.Den Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 OK, ale offtopic kdyztak do PM. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 31, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Jedna rychlovka v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Nove foto. Pro zmenu neco roztomileho, i kdyz mu rikame "Prd". :cheesygrin: http://denisli.deviantart.com/art/Shelter-Cat-293256351 Shelter Cat by Denis Li (MaiagattaNeko), on Flickr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Tak sem též něco přihodím, vlastnim zrcadlovku ale ještě s ní neumim to co bych měl, je na to málo času. Snad se to časem zlepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Tak sem též něco přihodím, vlastnim zrcadlovku ale ještě s ní neumim to co bych měl, je na to málo času. Snad se to časem zlepší :-) Mě se líbí nejvíc to Porshe a pak ten Vyšehrad/ta kytka ;) tady jedna nová odemně říkam tomu ufo ;) edit verze //fotim zasadne kdyz sem zhulenej ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Jo, ta kytka je super. :) A Porsche a Praha taky dobre! Panther: UFO? :lol: Skoda jen moc zatmavenych baraku. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Jo, ta kytka je super. :) A Porsche a Praha taky dobre!Panther: UFO? :lol: Skoda jen moc zatmavenych baraku. ;) mám pak na šířku fotku tam jsou baráky normalni nebo pri nejmensim svetlejsi ale ta se mi tak moc nelíbí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Jsem rád že se některé fotky aspon trochu zalíbili : )) .Den - díky, tak snažim se aby nějaký fotky nějak vypadali :- ) Panther - tak to tvoje UFO, mně docela s přítelkyni rozesmálo, ale jako dobrý až na ty baráky jak řekl .Den :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Jsem rád že na vás ta fotka jakkoliv zapůsobila velmi si toho vážim. Mír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 http://www.flickr.com/photos/noaxiffy/ Galerii z instagramu jsem nahrál na flickr, kde si dle mého fotografie prohlédnete pohodlněji, než na webstagramu. Nefotím, ale sem tam něco cvaknu na telefon. Snad se vám aspon něco bude líbit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 http://www.flickr.com/photos/noaxiffy/ Galerii z instagramu jsem nahrál na flickr, kde si dle mého fotografie prohlédnete pohodlněji, než na webstagramu. Nefotím, ale sem tam něco cvaknu na telefon. Snad se vám aspon něco bude líbit. ;) Některé fotky jsou fakt povedené, nejvíce se mi líbí ta s Macem, iPadem a iPhonem nebo ten Red Bull a parkoviště. Fakt pěkné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Libi se mi ty mraky a holub. :) Ale i dalsi. Jen co je sakra instagram, app pro iPhone? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Instagram je app pro iOS, kde je komunita lidí co si komentují a share-ují své fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Brzo bude taky pro android, takže se ta komunita hodně rozroste. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Tak jsem si včera založil účet na tumblr a jsem celkem spokojený, můžu si tam s tim udělat prakticky co chci a tak to má být, kdyby někdo chtěl tak se jukněte, všechny fotky jsou vlastní výroby, pokud v popisu není uvedeno jinak :) tumblr.com - http://solokaprik.tumblr.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Parada, diky za share! :) A mrknu zaroven, co je zac ten tumblr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 .Den , 'Yellow Paradise' tá fotka ti fakt vyšla ;) Narli , páči sa mi #istuff :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Tak, mam pro vas pripravenu dalsi fotku, s poetickym nazvem "Prayer for the Sun". ;) Ale... Rozhodl jsem se pro mensi experiment. :) Jelikoz mam pomerne malo casu, ale lidi na fotkovych webech ocekavaji obvykle pravidelny prisun noveho materialu, zkusim fotky, resp. 1 fotku, uploadovat pouze jednou za rekneme 7-10 dni. A pokud se mi nahodou postesti mit cas udelat jich vice, tak i presto si je dam do "fronty". Uvidime, jestli to nejak prospeje mym profilum na ruznych strankach... :) Takze, prozatim nic a pokud se nekomu me fotky libi, tak diky za trpelivost! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Může mi, prosím, někdo do PM napsat, jaký jsou ty sluchátka Beats? Třeba v porovnání s Porta Pro, díky moc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Nejsem žádnej profík nebo tak,taky to čim jsem to fotil není žádnej foťák,nýbrž pouhá nokia n96 ...ale mě se ta fotka prostě líbí,no posuďte sami... Cestou z práce ...škoda jen že je to trošku nakřivo,ale teď s tim už nic neudělám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Když budete chtít koukněte, včera jsem prohlížel fotky z našeho vykradeného Superba a tohle mně napadlo. http://solokaprik.tumblr.com/post/20382312267/typical-for-the-czech-republic všechny fotky http://solokaprik.tumblr.com/ Smaky: slušná fotka, kdyby byla rovně tak je ještě lepší.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Smaky: Mne se to tak nakrivo celkem i libi. ;) Ale trosku srovnat by se to snad dalo (jednoduse) v GIMPu. solokaprik: Eh. :/ Sekal bych za to ruce, zm.rdum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Tak to nejsi sám, ani kamerový systém jim nevadil. Kdyžtak netušíte někdo o nějakym programu na způsob Photoscapu akorát pro Mac? Předem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Dulezita zprava pro majitele androidu. Instagram je dostupny i pro tuto platformu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 @smaky to nebe je super ale nejak mi tam to auto nesedi (ikdyz ten odlesk je velmi pekny) "sidliskovy sen roka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.