Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkham city

Koprovapolifka

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Nazdárek,

Chci se zeptat těch kterým se to přihodilo, jestli se vám to podařilo rozchodit teda, nějakou úplnou odpověď jsem nenašel ještě, jde mi o tu hlášku :

Damaged downloadable conected detected

If it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard

Napadlo mě dát starší doshboard, těsně před tím nejnovějším ale nevím zda když dám obnovit data tak aby mi nezmizel flash.

Díky

tak nedávno mi to na RGH tuto chybu hodilo taky. měl sem tam to DLC Catwoman.. tak sem jej odstranil a nahodil znovu a už to funguje zase dobře.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

potřeboval bych poradit... mám se dostat k Mr. Freezovi, ale za boha se do toho baráku k němu nemůžu dostat, hledám dveře a jsou tam jen jedny, kterými se snažím dostat že skratuju dveře, ale ty se jen pootevírají a pod nima se nedostanu, jak se mám teda dostat do toho byráku???

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 5 months later...

Ahoj, objevil jsem znovu tuto hru a snažím se dohrát veškeré vedlejší mise, ale hodně mne to chytlo a chtěl bych hrát dál. Řešením jsou DLC, ale až na Catwoman nemohu jiné sehnat. A když je najdu, tak je to zavirovaný... Pokud někdo máte, můžete prosím Harley Quinn, Robin, Nightwing hodit na třeba uložto ? díky moc :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu