toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tak jsem čekal na oficielni verzi FORZY ,nainstaloval COMPLEX release a hned na začátku mi to vyhodilo tabulku : DISK JE POŠKOZENÝ ZDÁ SE,ŽE JE VÁŠ DISK POŠKOZENÝ.UJISTĚTE SE PROSÍM ŽE POUŽÍVÁTE OFICÍÁLNÍ DISK FORZA MOTORSPORT 4 Odehrál jsem jen jeden závod v kariéře a při druhém to pokaždé spadne do DB . Zkouším tedy stáhnout PROMO verzi , ale moc tomu nevěřím , že to bude lepší . Ani to nepomohlo . Při každém závodě to spadne . Nemám nainstalovaný DASH LAUNCH . Někde jsem četl , že to odstraní DASH LAUNCH 2.24 . Jak jste na tom vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 S tím lajdáckým vedením který tu je budete na novou sekci čekat dlouho, jestli se vůbec dočkáte. Možná tak kdyby jste adminovi třeba poslali láhev Whiskey - tu jsem četl že má rád, tak by si možná i udělal chvilku pauzu od Chatboxu a tu sekci založil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Dle meho nazoru uzivatelu co maji jtag neni zase tolik , aby na to byla samostatna sekce a pokud ho nekdo ma je to vetsinou zkusenejsi uzivatel co si informace najde i jinde . Navody na jtag mohou byt v sekci tutorialy a na reseni problemu tu muze byt jedno tema ktere bude v dulezitych , v sekci xbox360 otazky a odpovedi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ja mam tu uplne prvni verzi NTSC, ktera me taky padala, ale po instalaci Dash Launch 2.24 zadny zadrhel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Napsal jsem oboum moderatorum fora na zalozeni sekce JTAG a vyse je vyjadreni jednoho z nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Anubis 1 : V xku mám FREE XEX LOADER A FSD 12599 . Stáhnul jsem DL 2.24 - tam jsou tyhle složky : INSTALER XellLaunch info_launch.ini launch_sysdll_exports_examples.c readme.txt sample_launch.ini Mám nakopírovat na flešku všechno a nebo tam XellLaunch nemám dávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Dle meho nazoru uzivatelu co maji jtag neni zase tolik , aby na to byla samostatna sekce a pokud ho nekdo ma je to vetsinou zkusenejsi uzivatel co si informace najde i jinde . Navody na jtag mohou byt v sekci tutorialy a na reseni problemu tu muze byt jedno tema ktere bude v dulezitych , v sekci xbox360 otazky a odpovedi . Naopak by se sem tahle sekce hodila,jsou tu i zbytečnější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ja to mam nakopceny na HD ve slozkach FreestyleDash - momentalne verze 2.0b rev.2342, Homebrev\Plugins - momentalne disk swapper 1.1 - uvnitr swap.xex a multi.ini a Installer - z Dash Launch 2.24 - uvnitr default.xex a launch.ini Kdyz jsou novejsi verze tak to jen v adresarich aktualizuji a spustim v Installer default.xex. Projede instalace a je hotovo. Jsou i jina reseni, ale tak to mam proste ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Anubis 1 :V xku mám FREE XEX LOADER A FSD 12599 . Stáhnul jsem DL 2.24 - tam jsou tyhle složky : INSTALER XellLaunch info_launch.ini launch_sysdll_exports_examples.c readme.txt sample_launch.ini Mám nakopírovat na flešku všechno a nebo tam XellLaunch nemám dávat ? Máš tam k tomu soubor popisu, tak se do něj podívej. Hlavně nemá smysl nechávat všechny soubory tak, jak jsou, konkrétně "sample_launch.ini" je tam jen pro ukázku, jak může *.ini soubor vypadat, ty si jej upravíš k obrazu svému a hlavně je nutné jej přejmenovat na "launch.ini", aby se ti vůbec při startu Dashlaunche provedly veškeré nastavené hodnoty. Jinak souhlasím, že zbytečných sekcí je tu natolik, že jedna užitečná sekce o Jtag navíc by se tu určitě neztratila, teda soudě podle dotazů, co lidi mají. A kdosi tu kdesi prohlásil, že to nemá kvůli 5ti lidem co mají Jtag dělat, no, soudě podle příspěvků na různých místech bycgh řekl, že jich bude sakra víc než 5 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tak vyřešeno a už FORZA jede i bez DASH LAUNCH . Moje blbost , že jsem na to nepřišel hned. Spouštěl jsem ji z normálního NXE DB - GAME LIBRARY . Napadlo mne ji zkusit spustit z FSD a už mi nespadla ani jednou . Běží naprosto bez problému ,dokonce šlo nainstalovat i DVD 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Anubis 1 :V xku mám FREE XEX LOADER A FSD 12599 . Stáhnul jsem DL 2.24 - tam jsou tyhle složky : INSTALER XellLaunch info_launch.ini launch_sysdll_exports_examples.c readme.txt sample_launch.ini Mám nakopírovat na flešku všechno a nebo tam XellLaunch nemám dávat ? kdyz chces bootovat rovnou do fsd tak vezmes slozku installer das do ni upravenej sample_launch.ini, kterej prejmenujes na launch.ini a upravis v nem cestu k default.xex kterej ti spousti fsd (priklad: Default = Hdd:\Content\FSD\default.xex) celou tu slozku (v ktery mas tedy default.xex a launch.ini) hodis nekam na usb, spustis xex loader, najdes si tu slozku installer a spustis default.xex > dal postupujes podle pokynu na obrazovce a je to. jinak JTAG sekce by bodla, ne ze ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Taky bych chtěl aby tady byla sekce JTAG/RHG a mohla by mít aspoň podsekce Software, Hardware, Návody-postupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 nezapomen na sekci 1 ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Téma postupně upadá v zapomnění, přesvědčte někdo adminy, aby tu sekci založili. Myslím že smysl to rozhodně má a když člověk něco hledá bude to na jednom místě a ne rozházené všude možně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 jsem pro a toto nepochopím proč to neudělají, snad změní názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Nevidim moc duvod pro neco takoveho - v zadne sekci neni nic takto diverzifikovane - nevim proc u Xka by mela byt vyjimka. Kazdopadne pokud mate nejake dobre argumenty, napiste je a treba zmenim nazor a zkusim promluvit s rixem. Jinak si myslim, ze by bylo rozumnejsi a prehlednejsi, kdyby se pouze dulezite topicy oznacily za "Dulezite" - pak by se vyresil problem toho, ze ty topicy o JTAGu upadaji v zapomneni - a o to jde, ne? ;) Sent from my MotoA953 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Podle mě argument by mohl být to, že JTAG, nebo RGH je o dost odlišnější než klasický flash a zásahy s tím spojené jsou takřka úplně mimo tuhle běžnou diskuzi. Myslím že sekce navíc v sekci XBOX360 nemůže být zas tak velký zásah do fóra ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Podle mě argument by mohl být to, že JTAG, nebo RGH je o dost odlišnější než klasický flash a zásahy s tím spojené jsou takřka úplně mimo tuhle běžnou diskuzi. Myslím že sekce navíc v sekci XBOX360 nemůže být zas tak velký zásah do fóra ne ? Už to neřeš - máme to v tutoriálech jako důležité . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ja si do toho jeste rejpnu. Chtel jsem to proto, ze na JTAG je spousta ruznejch moznosti a uprav oproti klasickymu Xboxu a flashem. Tak jsem jen chtel aby to bylo vic prehlednejsi a vse pohromade. Inspiroval jsem se totiz na jinych forech ve svete kde to tak uspesne funguje. Je ted hezky ze to budem hazet do jednoho topicu, ale kdo se v tom pak vyzna!!! Jelikoz nejsem sponzor a ani admin tak do toho nemuzu moc kecat a bohuzel to neovlivnim. Snaha byla :-( Tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 mě to přijde jak za komunistů - prostě jsou tu lidi co to chtějí a bude jich přibejvat když už jde slimko RGH - tak proč nevyhovět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Je ted hezky ze to budem hazet do jednoho topicu, ale kdo se v tom pak vyzna Přesně o tomhle jsem mluvil, v tom se totiž už nikdo nevyzná, bude to jako téma "podej ruku blbovi" hromada otázek a hromada odpovědí na které zreaguje pár lidí a ten pravý co zná odpověď už ho neuvidí, protože zapadne, byť jen o stránku pozadu, už to nikdo číst nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Stale nevidim problem v zalozeni souhrneho topicu... Zalozte topic a do nej dejte zakladni info o JTAGu + odkazy na dalsi (dulezite a zajimave) topicy o JTAGu a pak prehlednosti nic nebrani. Bude jeden hlavni topicn o JTAGu, kterej bude slouzit jako rozcestnik na dalsi topicy o JTAGu... Bude to sjednocene. Pokud tedy nechcete byt jak za komunistu :lol:, tak prilozte ruku k dilu, tento zalozte a ja ho milerad soupnu mezi Dulezite... Sent from my MotoA953 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak panove kam dame hlavni a jak to dale pod nim rozdelime? Napiste nejake navrhy at se to uz pohne spravnym smerem. Tak bych to vydel asi takto Rozcestnik vlozit do Otazky a odpovedi a nazvat ho jednoduse JTAG/Freeboot/RGH Anonymous nam ho da mezi dulezite Navody SW, HW JTAG/RGH - Tutorialy Aplikace PC, Homebrew JTAG/RGH - Software Hry a DLC JTAG/RGH - jen pro upozorneni ze neco noveho vyslo, je to zatim a nebo jen pro JTAG - Hry Emulatory JTAG/RGH - Software Pomoc s problemy JTAG/RGH - Otazky a odpovedi XEX mody, temata, sejvy her JTAG/RGH - Software pro identifikaci jsem tam jeste radsi vsude doplnil JTAG/RGH aby se tam zbytecne nemontoval nekdo s dotazama na flashle konzole co by to akorat zasirali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak panove kam dame hlavni a jak to dale pod nim rozdelime? Napiste nejake navrhy at se to uz pohne spravnym smerem.Toto byl muj puvodni navrh Navody SW, HW Aplikace PC, Homebrew Hry a DLC - jen pro upozorneni ze neco noveho vyslo, je to zatim a nebo jen pro JTAG Emulatory Pomoc s problemy XEX mody, temata, sejvy her to vypadá rozumě - ještě bych tam možná přidal RGH pokud tam budou jiné aplikace než na JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 to muzem casem doplnit. Zatim nikoho s RGH tu asi nemame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.