Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Formátování


Dana.317

Recommended Posts

Ahoj, mám tady menší problém a potřebovala bych poradit.

Harddisc mám rozdělený na 2 díly, 55,8 a 409 GB, nainstalovala jsem si visty na menší díl disku a ted tam mám dva Program files. Nový a Program files (x86), tohle mi vadilo a chtěla jsem to i s ostatním smazat a doufala že když přeinstaluji ten starý windows tak tak se vše smaže a budu to mít čisté ale jak je psáno výše mám tam spoustu nepořádku a dva Program files. Ted jsem si i na větší část disku nainstalovala vistu a doufala že ten menší disk půjde smazat naformátováním ale nejde to. Může prosím někdo poradit? Trápím se s tím celou neděli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš Vistu 64bit.. Program files je pro programy 64bit a x84 pro 32bit aplikace... Není to žádnej bordel, je to systémová složka, kterou určitě nemaž..

Jinak při instalaci Windows nejdřív naformátuj disk a budeš tam mít jen novej systém. A nejlíp uděláš, když si tam dáš raději Windows 7, ale to už je asi otázka zvyku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověd ale doufala jsem že když jeden ze systémů nepoužívám tak ten druhý půjde smazat formátováním víš a co se týče toho Program files (x86) tak tam jsou už stejně jen ty žluté složky má to 7,99 MB celé to smazat nešlo tak jsem to zkoušela pojednom a něco tam ješte je a v users taky, chci to mí úplně čisté pomůže někdo ?

Při instalaci vist mi to nabídlo 2 možnosti dala jsem tu druhou kde se psalo že se nic zálohovat nebude a smaže se to, ale stejně to tam je. Potřebuji s tím prosím pomoct, děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Ahoj chci se taky zeptat(možná na podobnou otázku)Taktéž mám disc rozdělený na C,D jako každý jiný!! Na céčku mám nahraný Visty!! déčko pro své programy na video a fotky!! jenže po delší době se mi céčko zapralo aktualizacemi a chtěla bych to nějak pročistit!! můžu tedy taky nějak naformátovat jenom to céčko a potom přeinstalovat tak abych nepřišla o nic co mám na déčku!?dík za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslím, že ano... já disk nedělím ale když formátuješ disk tak se tě to zeptá který disk chceš naformátovat a na který instalovat systém...čili když označíš jen C:\ a naformátuješ a následně vybereš instalaci na naformátovaný disk, neměla by si o to co máš na D:\ vubec přijít ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu