piit Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Dobrý den, synovci jsem koupil přes aukro psp 2000.Ale po pár dnech přestalo fungovat. Trošku jsem se poptal, protože tomu moc nerozumím, a bylo mi řečeno, že se jedná o nějaký brick. Mám se proto poptat po nějakým flesherovi. Jsem z libereckýho kraje,okres semily.Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ahoj, co se s tím PSP předtím, než se to stalo dělalo? A jaký data code má pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piit Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Čau. nevím,já to měl pro synovce. normálně mu to fungovalo, ale prej z ničeho nic to přestalo jít. teď, když to zapnu tak se na 10 sekund rozsvítí zelená kontrolka a pak zhasne.na displeji ale nic není.data code je 7D serial no. je hc8057941 .Půjde s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Čau. nevím,já to měl pro synovce. normálně mu to fungovalo, ale prej z ničeho nic to přestalo jít. teď, když to zapnu tak se na 10 sekund rozsvítí zelená kontrolka a pak zhasne.na displeji ale nic není.data code je 7D serial no. je hc8057941 .Půjde s tím něco udělat? Mělo by to být ok, stačí když zde na forum se podíváš na nějaké témata kde jsou flasheři, ozveš se jim a za 300kč to máš unbricklé (odbloklé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.