piit Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Dobrý den, synovci jsem koupil přes aukro psp 2000.Ale po pár dnech přestalo fungovat. Trošku jsem se poptal, protože tomu moc nerozumím, a bylo mi řečeno, že se jedná o nějaký brick. Mám se proto poptat po nějakým flesherovi. Jsem z libereckýho kraje,okres semily.Děkuji za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin2412 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ahoj, co se s tím PSP předtím, než se to stalo dělalo? A jaký data code má pod baterkou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piit Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 Čau. nevím,já to měl pro synovce. normálně mu to fungovalo, ale prej z ničeho nic to přestalo jít. teď, když to zapnu tak se na 10 sekund rozsvítí zelená kontrolka a pak zhasne.na displeji ale nic není.data code je 7D serial no. je hc8057941 .Půjde s tím něco udělat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunfig Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Čau. nevím,já to měl pro synovce. normálně mu to fungovalo, ale prej z ničeho nic to přestalo jít. teď, když to zapnu tak se na 10 sekund rozsvítí zelená kontrolka a pak zhasne.na displeji ale nic není.data code je 7D serial no. je hc8057941 .Půjde s tím něco udělat? Mělo by to být ok, stačí když zde na forum se podíváš na nějaké témata kde jsou flasheři, ozveš se jim a za 300kč to máš unbricklé (odbloklé) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts