Miner Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 Když nahrávám hry přes BackupManager, tak v něm dám stáhnout covers. U her mám normálně obrázky CD a obalu. Ale když hry přenesu na flashku, tak v USBLoaderu je mám všechny bez obrázků... Je potřeba něco nastavit, aby to fungovalo? Citovat
Kacmel Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2013 Backup manager někde ty "covers" ukládá, teď nevím kde. Musíš na SD kartě ve složce s loaderem vytvořit složku "Covers" a tam je zkopírovat. Bohužel z hlavy nevím to umístění a zrovna jsem v práci, takže víc bohužel nepomůžu. Druhá možnost je stáhnout obrázky obalů přímo v USB Loaderu, pokud máš Wii připojené k internetu. Citovat
Miner Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Díky. To už si vygoogluju. Jinak když mám takto hacknuté Wiičko, budou mi bez problému fungovat všechny originální hry? Přemýšlím o koupi Wii Fit Plus (kvůli tomu Balance boardu) a nerad byc pak zjistil, že jsem vyhodil 2 tisíce zbytečně Citovat
nekdoa Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 ad 1) pokud mas wii pripojene na net, muzes si covery stahovat primo v USB launcheru. Pak neresim, kam s nimi, postara se o to sam Citovat
Kacmel Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Díky. To už si vygoogluju.Jinak když mám takto hacknuté Wiičko, budou mi bez problému fungovat všechny originální hry? Přemýšlím o koupi Wii Fit Plus (kvůli tomu Balance boardu) a nerad byc pak zjistil, že jsem vyhodil 2 tisíce zbytečně Ano, originální hry jedou bez problémů. Mám to odzkoušené, protože jsem jich před hacknutím pár měl. Jinak když vložíš do hry disk s hrou, můžeš pak spustit USB loader a kliknout na položku "install". Hra se tím zálohuje na disk stejně jako v počítači přes Backup Manager a spouštíš ji pak přes USB loader jako ty ostatní a origo disk můžeš třeba prodat. Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2013 Ano, budou ti fungovat orig. hry i Balance Board. Citovat
sidysm Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2013 Dobrý den,Asi uz to tu nekde je napsane.Mam novejsi wii 4.3E hack.Je mozne na nem prehrat or.dvd film?Zkousel jsem to,ale bez vysledku.Jak to je s tema or.dvd.Dekuji za odpoved. Citovat
Kacmel Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2013 Film na DVD na svém Wii opravdu nepřehraješ, ani pro to není žádné řešení. Citovat
kostra2630 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2013 Omylem jsem odstranil nand zalohu na pc a pokud budu potrebovat wii vratit do puvodniho stavu tak nemam jak.Jak bych mel postupovat? Citovat
licantrop Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2013 Vše jsem provedl vpohodě... Akorát, když spustim Usbloader, tak je tma a nic se neděje a když usbloader spustím z homebrew...tak se to sekne na 9procentech a hotovo... co s tim? Citovat
Kacmel Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2013 Zkus ho úplně smazat z SD karty a pak ho tam dát znova, nejlépe z jiného zdroje. Zkoušel jsi použít i jiný USB Loader? Citovat
kostra2630 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2013 Nevíte nekdo jak na unbrick wii? Citovat
Kacmel Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2013 (upraveno) Něco jsem na tohle téma našel přes Google, bohužel moje angličtina nedosahuje takových kvalit, abych ti to tu nějak srozumitelně podal. Maximálně ti můžu dát odkaz, jestli si s tím nějak poradíš. Upraveno Únor 16, 2013 uživatelem Kacmel Citovat
kostra2630 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2013 Prosím posli mi ten odkaz.Dekuji predem. Citovat
Kacmel Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2013 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100212191558AAW4ufn snad ti to k něčemu bude. Jestli je ten návod spohlehlivý. I na Youtube jsou nějaké videa k tomu. Pro hledání zadávej "How to remove (nebo restore) softmod without NAND backup". Citovat
Miner Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2013 Když spouštím poprvé nějaké hry, které potřebují upravit nastavení, tak ze začátku nefungují, dokud nevychatám správnou kombinaci nastavení. Problém je v tom,že po spuštění se WII sekne - v TV je černá obrazovka a konzole nereaguje na žádné tlačítko, takže ji natvrdo musím vypnout ze zásuvky. Je nějaký šetrnější způsob, jak ji v takovém případe zresetovat/zrestartovat? Citovat
Shedivak Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2013 Zdravím, hacknul jsem wiičko podle návodu a podle návodu dal přes backup managera hry na disk a ty mi jde normálně hrát...akorát používám wiiflow místo USBLoaderu, kvůli novému ovladači. Teď jsem ale dal na disk opět přes backup managera další hry, ale ty se mi ve wiiflow vůbec nezobrazí ve výběru. Na externím disku je v počítači vidím. Nemáte někdo s tímto zkušenost prosím? Citovat
Kacmel Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2013 Stalo se mi úplně to samé, musíš v nastavení Wiiflow aktualizovat seznam her. Ale teď si nevzpomenu přesně jak a Wii nemám tak nějak po ruce... Citovat
Shedivak Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2013 Stalo se mi úplně to samé, musíš v nastavení Wiiflow aktualizovat seznam her. Ale teď si nevzpomenu přesně jak a Wii nemám tak nějak po ruce... Asi jsem fakt lama páč jsem nikde v tom menu nenašel jak se to aktualizuje, ale našel jsem jiný způsob. Na SD kartě v adresáři wiiflow\cache\list\ jsem smazal soubor usb1_wii a ono si wiiflow při spuštění tento soubor (seznam her na disku) vytvoří znovu i s novými hrami. Každopádně ten tvůj způsob by byl jednodušší, tak kdyby ses dostal k wiičku a vzpoměl si tak ho sem napiš :) díky ;) Citovat
Kacmel Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2013 Mělo by to být takhle: Spusť Wiiflow, potom na ovladači stiskni HOME a vyber položku "reload cache". Seznam se znovu načte a už by v něm měly být nově přidané hry. Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2013 Jede nekomu zelda skyward sword a red steel 2? Kdyz to zapnu prez usbconfiger nebo jak se to jmenuje tak se mi jako by resetuje wiičko .. Zkousel jsem stahnout od jinud ale porad to same nevite co s tim? Citovat
Kacmel Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2013 Zelda jede v pohodě, spusť CFG loader a v seznamu klikni na Zeldu. Potom místo startu klikni na "options". Najdi položku ios a změň číslo. Mělo by tam být 248, tak ho změň na 250. Pak klikni na "save" a spusť hru. Mohlo by to pomoct. Stejný postup vyzkoušej i u té druhé hry a vůbec u všech, se kterými budeš mít problém. Pokud uvedený postup nepomůže, zkus hru spustit přes jiný loader. Třeba USB loader GX, nebo Wiiflow. Tyto postupy už tady v tématu jsou, jen zkus více hledat. Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2013 Tak jsem to fixnul nainstaloval jsem nejaky WAD a prehral nejaky video s wii remotem a najednou to slape jak ma Citovat
rumik6 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Zdravím, nemohu nalézt u 6. bodu hacknutí tu obálku s bombou. Citovat
Kacmel Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Musíš v poště listovat třeba i několik týdnů zpět. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.