francek4 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 VYPALENO XGD3 VŠE ZAPNUTO VCETNE (OVERSPEED ON) 73 BUFFER OPC OFF 2.4x VSECHNY HRY BEZ PROBLEMU S LT+3.0 iHAS124B-AL0S LITE-ON XGD2 POUZIVAM CLONE CD MEDIA VERBATIM MKM-003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francek4 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Rawmen mrkni na region je to v pal nebo ntsc pujde ti jen v pal urcite to mas v ntsc.znova stahni v pal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Mam novy LT 3.0 a udajne mi pudou vsechny gamesy....ale je to jinak de mi jenom to co jem uz doma mel a novy gamesy co sem ted palil stejne nejdou...napr. Need For Speed Hot Pursuit [MULTI5][PAL] - vypalil ale nejde, XDG3 jsem uz zjistil ze musim mit special vypalovacku.Ale tak mi prosim napiste k cemu vlastne ten novy flasch je? A co formaty : Compex,Swag,Strange....nevim co mam palit kdyz nic stejne nejde prosim poradte...dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Chyba je na tvé straně, jelikož nečteš ! Začni číst a půjde ti vše, chce to jen nebýt líný si něco nastudovat. Dnes a denně tady je odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Chyba je na tvé straně, jelikož nečteš ! Začni číst a půjde ti vše, chce to jen nebýt líný si něco nastudovat. Dnes a denně tady je odpověď. promin....ale celkem jsem studoval horsi je to ze se v tom tezko vyznat ...kde najdu celkovy navod a rady?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 promin....ale celkem jsem studoval horsi je to ze se v tom tezko vyznat ...kde najdu celkovy navod a rady?? Použij abgx360. Tenhle program je tady zmíněný už stokrát. Opatchuje ti hry tak, aby jely na LT+ 3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Použij abgx360. Tenhle program je tady zmíněný už stokrát. Opatchuje ti hry tak, aby jely na LT+ 3.0. Abgx360 pouzivam nejdive na "0" pote "3" nebo jak se to dela???? a jako foramty mohu stahovat ? XDG3,XDG2,COPMLEX,.....pouze min. pul roku stare gamesy jsou region free.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Abgx360 pouzivam nejdive na "0" pote "3" nebo jak se to dela???? a jako foramty mohu stahovat ? XDG3,XDG2,COPMLEX,.....pouze min. pul roku stare gamesy jsou region free.................. XGD3 a XGD2 je souborový formát hry Complex je název skupiny, která hru vydala, v podstatě nepodstatná věc JTAG je označení hry speciálně pro konzoli s JTAGem, tu nespustíš Tady je nastavení abgx pro LT+ 3.0: http://www.ixtreme.net/360-backups/4710-abgx-tutorial.html Návod na vypalování: http://www.ixtreme.net/360-backups/17841-tutorial-burning-full-xgd3-backups-osx-burner-max-ihas-method.html (je důležitý zkontrolovaný image dobře vypálit, musí to být na verbatimky a přes ihas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Zajímavé..003 mají být ''ocp on'' a ''4x'...ale dost lidem(včetně mě) to nejde ale s ''opc off'' a ''2,4x'' fungují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Zajímavé..003 mají být ''ocp on'' a ''4x'...ale dost lidem(včetně mě) to nejde ale s ''opc off'' a ''2,4x'' fungují... Ono to neni tak, že mkm003 se mají pálit na 4x, ony to jen umožňují (u mkm001 není možná pálit 4x). Ale jestli budou lepší výsledky při rychlosti 2,4x nebo 4x, to musí člověk ověřit sám. Já mám třeba mkm003 a s rychlostí 4x mám kvalitnější zálohy, než s rychlostí 2,4x (kontrola v kprobe2). Naopak spousta lidí dosahuje lepších výsledků při rychlosti 2,4x. Chce to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 - pri problémoch môže pomôcť zmena LayerBreak na 2086912 v *.dvd súbore a napáliť cez IMGBurn co znamená za tim za tim číslem layerbreaku to v a hvězdička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpyWare Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 :D:D:D to znamená v .Dvd souboru, místo hvězdičky je asi logicky název Image ne? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 tak to je v poho myslel jsem že tam musí bejt ještě něco navíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkodlak Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Zdravim panove, sice jsem si tu přečet vše co tu bylo napsáno, a taky to vyzkoušel, ale nějak to nepomáhá, a protože tady jsou hlavy zasvěcené, chtěl bych si nechat poradit. Mám novej flash v XBOXu, koupenou upravenou vypalovacku iHAS124, ale ne a ne to zdárně vypálit. Napřed jsem použil ImgBurn, a protože mám DVD Verbatim ty MKM 003, tak zjsem zkoušel pálit na 2,4 s OPC off a pokaždé mi to hodilo "This disc is not supported" (zkoušel jsem GoW3, Batman AC). Tak jsem zkusil pálit na 4 s OPC on a to jsem GoW3 rozběh ale hrozně se to sekalo. Dál jsem zkusil CloneCD, to jsem GoW3 rozchodil, ale nesmim to hrát z HDD jinak to píše "disc authorization failed" a restartuje se konzole. Když jsem pak přes CloneCD zkusil vypálit Batman AC a Ace Combat, tak zase "This disc is not supported". Pokaždé jsem dal v CloneCD truncade. Já už to vážně nechápu. Zkoušel jsem i trochu laborovat s ABX360, ale tomu moc nerozumim, tak nevim. A ještě se mi nepovedlo v ImgBurn nastavit Truncade, na začátku vypalování se mě to nezeptá a když to měnim v Tools/Settings/Write, a místo overburning zaškrtnu truncade, tak se ta volba neuloží. Ví někdo jak to změnit? A má někdo ještě nějakej nápad co zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpyWare Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 jestli mas upravenou vypalovačku tak se tě to na Truncade ptát podle mě nebude, a to agbx360 si nastuduj, dost duležitá věc bez který ti to asi moc dobře nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Zdarec panove mam malej problem mam vypalovacku s firmware na XGB3 hry ,ale v tom neni háček pokaždé vypalim na 100% ale kdyz chci hru zkopírovat na hdd xboxu tak mi to hodí po jak kdy v procentech kopirování ,že disk je nečitelny nebo že mam zkusit znova zkopirovat .Jinak pokud hru zpustim z DVD tak jede v pohodě ale nejde mi prostě jen nakopírovat na HDD a stalo se to prý více lidem .Mohl by mi někdo pomoc co s tim ?a je zajimave , že to převažně dělaj novější hry .ty starčí jedou ok. tak něvim . díky za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpyWare Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 máš správné DVD? zkus vypalovat jinou rychlostí, já vypaluji 6x a nemam žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 zkus změnit nastavení v EEPROM Utility každýmu to de jinak mě nepoužil jsem žádnou funkci páleno 2,4 bez OPC výsledek vynikající zkoušel sem to třeba podle sucháče šlo mi to instalovat do půlky a jemu to třeba šlo. Takže zkusit víc možností než to vychytáš padne pár DVD.Porovnej pak media v kProbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 mám prosbu, rád bych nastavil v ImgBurn po zmáčknutí tlačítka pálení volbu ,, Write until end of disc (Truncate),, ,ale mě to nehodí žádnou nabídku, a hned to začne pálit. Nevíte čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 mám prosbu, rád bych nastavil v ImgBurn po zmáčknutí tlačítka pálení volbu ,, Write until end of disc (Truncate),, ,ale mě to nehodí žádnou nabídku, a hned to začne pálit. Nevíte čím to může být ? Pokud máš upravenou iHas, tak je v pořádku, že se nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Pokud máš upravenou iHas, tak je v pořádku, že se nezobrazuje. ano mám, ale po kompletním vypálení mám na DVD pouze 180 Mb a to je špatné , čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 ano mám, ale po kompletním vypálení mám na DVD pouze 180 Mb a to je špatné , čím to může být ? DVD s hrou má víc oddílů a některé jsou v PC neviditelné, ty, které čte jenom xbox. Té velikosti, kterou ti zobrazuje PC, si vůbec nevšímej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 DVD s hrou má víc oddílů a některé jsou v PC neviditelné, ty, které čte jenom xbox. Té velikosti, kterou ti zobrazuje PC, si vůbec nevšímej. To bych pochopil, ale když DVD otočím a letokruhy jsou cca do 1/3 - potom nic a nakonc uzavírací kruh ( cca 3 mm od kraje ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 To bych pochopil, ale když DVD otočím a letokruhy jsou cca do 1/3 - potom nic a nakonc uzavírací kruh ( cca 3 mm od kraje ) ? Myslím, že se tohle u iHASky občas stává. Vymaž před vypalováním OPC historii mechaniky. Napříkla přes EEPROM utilitu. To by mělo problém vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Myslím, že se tohle u iHASky občas stává. Vymaž před vypalováním OPC historii mechaniky. Napříkla přes EEPROM utilitu. To by mělo problém vyřešit. I když ta mechanika nevypálila ani jedno dobré DVD ( je nová ). Jakou pak má asi historii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.