Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FW pro DVD-RW

=Trolik=

Recommended Posts

Jelikož už mě přestalo bavit čekání na vydaní FW pro mechaniky HITACHI na muj XBOX 360 arcade tak jsem včera pořídil zbrusu nový XBOX 360 slim 250GB včetne flashe LT 2.0 abych mohl taky vyzkoušet vypaloaní přes BurnerMAX.Světe div se vypálil jsem Batman Arkham City a Gears of War 3 naprosto bez problémů i verifikace proběhla bez chyb.Verifikaci jsem zkousel 2x po sebe.Vypaloval jsem rychlostí 4x na media Verbatim Made in Singapore.ImgBurn jsem nastavil podle tohoto návodu http://xbox360.rocknroll.sk/?p=685 .Mechanila LiteOn IHAS124B

Gratuluju!

Mam zatim 5 dvd vypalenych spravne, u me to funguje nejlip na 2,4x bez OPC. (ihas124b, singapore verbatim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 431
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Zkoušel jsem od vydání FW na vypalovačku Lite-On všechny možné i nemožné metody vypalování (s OPC, bez OPC, 2,4x, 4x, HyperTuning on...). Dnes mi došla trpělivost a zkusil jsem vypálit DVD pomocí CloneCD v. 5.3.1.4. a hle, 100% úspěch :-) Forza 4, Batman, GoW 3 vše naprosto v pořádku... Takže pokud je někdo stejně zoufalý jako jsem byl já, ať to zkusí taky :-) Odkaz na stažení CloneCD i s Keyem klidně zašlu...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem asi narazil na problem u Batman Arkham City pri hraní mi to vyhodí hlášku že je nejaký problem se stažitelným obsahem a hodí me to zpět do DB.Říkal sem si zkusim hru nainstalovat ale to taky nejde u 47% se to sekne a vyhodí to chybu ze to nemuze přečíst disk.

Jedná se o chybně vypálenou placku?

edit:// tedka sem to jestě jednou vypálil ale tentokrát rychlost 2,4x OPC=OFF hra už normalně jde nainstalovat hral sem asi 30minut a no problem tak snad už to bude OKej.

Odkaz ke komentáři

Mám vypalovačku ASUS DRW-24B3ST crossflashnutou na LiteOn IHAS124B. Zatím jedna hra, Rage, vypáleno rychlostí 2.4x bez OPC na verbatim mkm003 (zemi původu nevím, mám spindl a vsechny papíry kolem vyhazuju). Bez problému nainstalováno na 100%, právě hraju :) Takže se ani nemusíte být crossflashe, je to snadný a funkční.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

pročetl jsem více topicků a tutorialů ohledně správného vypalování, všechno je ok, až na rychlost vypalování. Pořídil jsem si novou vypalovačku, na kterou vytvořil c4eva nový fw, ale když nastavuji vypalování, dovolí mi to vypalovat nejméně 4x...Pokd nastavím 2,4x, tak mi to imgburn stejně přenastaví na 4x...Chtěl bych se zeptat těch, kteří mají stejnou mechaniku Lite-On iHAS 124 B, jak docílili toho ,aby vypalovali rychlostí jen 2,4?

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

pročetl jsem více topicků a tutorialů ohledně správného vypalování, všechno je ok, až na rychlost vypalování. Pořídil jsem si novou vypalovačku, na kterou vytvořil c4eva nový fw, ale když nastavuji vypalování, dovolí mi to vypalovat nejméně 4x...Pokd nastavím 2,4x, tak mi to imgburn stejně přenastaví na 4x...Chtěl bych se zeptat těch, kteří mají stejnou mechaniku Lite-On iHAS 124 B, jak docílili toho ,aby vypalovali rychlostí jen 2,4?

Díky za odpověď

Mně imgburn nic nemění a hezky vypaluje jak chci. Zkus znovu nainstalovat imgburn a při instalaci nech resetovat všechno nastavení. A co používáš za media? Kdyžtak se potom dá editovat nastavení v mechanice, která má pro některé typy medii jasně definované možné rychlosti zapisování, ale defaultně by ta mechanika aspoň u těch verbatimek měla 2,4x povolovat, tak zkus nejdřív ten imgburn.

Edit: A jestli máš, tak pošli vypalovací log, z toho by se něco taky dalo vyčíst

Odkaz ke komentáři

Mně imgburn nic nemění a hezky vypaluje jak chci. Zkus znovu nainstalovat imgburn a při instalaci nech resetovat všechno nastavení. A co používáš za media? Kdyžtak se potom dá editovat nastavení v mechanice, která má pro některé typy medii jasně definované možné rychlosti zapisování, ale defaultně by ta mechanika aspoň u těch verbatimek měla 2,4x povolovat, tak zkus nejdřív ten imgburn.

Edit: A jestli máš, tak pošli vypalovací log, z toho by se něco taky dalo vyčíst

Používám Verbatimky, zbytek co jsem měl doma byly konkrétně MKM003, vím, že při pálení her s XGD3, se pálí dle návodu 4x se zapnutým OPC, ale jedná se mi o pálení "starších her" , které nemají XGD3.

IMGburn zkusím zresetovat a případně pošlu log, co mi to píše.

Zatím díky

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

Díky za odpověď

Pravdepodobne bych hledal pricinu v pouzivanych mediich. Maji definovany rychlosti, kteryma je na ne mozny zapisovat. Pokud tam 2,4x neni, zrejme to neni podporovany mediem. Rychlost, kterou medium povoli, muzes videt v imgburnu v informacich o mediu.

Odkaz ke komentáři

Cau moc tomu nerozumím :D, tak začnu od začatku, takže ja si stáhnu z netu která bude mit XGD3, takžeji na své vypalovačce nevypálím, takže si budu muset koupit novou Lite-On a upravit na ní FW a poté budu moci hru vypálit, ale stejně nebude hra kompletní, tak pujde mi správně ?

Odkaz ke komentáři

Cau moc tomu nerozumím :D, tak začnu od začatku, takže ja si stáhnu z netu která bude mit XGD3, takžeji na své vypalovačce nevypálím, takže si budu muset koupit novou Lite-On a upravit na ní FW a poté budu moci hru vypálit, ale stejně nebude hra kompletní, tak pujde mi správně ?

Ne, stáhneš si XGD3 hru, vypálíš ji a hraješ, ale ne celou, nemůžeš s ní na live a nejspíš ti bude padat.

Koupíš LITEON, upravíš FW, tzn. teď ji vypálíš celou, a můžeš s ní na live a nebude padat. ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu