Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod jak vypálit XGD3 hry

Kociq

Recommended Posts

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mam novy LT 3.0 a udajne mi pudou vsechny gamesy....ale je to jinak de mi jenom to co jem uz doma mel a novy gamesy co sem ted palil stejne nejdou...napr. Need For Speed Hot Pursuit [MULTI5][PAL] - vypalil ale nejde, XDG3 jsem uz zjistil ze musim mit special vypalovacku.Ale tak mi prosim napiste k cemu vlastne ten novy flasch je? A co formaty : Compex,Swag,Strange....nevim co mam palit kdyz nic stejne nejde prosim poradte...dekuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Použij abgx360. Tenhle program je tady zmíněný už stokrát. Opatchuje ti hry tak, aby jely na LT+ 3.0.

Abgx360 pouzivam nejdive na "0" pote "3" nebo jak se to dela???? a jako foramty mohu stahovat ? XDG3,XDG2,COPMLEX,.....pouze min. pul roku stare gamesy jsou region free..................

Odkaz ke komentáři

Abgx360 pouzivam nejdive na "0" pote "3" nebo jak se to dela???? a jako foramty mohu stahovat ? XDG3,XDG2,COPMLEX,.....pouze min. pul roku stare gamesy jsou region free..................

XGD3 a XGD2 je souborový formát hry

Complex je název skupiny, která hru vydala, v podstatě nepodstatná věc

JTAG je označení hry speciálně pro konzoli s JTAGem, tu nespustíš

Tady je nastavení abgx pro LT+ 3.0:

http://www.ixtreme.net/360-backups/4710-abgx-tutorial.html

Návod na vypalování:

http://www.ixtreme.net/360-backups/17841-tutorial-burning-full-xgd3-backups-osx-burner-max-ihas-method.html

(je důležitý zkontrolovaný image dobře vypálit, musí to být na verbatimky a přes ihas)

Odkaz ke komentáři

Zajímavé..003 mají být ''ocp on'' a ''4x'...ale dost lidem(včetně mě) to nejde ale s ''opc off'' a ''2,4x'' fungují...

Ono to neni tak, že mkm003 se mají pálit na 4x, ony to jen umožňují (u mkm001 není možná pálit 4x). Ale jestli budou lepší výsledky při rychlosti 2,4x nebo 4x, to musí člověk ověřit sám. Já mám třeba mkm003 a s rychlostí 4x mám kvalitnější zálohy, než s rychlostí 2,4x (kontrola v kprobe2). Naopak spousta lidí dosahuje lepších výsledků při rychlosti 2,4x. Chce to zkusit.

Odkaz ke komentáři

Zdravim panove, sice jsem si tu přečet vše co tu bylo napsáno, a taky to vyzkoušel, ale nějak to nepomáhá, a protože tady jsou hlavy zasvěcené, chtěl bych si nechat poradit. Mám novej flash v XBOXu, koupenou upravenou vypalovacku iHAS124, ale ne a ne to zdárně vypálit. Napřed jsem použil ImgBurn, a protože mám DVD Verbatim ty MKM 003, tak zjsem zkoušel pálit na 2,4 s OPC off a pokaždé mi to hodilo "This disc is not supported" (zkoušel jsem GoW3, Batman AC). Tak jsem zkusil pálit na 4 s OPC on a to jsem GoW3 rozběh ale hrozně se to sekalo. Dál jsem zkusil CloneCD, to jsem GoW3 rozchodil, ale nesmim to hrát z HDD jinak to píše "disc authorization failed" a restartuje se konzole. Když jsem pak přes CloneCD zkusil vypálit Batman AC a Ace Combat, tak zase "This disc is not supported". Pokaždé jsem dal v CloneCD truncade. Já už to vážně nechápu. Zkoušel jsem i trochu laborovat s ABX360, ale tomu moc nerozumim, tak nevim. A ještě se mi nepovedlo v ImgBurn nastavit Truncade, na začátku vypalování se mě to nezeptá a když to měnim v Tools/Settings/Write, a místo overburning zaškrtnu truncade, tak se ta volba neuloží. Ví někdo jak to změnit? A má někdo ještě nějakej nápad co zkusit.

Odkaz ke komentáři

Zdarec panove mam malej problem mam vypalovacku s firmware na XGB3 hry ,ale v tom neni háček pokaždé vypalim na 100% ale kdyz chci hru zkopírovat na hdd xboxu tak mi to hodí po jak kdy v procentech kopirování ,že disk je nečitelny nebo že mam zkusit znova zkopirovat .Jinak pokud hru zpustim z DVD tak jede v pohodě ale nejde mi prostě jen nakopírovat na HDD a stalo se to prý více lidem .Mohl by mi někdo pomoc co s tim ?a je zajimave , že to převažně dělaj novější hry .ty starčí jedou ok. tak něvim . díky za jakoukoliv pomoc

Odkaz ke komentáři

zkus změnit nastavení v EEPROM Utility každýmu to de jinak mě nepoužil jsem žádnou funkci páleno 2,4 bez OPC výsledek vynikající zkoušel sem to třeba podle sucháče šlo mi to instalovat do půlky a jemu to třeba šlo. Takže zkusit víc možností než to vychytáš padne pár DVD.Porovnej pak media v kProbe.

Odkaz ke komentáři

mám prosbu, rád bych nastavil v ImgBurn po zmáčknutí tlačítka pálení volbu ,, Write until end of disc (Truncate),, ,ale mě to nehodí žádnou nabídku, a hned to začne pálit. Nevíte čím to může být ?

Pokud máš upravenou iHas, tak je v pořádku, že se nezobrazuje.

Odkaz ke komentáři

DVD s hrou má víc oddílů a některé jsou v PC neviditelné, ty, které čte jenom xbox. Té velikosti, kterou ti zobrazuje PC, si vůbec nevšímej.

To bych pochopil, ale když DVD otočím a letokruhy jsou cca do 1/3 - potom nic a nakonc uzavírací kruh ( cca 3 mm od kraje ) ?

Odkaz ke komentáři

To bych pochopil, ale když DVD otočím a letokruhy jsou cca do 1/3 - potom nic a nakonc uzavírací kruh ( cca 3 mm od kraje ) ?

Myslím, že se tohle u iHASky občas stává. Vymaž před vypalováním OPC historii mechaniky. Napříkla přes EEPROM utilitu. To by mělo problém vyřešit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu