Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 431
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Takže, jak už jsem psal, vypaluju na asusu (http://interlink.tsbohemia.cz/dvd-rw-asus-drw-24b3st-dvd-r-rw-ram-blk-b-as-cerna-sata-bulkove-baleni_d122283.html) crossflashnutým na LiteOn IHAS124B. Právě jsem vypálil druhou hru a projel disk kprobe a vychází mi pěkný výsledky.

PI: 76

PIF: 4

Používám Verbatim a pálím 2,4x. Takže rozhodně se crossflashe nebát. S vypalováním zatím nebyl jedinej problém.

Mimochodem, co jsem se dočetl na zahraničních forech, tak max PI by nemělo přesahovat 100 a max PIF by nemělo přesahovat 4. I když jsou hodnoty vyšší, tak je DVD sice dobře čitelný, ale můžou selhat některý CIV (content integrity verification) kontroly v xboxu a může dojít k flagnutí konzole. Takže pozor na to.

Odesláno
Pánové byl jsem v týdnu v TsBohemia osobně pro mechaniku Liteon 124B a ptal jsem se a mají jen revize B a mají jich hodně řekl jsem mu že budou rychle pryč a že mu je divný že se na to každej ptá že už jsem několikátej :) takže nemějte obavy a objednávejte

Ono je to jak kde, bohemia má víc skladů, třeba v Olomouci mají na skladě revize A i B.

Odesláno

tak ted jsem vypaloval drivera. palil jsem na Verbatim MKM-003. nejdriv 4x s OPC, kontrola v imgburn skoncila errorem nekde v pulce a kprobe melo PI: cca 600 a PIF: cca 100, ale v xboxu jsem ho nezkousel. pak jsem zkousil 2,4x bez OPC, kontrola v imgburn opet v pulce skoncila a kprobe PI: 439 a PIF: 209. tak teda nevim co delam spatne.

Odesláno
Kontrola zbytečna vypálim 2,4x bez opc a jede vše nevím nad čím furt špekulujete a iso baleno na Liteon

viz. můj příspěvek o pár řádků víš

http://console-forum.net/tema/131029-fw-pro-dvd-rw/page21?p=1173829&viewfull=1#post1173829

tučné písmo

tak ted jsem vypaloval drivera. palil jsem na Verbatim MKM-003. nejdriv 4x s OPC, kontrola v imgburn skoncila errorem nekde v pulce a kprobe melo PI: cca 600 a PIF: cca 100, ale v xboxu jsem ho nezkousel. pak jsem zkousil 2,4x bez OPC, kontrola v imgburn opet v pulce skoncila a kprobe PI: 439 a PIF: 209. tak teda nevim co delam spatne.

Na xbox360iso.com je návod na co nejlepší nastavení mechaniky:

http://www.xbox360iso.com/updated-tutorial-practical-t486092.html (musis byt registrovany)

Můžeš s tím zkusit trochu experimentovat, hlavně se tam zapíná Online HyperTuning, kterej by mohl být ku prospěchu věci.

Odesláno
tak sem to ruzne zkousel a stale vysoke hodnoty PI a PIF. myslite ze by to mohlo byt tim, ze mam tu lite-on mechaniku na jedne vetvy u zdroje spolecne s jinou mechanikou?

To by nemělo mít vliv, ale na druhou stranu, kdo ví, pro jistotu tu mechaniku zapoj úplně samostatně, už jsem viděl i divnější věci :) Odkud čteš tu vypalovanou hru? Máš ji na stejném disku jako imgburn? Zkus defragmentovat pevný disk. Jestli čteš image z pevného disku, jak ho máš připojený? SATA nebo PATA? A děláš na tom PC něco, když vypaluje? Doporučuji ho nechat ležet a ničím dalším ho nezatěžovat.

Odesláno
To by nemělo mít vliv, ale na druhou stranu, kdo ví, pro jistotu tu mechaniku zapoj úplně samostatně, už jsem viděl i divnější věci :) Odkud čteš tu vypalovanou hru? Máš ji na stejném disku jako imgburn? Zkus defragmentovat pevný disk. Jestli čteš image z pevného disku, jak ho máš připojený? SATA nebo PATA? A děláš na tom PC něco, když vypaluje? Doporučuji ho nechat ležet a ničím dalším ho nezatěžovat.

image hry mam na jinem disku nez imgburn, disk mam SATA. zkusim jeste defragmentaci disku kde mam ten image.

Odesláno
Jestli to máš třeba na externím a taháš to přes USB, tak samotná USB komunikace má docela nároky na processor.

disk na kterym je imgburn i image hry mam SATA interni. ted jsem zkusil vypalovat v nouzovem rezimu, kde nebezi na pozadi skoro zadne procesy a taky nic. ale co jsem vypozoroval je, ze se to vzdycky pri overovani v imgburn sekne presne na 50% a kdyz spustim test v kprobe tak do 50% je PI v prumeru kolem 0,30, a jakmile to dojde na 50% tak se to na chvili zastavi a najednou PI zacne naskakovat do vysokejch cisel. defragmentovat disk kde mam image hry se mi moc nechce protoze ma 1,5TB a defragmentace by trvala skoro celej den.

zde posledni test v kprobe

post-8163-14687158320358_thumb.jpg

a zde chyba v imgburn

post-8163-14687158321786_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj chci se zeptat,stahl jsem si nové Goldeneye 007 - a objevila se mi uplně jiná hláška a spadlo to - divné je že pokaždé ve stejném místě - v části hned po souboji s helikoptérou na začátku hry,tak se chci zeptat jestli se jedná o špatný rip ( což doufám ) nebo jestli to dělá ještě někomu a je to další hra co blbne... díky za info.

Pálim na Verbatim Singapore 2,4 bez opc...

Odesláno
Instaloval jsi ji na HDD?

jo ale nepovedlo se,hned po 1% to napsalo chybu...pak znovu az na 65 % .

edit : tak jsem hru stahl znovu,rozbalil, vsechno narocne v pc povypínal (eset atd.),nainstaloval na disk a vsechno funguje - prozatím. Jinak mám LG vypalovačku a byli problémy jen s Forzou.Pravdepodobně jsem nekde udelal chybu,takze sory,za zbytečnej post.Jinak bych se rad zeptal na jednu vec.Když chci vypálit hru která je xgd2 můžu na to použít img burm 2560 a musim tam neco nastavovat?Topic jsem pročítal ale nikde jsem o tom nevidel zmínku (možná jsem přehlédl),díky za info.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu