Dana.317 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Ahoj, mám tady menší problém a potřebovala bych poradit. Harddisc mám rozdělený na 2 díly, 55,8 a 409 GB, nainstalovala jsem si visty na menší díl disku a ted tam mám dva Program files. Nový a Program files (x86), tohle mi vadilo a chtěla jsem to i s ostatním smazat a doufala že když přeinstaluji ten starý windows tak tak se vše smaže a budu to mít čisté ale jak je psáno výše mám tam spoustu nepořádku a dva Program files. Ted jsem si i na větší část disku nainstalovala vistu a doufala že ten menší disk půjde smazat naformátováním ale nejde to. Může prosím někdo poradit? Trápím se s tím celou neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Máš Vistu 64bit.. Program files je pro programy 64bit a x84 pro 32bit aplikace... Není to žádnej bordel, je to systémová složka, kterou určitě nemaž.. Jinak při instalaci Windows nejdřív naformátuj disk a budeš tam mít jen novej systém. A nejlíp uděláš, když si tam dáš raději Windows 7, ale to už je asi otázka zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Díky za odpověd ale doufala jsem že když jeden ze systémů nepoužívám tak ten druhý půjde smazat formátováním víš a co se týče toho Program files (x86) tak tam jsou už stejně jen ty žluté složky má to 7,99 MB celé to smazat nešlo tak jsem to zkoušela pojednom a něco tam ješte je a v users taky, chci to mí úplně čisté pomůže někdo ? Při instalaci vist mi to nabídlo 2 možnosti dala jsem tu druhou kde se psalo že se nic zálohovat nebude a smaže se to, ale stejně to tam je. Potřebuji s tím prosím pomoct, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 když tam nechceš mit x86 tak si nainstaluj jen 32bit systém a necpi tam 64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ale já tam mám 32bit systém. Tak nechápu proč se to při nové instalaci komplet nesmazalo. Nedá se to nějak jinak smazat???:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Jedině naformátovat celej disk a potom nainstalovat znova windows.Já používám Acronis Image Home ale dá se smazat i tím jak je na instalačce windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Ahoj chci se taky zeptat(možná na podobnou otázku)Taktéž mám disc rozdělený na C,D jako každý jiný!! Na céčku mám nahraný Visty!! déčko pro své programy na video a fotky!! jenže po delší době se mi céčko zapralo aktualizacemi a chtěla bych to nějak pročistit!! můžu tedy taky nějak naformátovat jenom to céčko a potom přeinstalovat tak abych nepřišla o nic co mám na déčku!?dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 myslím, že ano... já disk nedělím ale když formátuješ disk tak se tě to zeptá který disk chceš naformátovat a na který instalovat systém...čili když označíš jen C:\ a naformátuješ a následně vybereš instalaci na naformátovaný disk, neměla by si o to co máš na D:\ vubec přijít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 100%? :roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 100%? :roll::) Tak si to zalohuj a vyzkoušej to ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 pokud máš disk rozdělenej na C a D a při přeinstalaci naformátuješ jen Cčko tak na 100% se ti v Dčku nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 dík,nechci to déčko zalohovat protože tam mám program o který se bojím,že bych ho pak už nerozjela!! ale pokud Nemec30 má pravdu bylo by to fajn.zatím díky a klidně pište další informace.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.