Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

X360Glitch Xbox 360 Modchip for FAT-SLIM z DealExtreme


Ravendhi

Recommended Posts

Zapotřebí je upravená verze nějaké linuxové distribuce, která tuhle věc bude umět ovládat a dostane se přes ní dovnitř originálního systému konzole.

Což je otázka pro mazik, XELL co se používá pro JTAG konzole na tomhle nemůže fungovat ? Vždyť ten kdo tohle vymyslel na tom xell rozjel, nebo jsem to aspoň viděl na tom videu s RHG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Xell a Xell Reloaded jsou odlišné, v obou případech (Jtag / RGH) se používá jiná HW úprava konzole a tomu je přizpůsoben Xell a následně rebooter. Nicméně vývoj se posunul kupředu a dnes už tu máme funkční řešení bootu dashe na RGH !!! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Pokud sleduješ moje téma ZDE, tak tam by ses dočetl, že s nadcházejícím produktem od TX - CoolRunner, je boot i na Slimech v rozmezí do 5 vteřin. Tyhle ty dlouze bootující rychlokvašky jsou právě ty produkty z Dealextreme a podobných fail obchodů. Ale určitě se najdou jedinci, co si kvůli ušetřené desetikoruně raději objednají i přesto tam a rádi si na start svého Xboxu počkají :-)

TX - quality and respect!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám FAT, takže by mi to bylo jedno. A i kdyby to bootovalo dlouho, tak mi to taky nevadí. Zatím do toho jít nechci, čekám jak se budou dál věci vyvíjet a jestli by to pro mě vůbec mělo smysl. V podstatě mi stačí flash, pokud všechno jede jak má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Věřím, že první start konzole v délce 3 minuty by přežil každý. Nemyslím si ale, že by to po chvíli nezačalo lézt každému na nervy, sedět a čekat při každém zapnutí konzole 3min a koukat do černé obrazovky. Ale jak říkám, každému dle gusta :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu