pro JTAG

Anubis1

Recommended Posts

Tak jsem čekal na oficielni verzi FORZY ,nainstaloval COMPLEX release a hned na začátku mi to vyhodilo tabulku :

DISK JE POŠKOZENÝ

ZDÁ SE,ŽE JE VÁŠ DISK POŠKOZENÝ.UJISTĚTE SE PROSÍM ŽE POUŽÍVÁTE OFICÍÁLNÍ DISK FORZA MOTORSPORT 4

Odehrál jsem jen jeden závod v kariéře a při druhém to pokaždé spadne do DB .

Zkouším tedy stáhnout PROMO verzi , ale moc tomu nevěřím , že to bude lepší .

Ani to nepomohlo . Při každém závodě to spadne .

Nemám nainstalovaný DASH LAUNCH . Někde jsem četl , že to odstraní DASH LAUNCH 2.24 . Jak jste na tom vy ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

S tím lajdáckým vedením který tu je budete na novou sekci čekat dlouho, jestli se vůbec dočkáte. Možná tak kdyby jste adminovi třeba poslali láhev Whiskey - tu jsem četl že má rád, tak by si možná i udělal chvilku pauzu od Chatboxu a tu sekci založil.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Dle meho nazoru uzivatelu co maji jtag neni zase tolik , aby na to byla samostatna sekce a pokud ho nekdo ma je to vetsinou zkusenejsi uzivatel co si informace najde i jinde .

Navody na jtag mohou byt v sekci tutorialy a na reseni problemu tu muze byt jedno tema ktere bude v dulezitych , v sekci xbox360 otazky a odpovedi .

Odkaz ke komentáři

Dle meho nazoru uzivatelu co maji jtag neni zase tolik , aby na to byla samostatna sekce a pokud ho nekdo ma je to vetsinou zkusenejsi uzivatel co si informace najde i jinde .

Navody na jtag mohou byt v sekci tutorialy a na reseni problemu tu muze byt jedno tema ktere bude v dulezitych , v sekci xbox360 otazky a odpovedi .

Naopak by se sem tahle sekce hodila,jsou tu i zbytečnější ;)

Odkaz ke komentáři

Ja to mam nakopceny na HD ve slozkach FreestyleDash - momentalne verze 2.0b rev.2342, Homebrev\Plugins - momentalne disk swapper 1.1 - uvnitr swap.xex a multi.ini a Installer - z Dash Launch 2.24 - uvnitr default.xex a launch.ini Kdyz jsou novejsi verze tak to jen v adresarich aktualizuji a spustim v Installer default.xex. Projede instalace a je hotovo. Jsou i jina reseni, ale tak to mam proste ja.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Anubis 1 :

V xku mám FREE XEX LOADER A FSD 12599 . Stáhnul jsem DL 2.24 - tam jsou tyhle složky :

INSTALER

XellLaunch

info_launch.ini

launch_sysdll_exports_examples.c

readme.txt

sample_launch.ini

Mám nakopírovat na flešku všechno a nebo tam XellLaunch nemám dávat ?

Máš tam k tomu soubor popisu, tak se do něj podívej. Hlavně nemá smysl nechávat všechny soubory tak, jak jsou, konkrétně "sample_launch.ini" je tam jen pro ukázku, jak může *.ini soubor vypadat, ty si jej upravíš k obrazu svému a hlavně je nutné jej přejmenovat na "launch.ini", aby se ti vůbec při startu Dashlaunche provedly veškeré nastavené hodnoty.

Jinak souhlasím, že zbytečných sekcí je tu natolik, že jedna užitečná sekce o Jtag navíc by se tu určitě neztratila, teda soudě podle dotazů, co lidi mají. A kdosi tu kdesi prohlásil, že to nemá kvůli 5ti lidem co mají Jtag dělat, no, soudě podle příspěvků na různých místech bycgh řekl, že jich bude sakra víc než 5 :-)

Odkaz ke komentáři

Tak vyřešeno a už FORZA jede i bez DASH LAUNCH . Moje blbost , že jsem na to nepřišel hned. Spouštěl jsem ji z normálního NXE DB - GAME LIBRARY . Napadlo mne ji zkusit spustit z FSD a už mi nespadla ani jednou . Běží naprosto bez problému ,dokonce šlo nainstalovat i DVD 2 .

Odkaz ke komentáři

Anubis 1 :

V xku mám FREE XEX LOADER A FSD 12599 . Stáhnul jsem DL 2.24 - tam jsou tyhle složky :

INSTALER

XellLaunch

info_launch.ini

launch_sysdll_exports_examples.c

readme.txt

sample_launch.ini

Mám nakopírovat na flešku všechno a nebo tam XellLaunch nemám dávat ?

kdyz chces bootovat rovnou do fsd tak vezmes slozku installer das do ni upravenej sample_launch.ini, kterej prejmenujes na launch.ini a upravis v nem cestu k default.xex kterej ti spousti fsd (priklad: Default = Hdd:\Content\FSD\default.xex) celou tu slozku (v ktery mas tedy default.xex a launch.ini) hodis nekam na usb, spustis xex loader, najdes si tu slozku installer a spustis default.xex > dal postupujes podle pokynu na obrazovce a je to.

jinak JTAG sekce by bodla, ne ze ne...

Odkaz ke komentáři

Nevidim moc duvod pro neco takoveho - v zadne sekci neni nic takto diverzifikovane - nevim proc u Xka by mela byt vyjimka. Kazdopadne pokud mate nejake dobre argumenty, napiste je a treba zmenim nazor a zkusim promluvit s rixem.

Jinak si myslim, ze by bylo rozumnejsi a prehlednejsi, kdyby se pouze dulezite topicy oznacily za "Dulezite" - pak by se vyresil problem toho, ze ty topicy o JTAGu upadaji v zapomneni - a o to jde, ne? ;)

Sent from my MotoA953 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Podle mě argument by mohl být to, že JTAG, nebo RGH je o dost odlišnější než klasický flash a zásahy s tím spojené jsou takřka úplně mimo tuhle běžnou diskuzi. Myslím že sekce navíc v sekci XBOX360 nemůže být zas tak velký zásah do fóra ne ?

Už to neřeš - máme to v tutoriálech jako důležité .

Odkaz ke komentáři

Ja si do toho jeste rejpnu. Chtel jsem to proto, ze na JTAG je spousta ruznejch moznosti a uprav oproti klasickymu Xboxu a flashem. Tak jsem jen chtel aby to bylo vic prehlednejsi a vse pohromade. Inspiroval jsem se totiz na jinych forech ve svete kde to tak uspesne funguje. Je ted hezky ze to budem hazet do jednoho topicu, ale kdo se v tom pak vyzna!!! Jelikoz nejsem sponzor a ani admin tak do toho nemuzu moc kecat a bohuzel to neovlivnim. Snaha byla :-( Tot muj nazor

Odkaz ke komentáři

Je ted hezky ze to budem hazet do jednoho topicu, ale kdo se v tom pak vyzna

Přesně o tomhle jsem mluvil, v tom se totiž už nikdo nevyzná, bude to jako téma "podej ruku blbovi" hromada otázek a hromada odpovědí na které zreaguje pár lidí a ten pravý co zná odpověď už ho neuvidí, protože zapadne, byť jen o stránku pozadu, už to nikdo číst nebude.

Odkaz ke komentáři

Stale nevidim problem v zalozeni souhrneho topicu... Zalozte topic a do nej dejte zakladni info o JTAGu + odkazy na dalsi (dulezite a zajimave) topicy o JTAGu a pak prehlednosti nic nebrani. Bude jeden hlavni topicn o JTAGu, kterej bude slouzit jako rozcestnik na dalsi topicy o JTAGu... Bude to sjednocene. Pokud tedy nechcete byt jak za komunistu :lol:, tak prilozte ruku k dilu, tento zalozte a ja ho milerad soupnu mezi Dulezite...

Sent from my MotoA953 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak panove kam dame hlavni a jak to dale pod nim rozdelime? Napiste nejake navrhy at se to uz pohne spravnym smerem.

Tak bych to vydel asi takto

Rozcestnik vlozit do Otazky a odpovedi a nazvat ho jednoduse JTAG/Freeboot/RGH Anonymous nam ho da mezi dulezite

Navody SW, HW JTAG/RGH - Tutorialy

Aplikace PC, Homebrew JTAG/RGH - Software

Hry a DLC JTAG/RGH - jen pro upozorneni ze neco noveho vyslo, je to zatim a nebo jen pro JTAG - Hry

Emulatory JTAG/RGH - Software

Pomoc s problemy JTAG/RGH - Otazky a odpovedi

XEX mody, temata, sejvy her JTAG/RGH - Software

pro identifikaci jsem tam jeste radsi vsude doplnil JTAG/RGH aby se tam zbytecne nemontoval nekdo s dotazama na flashle konzole co by to akorat zasirali.

Odkaz ke komentáři

Tak panove kam dame hlavni a jak to dale pod nim rozdelime? Napiste nejake navrhy at se to uz pohne spravnym smerem.

Toto byl muj puvodni navrh

Navody SW, HW

Aplikace PC, Homebrew

Hry a DLC - jen pro upozorneni ze neco noveho vyslo, je to zatim a nebo jen pro JTAG

Emulatory

Pomoc s problemy

XEX mody, temata, sejvy her

to vypadá rozumě - ještě bych tam možná přidal RGH pokud tam budou jiné aplikace než na JTAG

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu