adlib Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Omlouvám se, postupoval jsem podle návodu, jen jsem se někde dočetl, že není problém ani s NTFS, takže jsem to naformátoval na NTFS. Teď už je to v pohodě. Jen bych ještě potřeboval poradit jestli je na Wii pouštět originál filmové DVD. Na netu jsou videa, kde to lidem chodí, ale u mne to hlásí, že Wii nepodporuje DVD. Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Omlouvám se, postupoval jsem podle návodu, jen jsem se někde dočetl, že není problém ani s NTFS, takže jsem to naformátoval na NTFS. Teď už je to v pohodě.Jen bych ještě potřeboval poradit jestli je na Wii pouštět originál filmové DVD. Na netu jsou videa, kde to lidem chodí, ale u mne to hlásí, že Wii nepodporuje DVD. V pohode :) To ja jen, ze nejsi prvni (ani posledni), co se krapet odchylil od navodu a Wii se pak chovalo "jinak". Filmova DVD na tom nespustis - tedy pokud mas nove Wii. Na novych Wii je mechanika opatchovana tak, ze bez čipu neprecte jine disky, nez Wii hry. Jinak ale muzes zkusit Mplayer CE nebo WiiMC. Citovat
adlib Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Hmm, mám nové Wii a oba přehrávače jsem již neúspěšně zkusil. Tak to pořeším jinak. Díky za info. Citovat
haryn1978 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Ahoj, mám dotaz ohledně USBLoaderCFG verzi 7.0. V tom euro-modpack balíčku je asi starší verze. Po uspěšném hacknutí wička dle návody, lze na tento loader udělat update přes SD a PC, nebo musí být wii připojeno k internetu. Návod už mám několikrát přečtený a vše potřebné připravené k hacknutí jen zatím chybí čas a tak zatím řeším některé nejasnosti. A neměli by jste prosím vás nějaký návodek jak udělat Autoboot USBLoaderu díky Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Technická :D Je to verze 70, ne 7.0 :D A ted vazne - samozrejme staci strcit SD do PC a updatovat normalne tim, ze to rozbalis na SD kartu, misto stareho CFG Loaderu. A k tomu autobootu zde: http://www.digitalworldz.co.uk/254375-autoload-usb-loader.html ... a vim, ze uz to slibuju dlouho, ale SNAD uz se behem tydne k tomu dostanu a kdyztak opet neco napisu :) Citovat
kubanec86 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Ahoj. Zdá se to být super návod, je to hezky podrobně popsaný tak bych se toho asi nebál. Jen mám problém s tím že mám originál FW 4.2E a celej ten návod je postavenej na 4.3. Už na [url]http://please.hackmii.com/[/url] je počítáno se 4.3. Dá se upgradovat přes SD kartu? nemám možnost se dostat k wifi. Hledal jsem a nepodařilo se. Díky za rady. Citovat
Vipous Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Technická :D Je to verze 70, ne 7.0 :DA ted vazne - samozrejme staci strcit SD do PC a updatovat normalne tim, ze to rozbalis na SD kartu, misto stareho CFG Loaderu. A k tomu autobootu zde: http://www.digitalworldz.co.uk/254375-autoload-usb-loader.html ... a vim, ze uz to slibuju dlouho, ale SNAD uz se behem tydne k tomu dostanu a kdyztak opet neco napisu :) navod funguje ;) Citovat
zuzzan Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 do config.txt ve slozce s CFG Loaderem dej return_to_channel = UCXF zdroj: http://www.wiihacks.com/wiihacks-newbie-discussions-forum/76408-exit-out-game-back-cfg-loader-screen.html Neco o tom najdes i zde: http://gwht.wikidot.com/forwarder (dole) Sam jsem jeste nezkousel. Tak tahle ficurka funguje. Diky za info, hledal jsem to taky. Citovat
shifty15 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 Dobrý den, flashnul jsem to podel návodu jdou mi i některé hry ale některé ne sice se dostanu třeba do hry ale jakmile dám např. play tak mě to vyhodí ven do hlavního menu wiička nevíte co s tím?? Díky za odpověď. Citovat
kubanec86 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Ahojte, chci se zeptat jak je to s tim hraní záloh z ext. hdd. Mám 250Gb sata FAT32 a nitntedo ho nejspíš vidí ale napíše No games found (hry tam dávám přes wii backup manager). Když mu zmenšim partišnu na 30 GB tak taky nefunguje. Přitom s 30 GB ata to funguje vpohodě. Tak se ptám kde je problém. V kapacitě disku nebo v tom že je to sata? Díky za odpověď.. Citovat
Vipous Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 mam taky 250GB sata a nemam problem.. mas na disku vytvoreny soubor WBFS..?? Citovat
kubanec86 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Ano, mám vytvořenou wbfs složku. formátoval jsem to v manageru a ten si jí rovnou vytvořil.... Citovat
kubanec86 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Ještě mě napadlo, vsiml jsem si že mám USB loader verzi 65. Nemůže to bejt třeba tim? Citovat
FreeMan Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Mě na v65 zatím všechno funguje. Citovat
Vipous Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Ještě mě napadlo, vsiml jsem si že mám USB loader verzi 65. Nemůže to bejt třeba tim? ee do nedavna jsem V65 pouzival taky a s diskem jsem nemel problem.. Citovat
macekmach Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 postupoval jsem podle navodu v sekcy 2, vybral z nabidky Launch Bootmii a nic černa obrazovka,wiičko začalo podivne blikat.jinač po vipnuti pristroje najelo vse ok ale porad jsem nenainstaloval ty wad z bootmii,mam kartu sdhc 4 giga,muze to byt tim,prosim o radu Citovat
macekmach Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 jo jeste ktomu problemu mam 4.3e Citovat
macekmach Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 nainstaloval jsem vse podle navodu vybral nabidky Launch Bootmii,.a ni černa obrazovka wii začlo podivne blikat,tak jsem vipnul na prutko .ale Homebrew channel mam jen proste nefunguje tak jak ma nenainstalovalo to ty wady z bootmii.mam kartu sdhc 4g,muze to byt tim mam verzi 4.3e poradte mi dekuji Citovat
kubanec86 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 V návodu je napsaný ž to NESMÍ být sdhc tak bych to viděl že to bude tim. A taky tam je psaný je 4.3E je poslední verze firmwaru a na tu se to dělá. Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 postupoval jsem podle navodu v sekcy 2, vybral z nabidky Launch Bootmii a nic černa obrazovka,wiičko začalo podivne blikat.jinač po vipnuti pristroje najelo vse ok ale porad jsem nenainstaloval ty wad z bootmii,mam kartu sdhc 4 giga,muze to byt tim,prosim o radu treba timhle? "Budete potrebovat SD kartu (pozor, nesmi byt SDHC!) - doporucuji 1-2 GB" 4GB uz je SDHC. Citovat
Vipous Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Tohle se deje, kdyz nemas na karte program BOTMII nakopirovany.. Zkontroluj jestli ho tam mas.. a taky jak pise Anonymous.. musí mít maximalně 2GB Citovat
macekmach Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Ok dik ja zjistim ze tam ma te botmii Citovat
kubanec86 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 4b) Posledni krok - zkopirovani homebrew aplikaci na SD kartu (vcetne USBLoaderu)Naposledy zformatujte SD kartu Stahnete App Pack.zip a rozbalte na root SD karty Je to na první stránce... Takhle by měl vypadat obsah karty. Edit: kecám kraviny.. Zjistíš to tak že pojedeš PŘESNĚ podle návodu a budeš ho tam mít... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.