DeSmond Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Me ty AR traning neprisel tak strasny, vztekal jsem se u toho jen chvilku, u jednoho jsem se pak podival na youtube, coz dost pomohlo, nejvetsi problem mi delal ten s preletem nad vodou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Zdravím , chci se zeptat jak funguje to vylepšování komb a úderů. Nějaké vylepším a bud u něj můžu dát enable tutorial , tím pádem se mi to ale u dalších smaže. Co znamená ten tutorial ? Má to být návod ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Nazdárek, Chci se zeptat těch kterým se to přihodilo, jestli se vám to podařilo rozchodit teda, nějakou úplnou odpověď jsem nenašel ještě, jde mi o tu hlášku : Damaged downloadable conected detected If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard Napadlo mě dát starší doshboard, těsně před tím nejnovějším ale nevím zda když dám obnovit data tak aby mi nezmizel flash. Díky tak nedávno mi to na RGH tuto chybu hodilo taky. měl sem tam to DLC Catwoman.. tak sem jej odstranil a nahodil znovu a už to funguje zase dobře.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 potřeboval bych poradit... mám se dostat k Mr. Freezovi, ale za boha se do toho baráku k němu nemůžu dostat, hledám dveře a jsou tam jen jedny, kterými se snažím dostat že skratuju dveře, ale ty se jen pootevírají a pod nima se nedostanu, jak se mám teda dostat do toho byráku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 musíš je vyřadit a pak pod něma proklouznout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 musíš je vyřadit a pak pod něma proklouznout :) Jasný, díky, já jsem zapomněl, že umí klouzat... dohrávám ho po několika měsících, tak jsem zapomněl na takovýhle věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Vyšlo moc pěkné DLC Harley Quinn's Revenge, tímto balíkem končí tato pěkná hra. Určitě vyzkoušejte je to dost dlouhé, kupte nebo stáhněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 ano tohle je poslední dlc a pak by se měla objevit GOTY edice kde budou všechny DLC.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Chystá se nějaká novější verze batmana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 to nevím ale už vyšla ta GOTY edice.. trochu sem zaspal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Hmm skoda ze jsem nevydrzel a batmana porizoval hned pri releasu nevim jestli se mi chce za to nove pribehov dlc platit? Kdo to uz dohral? Jake to je a kolik to tak zabere casu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Je to pěkné. Harley je super postava, hraješ za Batmana a Robina který se vydá zachránit Batmana. Dohrál jsem to za hodinu, ale to už jsem to hrál po 3x a dost jsem pospíchal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 nevím, jestli se to tady už neprobíralo (je tady už 187 příspěvků, takže jsem je neprocházel)... Dá už se někde stáhnout čeština? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Mám rgh verzi Batmana GOTY a vždy když odemknu ty dveře nahoře ve věži, za kterýma stojí Hugo Strange spustí se sekvence a hra se mi sekne. Vžde ve stejný okamžik. Stalo se to ještě někomu? Stahovat znovu všechny party se mi moc nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Ahoj, objevil jsem znovu tuto hru a snažím se dohrát veškeré vedlejší mise, ale hodně mne to chytlo a chtěl bych hrát dál. Řešením jsou DLC, ale až na Catwoman nemohu jiné sehnat. A když je najdu, tak je to zavirovaný... Pokud někdo máte, můžete prosím Harley Quinn, Robin, Nightwing hodit na třeba uložto ? díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.