Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Jak uz jsem psal - nechapu, proc teda normalne nezverejnis ten svuj navod... Absolutne nechapu duvod. To si za nej nechavas platit nebo co? Zverejni ho a pak lidi budou moci psat problemy primo pod nej, z cehoz se udela FAQ a ty nebudes mit zadnou praci ;-) Opravdu jediny padny duvod, proc jsi to doted nezverejnil (a mne stale nechces rict, co se v tom navodu da vylepsit) muhou byt jen penize - zadny jiny rozumny duvod v tom nevidim. Citovat
helldare27 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Chybí mi zábavné příspěvky od Hexera a od Anonymous z 22.11.2011, 17:43. Nějaká cenzura? Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Nevim, co na nich bylo zabavneho. Bylo to pouze o tom, ze Hexer mel pripominky a nebyl schopen rict, co je spatne, takze tyto posty byly zbytecne a akorat tu spamovaly. (stejne jako nyni tyto dva) Toto je tutorial, ne bordel. Neni duvod, aby tu byly nepodstatne, nicnerikajici prispevky, ktere ostatnim budou k prdu - az si toho prectes, tak bud odpovez sem nebo do PM a ja smazu i tyto nase posty, ktere tu nemaji co delat. Citovat
zuzzan Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 hmm... z nejakeho duvodu se sesypal WIIMC (vcera jeste sel, poustel jsem tam nejake mp3). Po startu z HC na 10s zcerna obrazovka a pak se objevi txt konzole s vypisem stavu registru CPU. Vypis konci statusem RELOAD, ale dal se nic nedeje (ze by nejaky segmetation fault?) a WII musim natvrdo vytahnout ze zasuvky. Po opetovnem spusteni WII najede. Any ideas? EDIT 2.12.11: Par dni pote jsem WII pripojil k netu a provedl pres HBC akutalizaci WIIMC, ktery od te doby slape jak ma. Jeste jednou diky za navod Citovat
Kacmel Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Mám otázku. Nainstaloval jsem Homebrew channel i Bootmii, vytvořil NAND zálohu. Tyto kroky proběhly bez nejmenších potíží. Návod na instalaci Hombrew jsem čerpal odjinud. Měl jsem za to, že potom už jen v Homebrew budu spouštět aplikace a přes ně zálohy her z iso nebo WBFS souborů. První háček přišel při spouštění USBLoaderu. Napsal, že bez cIOS 222 - 257 nelze spustit. Tak jsem stáhnul cIOS Installer a přes něho jsem zkusil nainstalovat cIOS 250. Tentokrát zase napsalo, že pokud neodstraním cIOS 249, nemůžu nainstalovat cIOS 250. Informace o hacknutí Wii jsem pobíral z různých zdrojů na internetu. Teď mám už připravenou SD kartu dle návodu zde. Věřím, že výše uvedený návod je funkční. Může mi někdo z vás tady nějak stručně přiblížit, co to mám za chaos s těmi cIOS? Jsem si prvně myslel, že když nainstaluji Homebrew, tak budu vesele frčet z USB, vidím, že jsem se dost spletl. Naštěstí tady ten návod je velmi dobře napsaný. Všechno mám už připravené, včetně her, jen ten hack mi nějak vázne... Jinak mám verzi 4.3E + připojení k netu přes wifi. Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2011 Nejvetsi nesmysl je cerpat z X navodu ruzne nahodne utrzky... Instalace HBC je jen prvni cast, pouze s nim si hry opravdu nezahrajes. Z tohoto duvodu jsem navod rozkouskoval a napsal jsem pod krok 1 "(pokud jiz Homebrew channel a Bootmii mate nainstalovane - napr. z jineho navodu - muzete tento krok preskocit)".. tzn. pokud mas i NAND zalohu, tak preskoc i krok 2 a normalne pokracuj od kroku 3. Melo by vse probehnout v poradku, ale jelikoz nevim, co vse jsi do pameti uz cpal a v jakem stavu tedy tve Wii ted je, tak nemohu rici, zda sis neco neodmazal. Pokud mas NAND zalohu ihned po instalaci HBC (tedy bez nejakych instalaci cIOSu), tak ji v pripade problemu obnov a postupuj od kroku 3 v mem navodu. Citovat
dominikmonkeybikes Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 Díky, dělal jsem vše podle návodu a proběhlo to na jedničku ! Takže pokud budete všichni dodržovat návod, opravdu se nic nestane :) Díkyy ' Citovat
Kacmel Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2011 Prosím vás, už jste někdo zkoušeli tento skvělý návod aplikovat bez připojení k internetu? Já sice moje Wii mám hacknuté, ale kámoš chce po mně hack na to svoje a není na síti. Proto se ptám. Sent from my Nexus S using Tapatalk Citovat
luigis1468627010 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Ahoj pri hackovani jsem se zasekl na tom ze z mediafire nejde stahnout modpack, ciospack a apppack, prosim reupnete to nekdo nekam jinam. Moc dik Citovat
luigis1468627010 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 mediafire uz jede .. meli kixlej server ...sry za flame a dekuju za navod vsechno jede tak jak ma :cheesygrin: Citovat
pítr Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Prosím vás, už jste někdo zkoušeli tento skvělý návod aplikovat bez připojení k internetu? Já sice moje Wii mám hacknuté, ale kámoš chce po mně hack na to svoje a není na síti. Proto se ptám. Sent from my Nexus S using Tapatalk ja sem to delal bez pripojeni na net a upne v poho bez problemu Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 vsechny linky v tutorialu aktualizovany Citovat
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2011 Díky ti Anonyme za tut :)) Povedlo se :))) A ještě prosímtě..Jak je to stiim IOS56 ? Stahl jsem si Wii Sports + Wii Sports Resort....Normoš to pres ten USB loader pustim a nenajede hra a hodi me to do wii menu :))) Díky za odpověd jsem začatečník :)) Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2011 Hele ja Sports a Sports Resort mam zrovna v originalce, takze s tim zkusenosti nemam. Kazdopadne snad vsechny hry, krom Drivera SF by mely jet v CFG Loaderu bez problemu. Obcas je jen nutne zmenit IOS - ted ti z hlavy nereknu na jakem bezi Sports a Sports Resort - proste jich par testni a pod nejakym to urcite pojede :) (moznost zmeny cIOSu je v nastaveni dane hry v CFG Loaderu nebo globalne pro cely CFG Loader). Jinak k tomu Driverovi SF - to je jedina hra, ktera pod CFG Loaderem nejede uplne nejlepe (konkretne po kazde misi se sekne a neda se s tim nic delat) - pro Drivera SF je nutny GX USB Loader (treba se to tu jeste bude nekdy resit a nekomu to pomuze :) ) Citovat
pítr Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2011 ten Sports Resort sem stahoval asi 3 verze skusil sem vsechny IOS a proste nic hra nesla :( Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2011 Kdyztak to behem tydne kvuli vam stahnu a testnu a dam vedet. Ale musite pockat. Aktualne vubec nestiham a nemam cas :/ Citovat
zuzzan Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Sports Resort mi taky nesel s zadnym IOS, ale dosel jsem na to asi za 10 minut. Stacilo pred spustenim nastavit ukladani dat na SD a bylo to. Citovat
emf Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Vse je hotovo a funguje - jen me ted neni jasne co mam dal udelat s sd kartou (krok 4) na kterou nahraju App Pack .... diky za radu Roman 4) Posledni krok - zkopirovani homebrew aplikaci na SD kartu (vcetne USBLoaderu) Naposledy zformatujte SD kartu Stahnete App Pack.zip a rozbalte na root SD karty Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Sports Resort mi taky nesel s zadnym IOS, ale dosel jsem na to asi za 10 minut. Stacilo pred spustenim nastavit ukladani dat na SD a bylo to. Diky i za ostatni. Casu mam jeste mene, nez jsem cekal, takze ten Sports resort mozna budu moci testnout az kolem vikendu :/ Snad bude fungovat reseni od zuzzana tedy. Kdyby ne, tak trpelivost, diky ;) Vse je hotovo a funguje - jen me ted neni jasne co mam dal udelat s sd kartou (krok 4) na kterou nahraju App Pack .... diky za radu Roman 4) Posledni krok - zkopirovani homebrew aplikaci na SD kartu (vcetne USBLoaderu) Naposledy zformatujte SD kartu Stahnete App Pack.zip a rozbalte na root SD karty No udelas to, co je tam nasane - tedy zformatujes sd kartu a pak na ni rozbalis App pack.zip no a pak postupujes dle kroku 5... Tim App packem si tam nakopirujes CFG USB Loader, pres ktery pak spoustis hry, ktere tam nakopirujes pres backup manager (to vse je v tom kroku 5 napsane ;) ) Citovat
plaCZEbo Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2011 Ahoj, je mozne po te uprave (dle navodu) hrat po netu? diky Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2011 Jasne. Bez problemu. Citovat
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2011 Zkousel jsem stahnout Wii sports Resort z jineho zdroje a zase to nejde... Citovat
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2011 Ahoj, chtěl bych si upravit Wii dle tvého návodu. Mám tento externí disk: http://www.alza.cz/a-data-sh93-hdd-2-5-500gb-cerveny-d141055.htm Poznám nějak, že bude "spolupracovat" s Wiičkem? děkuji Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2011 Nezkousel jsem ho... Ale reknu to jinak - nevim proc by nemel :) Citovat
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2011 OK. Ještě jedna otázka než se do toho pustím. Mám micro SDHC 4GB kartu a k tomu tu redukci na SD kartu. Můžu to použít nebo musím koupit novou SD kartu? dík Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.