Jiří Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Odesláno Září 6, 2012 Dobrý den ja bych se chtěl zeptat jak mam postupovat dostanu se k kroku 3) 6. a pak mi nefunguje ovládání pohybu abych mohl najet na wad manager jinak vše proběhlo úspěšně. Jak mam pokračovat dále ? Děkuji za rychlou odpověd Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2012 Tento problem melo vice lidi. Musis tam najet ovladacem 1, respektive originalnim ovladacem... S jinymi muze byt problem. Pripadne zkus GameCube ovladac. A pripadne reset do tovarniho nastaveni. Citovat
Jiří Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Odesláno Září 6, 2012 mam origoš ovladač od wii z krabice. wii je staré necelý týden, chtěl bych na něco najet a všechny čtyři diody mi blikají konkrétně http://www.alza.cz/nintendo-wii-white-sports-resort-d266399.htm Citovat
Fllip Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Odesláno Září 7, 2012 Pánové mě příjde, že tady nikdo nečtete, není potřeba žádný jiný ovladač, dokonce ani gamecube controler. Jde to bez problému i s nejnovějším Wiimote controlerem. Čtěte můj post výše: Pokud máte někdo problém s kontrolerem v Bootmii, zkuste místo toho použít WiiMod, za mě funguje na 100% Dělal jsem takle dvě Wiička a je to plně funkčí, postupujte podle návodu, pouze s tím že místo Bootmii, použijete WiiMod! Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2012 mam origoš ovladač od wii z krabice. wii je staré necelý týden, chtěl bych na něco najet a všechny čtyři diody mi blikajíkonkrétně http://www.alza.cz/nintendo-wii-white-sports-resort-d266399.htm Pánové mě příjde, že tady nikdo nečtete, není potřeba žádný jiný ovladač, dokonce ani gamecube controler. Jde to bez problému i s nejnovějším Wiimote controlerem. Čtěte můj post výše: Pokud máte někdo problém s kontrolerem v Bootmii, zkuste místo toho použít WiiMod, za mě funguje na 100%Dělal jsem takle dvě Wiička a je to plně funkčí, postupujte podle návodu, pouze s tím že místo Bootmii, použijete WiiMod! @Filip: Promin, nejak jsem to uplne prehledl :) @Jiří: Muzes prosim zkusit WiiMod a potvrdit? Pokud pojede, pridam do navodu, protoze s timto melo problem promerne dost lidi. Citovat
Fllip Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Odesláno Září 7, 2012 V pohodě, to je na všech diskuzních forech stejný. Někdo něco napíše a v dalším postu se na to samý někdo zeptá... :-D Jinak by to možná stálo za to doplnit to do toho tvého návodu, dneska se už všechny wii prodávají s tím novým ovladačem, takže ten problém bude mít víc lidí. Já jsem se s tím trápil několik hodin, než jsem přišel na to jak tu restrikci u ovladače obejít. Spoustě lidem by to určitě pomohlo. Citovat
Jiří Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Odesláno Září 15, 2012 Nazdárek lidi :) Filipe když se ti to podařilo s wiimod tak mohl bych tě poprosit o nějaký funkční link ? hledal jsem ale nenašel jsem dik z toho to jsem čerpal http://gbatemp.net/topic/272321-wii-mod/ http://www.mediafire.com/?dbjdoelj94ai1ef toto je wiimod a zkouším a funguje tedy zatím :) pak napíšu jak jsem dopadl Citovat
Fllip Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Odesláno Září 17, 2012 Tady jsem ti uploudoval balíček SW. se kterým jsem to dělal já http://czshare.com/3423453/modpack.rar Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 Díky moc za super návod, všechno běží tak jak má :wohow: Citovat
Anonymous_ Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 Diky! Pokud ti navod pomohl, stiskni prosim tlacitko Thanks u prvniho postu :) Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 máš to tam, jen bych měl ještě dotaz: jde nějak vytvořit přímo do wii menu kanály s odkazem vždy na jednotlivou hru? Citovat
Kacmel Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 Tohle by mě taky zajímalo, viděl jsem to v pár videích na Youtube, takže to jde. Nevím ale jestli u každé hry a bohužel ani nevím jak. Odesláno z mého Nexus S Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 přesně ... taky jsem na to narazil na internetu ale možná by se hodil někde nahodit polopatický postup krok za krokem jak toho docílit Citovat
Anonymous_ Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 Ok... Je to pomerne snadne Jak vytvorit hru jako Wii Channel 1) Stahni CRAP http://code.google.com/p/crapwii/downloads/detail?name=CrapV2.7b.rar&can=2&q= 2) Pripoj HDD (nebo flash disk), s Wii hrama k PC 3) Spust CRAP (na PC) 4) Vyber jednotku disku (flash disku)... napr.: K:\ 5) Vyber hru, pro kterou chces vytvorit kanal 6) Vyber loader, pro ktery chces vytvorit kanal (usb loader 1.6 nebo conf. usb loader nebo usb loader gx - dle toho, jaky loader pouzivas) 7) Klikni na "Create Channel" [noparse]8)[/noparse] wad soubor se ulozi do adresare "WAD" v CRAP adresari 9) presun tento wad na HDD 10) Pripoj HDD zpet do wii, spust wad manazer a nainstaluj vytvoreny wad 11) hotovo ... pro pripadne smazani nove vytvoreneho kanalu opet nastartuj wad manazer, najed na wad a misto install dej uninstall (zatim jsem nemel cas otestovat) Citovat
Kacmel Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) máš to tam, jen bych měl ještě dotaz:jde nějak vytvořit přímo do wii menu kanály s odkazem vždy na jednotlivou hru? Našel jsem videonávod, jak na to. Sice je v angličtině, ale to není problém. Zítra dopoledne to vyzkouším a v případě úspěchu to sem nahodím jako nové téma. Samozřejmě v češtině. Tak mi držte palce, zdá se to být velice jednoduché. EDIT: Jejda, nevšiml jsem si příspěvku nade mnou, protože datluju z mobilu a nezobrazil se mi, omlouvám se. Návod který jsem viděl, je takřka stejný, akorát se to nedělá přes CRAP, ale přes program CustomizeMii. Odesláno z mého Nexus S Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem Kacmel Citovat
Kacmel Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Tak jsem tedy vyzkoušel výše uvedený návod od Anonymouse a dovoluji si ho trochu poupravit. Po stažení programu Crap jsem zjistil, že tato verze umí pracovat pouze s HDD formátovaným jako WBFS. Zde je link na novou verzi, která pracuje s formáty FAT 32 a NTFS: http://www.mediafire.com/?6wn1w4m44974ac3. 1) Stažený "CrapV3.3b.rar" soubor rozbalte kam chcete. 2) V rozbaleném adresáři spusťte soubor "Crap". 3) Klikněte na "Open WBFS Drive" a poté vyberte jednotku disku s hrami. 4) V zobrazeném seznamu vyberte hry, pro které chcete vytvořit kanál a klikněte na "Use for Channel Creation". 5) Nyní je třeba zvolit loader. Zde je více možností. Pokud používáte pro spouštění her kanál USB Loaderu GX nebo CFG Loaderu, použijte varintu 1. Pokud ne, použijte variantu 2. Varianta 1: Uživatelé kanálu pro USB Loader GX zvolí v menu výběru loaderu položku "USB Loader GX forwarder" a kliknou na "Create Channel". Uživatelé kanálu pro CFG Loader zvolí v menu výběru loaderu položku "Configurable Forwarder" nebo "Configurable forwarder (no intro)". V menu "Game partition" vyberou položku "FAT1" a kliknou na "Create Channel". Varianta 2: Zvolte v menu výběru loaderu položku podle toho, jaký používáte loader v HBC (ne položky obsahující slovo "forwarder" ). Klikněte na "Create Channel". Tímto postupem se vytvoří wad soubor s názvem vybrané hry ve složce wad v adresáři programu Crap. Tento soubor zkopírujte do adresáře wad na svojí SD kartě a pomocí WAD Manageru ho nainstalujte. Hotovo. Upozornění! Mám odzkoušenou pouze variantu 1. Předpokládám ale, že i ta druhá je plně funkční jelikož pochází ze stejného návodu (originál zde: http://www.wiihacks.com/other-faq-guides-tutorials/56460-create-channels-your-wii-games-alt-dol-games-included.html) Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Kacmel Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2012 zítra budu mít HDD takže hned jak budu mít možnost tak taky otestuju ... zatím díky moc :) Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2012 Takže nevydržel jsem a testoval jsem na Flashce :) ... návod od Kacmel plně funkční ... velké díky :party: Citovat
Kacmel Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2012 Jsem rád, že to po mně někdo rozluštil. Jen mi teď nějak chybí v menu sloty pro kanály. Tak dlouho jsem zkoušel, až jsem je zaplnil! Odesláno z mého Nexus S Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2012 to já spíš kvůli drahé polovičce aby nemusela zbytečně zapínat loader a měla tak přímo v kanálech svých top a zbytek už si nechám tak jak mám a budu spouštět přes loader... Citovat
genitalgrinder Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2012 mám problém, stáhl jsem hru ve formátu souboru .wia, jak ji překonvertovat do souboru .iso ??? hledám, googlím a stále nenacházím ... Citovat
nanocars Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2012 Ahoj,zvládl jsem hack HBC i usb loader funguje,ale pouze do doby než tam dám usb flashku s hrou,to se pokaždé při spuštění kousne a musím na tvrdo restartovat. Zkoušel jsem již 3 druhy různých usb flashek,několik her,pořád stejné.Usb loader naběhne,načte hru a při spuštění zamrzne. Zkoušl jsem i usb loader gx,tam se dostanu i na první grafiku,ale poté se také kousne.Jsem v koncích,prosím pomozte. Díky Citovat
pepaX Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2012 Chci se zeptat, jestli je nutné před hacknutím Wii nejprve updatovat firmware? Mam ver. 3.1 a nevím jestli na něj můžu použít tento zajímavý návod. Dík Citovat
Kacmel Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2012 Osobně si myslím, že když pro každou verzi firmware byl jiný postup pro hacknutí, bude ta aktualizace potřebná. Odesláno z mého Nexus S Citovat
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2012 Ano, aktualizace je nutna. Postup je opravdu jiny pro starsi verze. Samozrejme by bylo mozno postupovat podle starsiho navodu, ale doporucuju spis udelat ten update a postupovat dle tohoto navodu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.