Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Jen tak náhodou jsem našel na DX tuhle věcičku, a tak jsem si říkal, že by se někomu mohla hodit, když už se tu o tom tak dlouho mluví a pořád nikdo nic neví, ani nenabízí. http://www.dealextreme.com/p/x360glitch-xbox-360-modchip-for-fat-slim-102117 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Lidi to nabízejí ale zatím není využití jelikož se čeká na RXE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 k cemu to je a funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Zatím ne, ale snad brzy bude - je to pro tzv. Reset Glitch Hack - obdoba JTAG - umožňuje připojit libovolný externí USB disk k Xboxu a spouštět z něj nepodepsané aplikace, tj. hrát hry rovnou z tohoto HDD včetně arcade a DLC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 co je este zapotreby aby to fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Zapotřebí je upravená verze nějaké linuxové distribuce, která tuhle věc bude umět ovládat a dostane se přes ní dovnitř originálního systému konzole. Což je otázka pro mazik, XELL co se používá pro JTAG konzole na tomhle nemůže fungovat ? Vždyť ten kdo tohle vymyslel na tom xell rozjel, nebo jsem to aspoň viděl na tom videu s RHG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Xell a Xell Reloaded jsou odlišné, v obou případech (Jtag / RGH) se používá jiná HW úprava konzole a tomu je přizpůsoben Xell a následně rebooter. Nicméně vývoj se posunul kupředu a dnes už tu máme funkční řešení bootu dashe na RGH !!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 To vypadá dobře a hlavně jednoduše na ovládání. Už jsem o tom něco četl a tak mě nepřekvapuje to, že to tak dlouho bootuje, ale na FAT by to mělo být rychlé, četl jsem že 3-5 vteřin a na Slim 3-5 minut, to je celkem rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Pokud sleduješ moje téma ZDE, tak tam by ses dočetl, že s nadcházejícím produktem od TX - CoolRunner, je boot i na Slimech v rozmezí do 5 vteřin. Tyhle ty dlouze bootující rychlokvašky jsou právě ty produkty z Dealextreme a podobných fail obchodů. Ale určitě se najdou jedinci, co si kvůli ušetřené desetikoruně raději objednají i přesto tam a rádi si na start svého Xboxu počkají :-) TX - quality and respect! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Já mám FAT, takže by mi to bylo jedno. A i kdyby to bootovalo dlouho, tak mi to taky nevadí. Zatím do toho jít nechci, čekám jak se budou dál věci vyvíjet a jestli by to pro mě vůbec mělo smysl. V podstatě mi stačí flash, pokud všechno jede jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Věřím, že první start konzole v délce 3 minuty by přežil každý. Nemyslím si ale, že by to po chvíli nezačalo lézt každému na nervy, sedět a čekat při každém zapnutí konzole 3min a koukat do černé obrazovky. Ale jak říkám, každému dle gusta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.