Psychos Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 jj mohly by to udělat v menšim rozlišení pro 3GS ale řek bych že se na to vykašlou....to by se nevyplatilo předělávat to jen pro 1 zařízení ale sem rad že si to aspon zahraju na 3GS... to sem nečekal že to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Více zařízení, více peněz, a nemyslím si, že to bude až tak těžké pro ně, to jiné rozlišení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 staci zmenit spousteci konfig soubor na jine rozliseni :) nejsem programator ale pohrabat se v instalacce by asi slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Hraji to na iTouchi 4, ale nejede to moc dobře, hodně se to seká. Ale po grafické stránce je to opravdu povedené.. Taková Mafie :D to by bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Pařba jak svině :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jareth Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Na ipodu 4 s JB se mírně seká, ale ofiko to zvládá s nadhledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 S nadhledem bych ani neřekl, ale dá se to hrát. btw: vypadá to hodně dobře, hrtelnost dobrá, ale je to docala nuda, podle mě by se na takový zařízení jako je Touch, iP měly dělat spíš hry typu Where is my water, fruit ninja, cut the rope, line runner, istunt atd... Sice je to gta docala vychytaný, ale je to směšný i na takovým malým zařízení jako je iPod. Možná to přijde jen mě, ale vůbec se mi to nelíbí, možná by Vice City bylo lepší, celkově Vice City budí mnohem lepší dojem než to depresivní prostředí v Liberty City... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfreedom Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 S tím vice city souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 S nadhledem bych ani neřekl, ale dá se to hrát. btw: vypadá to hodně dobře, hrtelnost dobrá, ale je to docala nuda, podle mě by se na takový zařízení jako je Touch, iP měly dělat spíš hry typu Where is my water, fruit ninja, cut the rope, line runner, istunt atd... Sice je to gta docala vychytaný, ale je to směšný i na takovým malým zařízení jako je iPod. Možná to přijde jen mě, ale vůbec se mi to nelíbí, možná by Vice City bylo lepší, celkově Vice City budí mnohem lepší dojem než to depresivní prostředí v Liberty City... Taky naprosto souhlasím. Tyhle zařízení jsou přesně dělaný na takovýhle jednoduchý, ale zábavný hry! Where Is My Water a Cut the Rope jsou nejvíc chytlavý hry. Na co jsou předělávky her se super grafikou, když se to hraje naprosto na♥♥♥♥♥. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 souhlas vice city jsem mel mnohem radsi, plaze, palmy, slunicko :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 souhlas vice city jsem mel mnohem radsi, plaze, palmy, slunicko :love: Souhlas :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.