Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak hacknout/flashnout libovolne Wii (softmod pro 4.3)

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový problém:Flashnul jsem Wii přesně podle návodu a nikde se žádná chyba (alespoň zřejmá) nestala.A když dám hru na flash disk a spustím ve WII:

post-45690-14687160329378_thumb.jpg

Tak se zobrazí tato obrazovka a je tam asi 5 minut:

post-45690-14687160332807_thumb.jpg

A potom se zobrazí toto, kde se něco počítá (strašně pomalu ) a takhle to vydrží dokud Flash nevytáhnu a wii nevypnu (pokud je flash v USB, tak wii nereaguje na ovládání).

post-45690-14687160335927_thumb.jpg

Nevíte co s tím?

Díky za odpověď.

P.S. krok 4B v návodu jsem moc nepobral:

Posledni krok - zkopirovani homebrew aplikaci na SD kartu (vcetne USBLoaderu)

1. Naposledy zformatujte SD kartu
  2. Stahnete App Pack.zip a rozbalte na root SD karty
    Tak to je na SD kartě v PC v čtečce karet a co potom s tím???

Odesláno

sellenen:

1) mas tu flashku v USB bliz ke kraji?

2) mas tu flashku naformatovanou na FAT32?

... pokud je na oboje odpoved ano a stejne to nejde, tak

3) zkus tu flashku znovu zformatovat

4) pokud stale nejde, zkus jinou flashku... ta chybova hlaska znamena, ze se wiicko snazi pripojit flashdisk a nedari se mu to

Co nechapes u druheho kroku? Proste stahnes App pack a rozbalis ho na root SD karty - root jsem vysvetlovat uz drive v navodu. Root = X:\ atd. proste primo na SD kartu, ne nekam do slozky. Jakmile to budes mit nakopirovane, tak to hod do Wiicka. Evidentne jsi to udelal spravne, protoze v tom App Packu je prave treba zrovna CFG Loader.

Odesláno

Odpověď je všude ANO.

Zkoušel jsem už asi 4 hry a všude to dělá to samé, problém je, že jinou Flash/HDD o velikosti 4,38 GB a více nemám.

USB porty jsem zkoušel oba a u obou to dělá to samé.

Ten poslední krok mi přišel divný v tom, že mi tam chybí:

1. Naposledy zformatujte SD kartu
  2. Stahnete App Pack.zip a rozbalte na root SD karty
  3. Kartu vložte (zpět) do slotu ve Wii

Toto mi tam chybělo kůly tomu, že návod je striktně polopatický a někdo by mohl(řídící se slovem od slova) kartu držet v ruce a co pak dál s ní.

Ale, tak nějak mi to došlo...

Každopádně se pokusím někde nějaké paměťové medium sehnat, a pak to vyzkouším znovu, avšak když jsem hru vypálil na DVD+RW, tak wii hodilo chybu (nečitelné médium...).

Jinak díky za radu a návod, když to bude nakonec fungovat, tak to k zahození rozhodně nebude...

Odesláno

Tak jsem zkusil jinou flash a už to "běhá", ale jen částečně...Když na flash nakopíruji víc her, tak se to ani nenačte, ale když pouze jednu, Flash disk se načte(to mi tolik nevadí).Horší je fakt, že mám 6 her a funguje pouze 1.V USB loaderu se načte menu, kde je nějaká(jedna) hra, když kliknu na "A", aby se spustila, tak se načítá a po načtení se mi objeví WII menu a nebo se mi jiná hra načte až do menu hry, a tam když chci spustit třeba kampaň, tak se zase chvíli načítá a spustí se zase wii menu.Mám zato, že všechny hry jsou v PAL.Co s tím?

• 2 weeks later...
Odesláno
Čau, díky za návod. Jen jsem se chtěl zeptat, co dělat když u některých her při spouštění naběhne jen černá obrazovka?

EDIT: Otázka stále trvá :)

Já to řeším použitím jiného USB Loaderu. Převážně spouštím hry přes Configurable USB Loader a když se objeví černá obrazovka, zkusím ji spustit přes USB Loader GX. Většinou to takhle funguje, alespoň u mně. Někdy taky stačí v menu Configurable USB Loaderu změnit ios příslušné hry. Třeba u Call of Duty MW3 i Black Ops to pomohlo.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Odesláno
Já to řeším použitím jiného USB Loaderu. Převážně spouštím hry přes Configurable USB Loader a když se objeví černá obrazovka, zkusím ji spustit přes USB Loader GX. Většinou to takhle funguje, alespoň u mně. Někdy taky stačí v menu Configurable USB Loaderu změnit ios příslušné hry. Třeba u Call of Duty MW3 i Black Ops to pomohlo.

Presne stejne to resim take.

Ve vyjimecnych pripadech jeste pomuze uprava jineho nastaveni v CFG loaderu, pripadne stazeni jine verze hry.

Mozna bychom tu mohli sepsat, jake dodatecne kroky jsou nutne pro ktere hry a udelat z toho seznam do prvniho postu (ci pripadne pokud by se ten seznam rozrostl, tak do samostatneho topicu).

Z hlavy dam napriklad:

Driver San Francisco - je nutne spoustet pres GX USB Loader - v CFG USB Loaderu se vzdy po kazdy misi zasekne... (a mozna je i nutne zmenit cIOS, ale to si aktualne nejsem jisty... ale to staci jen zkusit :) )

• 3 weeks later...
Odesláno

ahoj tak jsem uspěšně flashnul 2 Wii podle tohoto návodu ale je v pořádku že mi to vlastně te%D ukazuje že mam system 4.1E a ne 4.3E? dá se tímto softmodem dostat na wii chanel shop a na internet? mě to nejde háže mi to něco anglicky o upravě a asi že mám ten 4.1E tak mě to nepustí pamatuji si že dřív jsem normálně na net chodil na jinem intendu se Softmodem

Odesláno
ahoj tak jsem uspěšně flashnul 2 Wii podle tohoto návodu ale je v pořádku že mi to vlastně te%D ukazuje že mam system 4.1E a ne 4.3E? dá se tímto softmodem dostat na wii chanel shop a na internet? mě to nejde háže mi to něco anglicky o upravě a asi že mám ten 4.1E tak mě to nepustí pamatuji si že dřív jsem normálně na net chodil na jinem intendu se Softmodem

Já tam mám taky uvedeno 4.1E a všechny aplikace vyžadující internetové připojení mi šlapou. Nemůže být problém někde jinde? Zkus to upřesnit.

Odesláno

4.1E je naprosto v poradku, jelikoz se provadi downgrade. Proc tomu tak je, je evedeno par stranek dozadu :) Je jich tu vic, az budu mit krapet vic casu, tak najdu prispevek, ve kterem jsem to popisoval a hodim o nem zminku primo do prvniho postu, protoze nejsi prvni a asi ani posledni, koho to zajima.

Nicmene staci ti vedet, ze je to naprosto v poradku, normalni a ze tim neprichazis o zadne funkce. Mezi 4.1E a 4.3E je zmena pouze v zabezpeceni proti stazenym hram a proti homebrew (tedy neco, co nechceme - proto downgrade).

Se 4.1E se da dostat na Wii Channel Shop i na internet uplne bezproblemu. Stejne tak se daji bezproblemu hrat hry online. O uprave ti to urcite nic nepise, to spis (s prominutim) neumis anglicky :)

Reseni? Jaky mas nastaveny region? Pro Ceskou Republiku je spousta sluzeb omezena. Nastav si Velkou Britanii (v nastaveni) a vse by melo jet.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu