Krabbio Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ta forza vypálená burner-maxem nepadá že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ne nepadá, pálil jsem vypalovačkou LiteOn iHAS124B s upraveným fw přes program ImgBurn a hra mi zatím nespadla ani jednou. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ste tepli bo co ? :wohow: Uplne jsem z toho ted spatnej jestli nejsem nekde jinde na foru lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ten velký očekávaný DB má být v prosinci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Nejsem si jistý, ale pravděpodobně 25. listopadu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ten velký očekávaný DB má být v prosinci?? Na ten se fakt tesim :-D to zase popada konzoli a te prace pro c4evu :-) Nastesti letosni klicove tituly budou dohrany ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Proč by měly 'padat' konzole? Nová ochrana na hry se nechystá a maximálně se bude update přepisovat firmware mechaniky (není to jisté), což bude spíše práce pro flashery. Opravte mě, pokud se mýlím. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Mnooo tak nejak jsem to myslel, ze se bude reflashovat a docela lituji ty lidi co se budou muset opet rozloucit s konzoli kvuli reflashi. Ja to mam tedy uz plne nikde, podstatny tituly jak jsem psal uz hraju taaakze... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 flash paměť v mechanice nemá neomezený počet zápisu. kdyby se každým updatem dashboardu přepisoval firmware, tak by ta paměť brzo odešla. to by bylo reklamací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 To je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 flash paměť v mechanice nemá neomezený počet zápisu. kdyby se každým updatem dashboardu přepisoval firmware, tak by ta paměť brzo odešla. to by bylo reklamací Taky se ně to zdá naprostý nesmysl i když flash nedělám.Kde jsi na to proboha přišel ,?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 No, zase taková kravina to není. Každá buňka ve flash paměti má omezený počet přepisů, to je celkem známá věc. Je to celkem problém u SSD disků. Nicméně, počet přepisů se pohybuje od desítek tisíc výš a tolik updatů DB prostě nebude. Tohle bych neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ano, v praxi nereálné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak se ještě vrátím ke starému tématu, koupil jsem si tu lite-on vypalovačku a pomocí sata kabelu připojil k eSata v notebooku... Adapter mi dělalo staré pc. Zkusil jsem nainstalovat ten software do vypalovačky podle návodu a nešlo to, musel jsem vypalovačku zapojit do klasickeho pc u kamaráda a tam mi to šlo (asi nelze nahrat jiný firmware přes eSata kabel)... Vypálil jsem si u něho hned forzu 4 která šla bez problému do 100% i instalace tak stejně! Teď budu pálit nového batmana, ale už v notebooku přes eSata konektor, tak jsem zvědav... No mám jen otázku kde seženu pro tu vypalovačku externi napajecí zdroj? Redukci už mám jen nemohu sehnat zdroj v obchodě mi řekli, že to neseženu, že potřebuju mít přesné napětí pro tu mechaniku, že to jen tak nekoupím atd... Našel jsem jen http://www.mironet.cz/napajeci-zdroj-240v-na-4pin-molex-12v-2a+dp137018/ bude dobrý? Myslím to spíše tak zda napětí je u každé mechaniky v pc stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ano, zdroj z odkazu ti postačí pro účely, které potřebuješ. Já mám ve své nabídce ZDE něco podobného, je to komplet sada na připojení přes USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 No ja potřebuju jen samotný zdroj kabel už mám na eSatu co jsem se tady dočetl, že je spolehlivější připojení, proto jsem si ho kupoval spíš než usb a teď kvůli tehle volbě nemám zdroj... Ale pokud teda ten z odkazu je dobry (co se týče toho napětí) tak si ho hned obědnám... No nebo spíše obědnám až dnes večer kdy se dam na první vypálení přes noťas se zdrojem starého pc... pokud to pujde bez problemu hned ten zdroj koupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ahoj. Asi mám blbej dotaz. Dá se nějak zpětně zjistit, že je mechanika opravdu flashnutá a že se hra opravdu vypálila na 8.7GB? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ahoj. Asi mám blbej dotaz. Dá se nějak zpětně zjistit, že je mechanika opravdu flashnutá a že se hra opravdu vypálila na 8.7GB? Díky Pokud sis to dělal sám, měl bys to vědět. Pokud sis to nechal u někoho dělat, tak bys měl dostat zálohu původních orig. souborů a např. binárním porovnáním bys měl být schopen zjistit rozdíly (orig. vs Burner Max). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 to by mělo jít vidět imgburn size te hry a pak se podívat na to koli kse ti vypalí pokud budeš mít stejně jako size tak máš to kompletní ne?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Chtel jsem se jen zapnat musi bejt zaskrtnuta polozka v image burn v nastaveni a write "Verify Against Image File" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ne nemusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Chtel jsem se jen zapnat musi bejt zaskrtnuta polozka v image burn v nastaveni a write "Verify Against Image File" Jak už se tady píše, nemusíš, ale je dobrý zkontrolovat si kvalitu vypálení v kprobe. Alespoň u několika prvních disků, aby jsi viděl, že to vypalovačka opravdu pálí dobře: http://console-forum.net/tema/131029-fw-pro-dvd-rw/page21?p=1173829&viewfull=1#post1173829 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 diky ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravim mam upravenou Liteonku a dneska jsem zkusil 5x vypalit LOTR s ruznyma nastavenima imgburnu a ani jeden nefunguje pri kopirovani na HDD se pokazdy sekne na 44 procentech.Mate to nekdo odzkouseny tuhle gamesu?Zkousel jsem i assassin creed novej a to samy neprosla ani verify v imgburnu.Media verbatim ale z Indie myslite ze to je ten problem proc to nejde?dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Řekl bych, že to bude dvdčkama. Já měl stejný problém, v 50% neprošla kontrola v Imgburn. Pak jsem koupil Verbatim Made in Singapore a vše je v pořádku. A co jsem četl tak vůbec nejlepší na pálení XGD3 her jsou Verbatim Printable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.