adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tohle není fejk :-D Nápis Xbox 720 se objevil v jednom filmu s Hugh Jackmanem - Real Steel... Microsoft nic takového nevyvrátil a údajně by se mělo i jednat o pravdivý údaj... když už jsme u toho... řekněte, co by podle vás měl mít nový xbox ??? nebo znáte snad nějaké informace o opravdovém Xboxu 720 ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nebude nést označení X-720 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nebude nést označení X-720 ono to je i takový ♥♥♥♥ :-D lepší by kdyžtak už bylo třeba Xbox 900 nebo nějak jinak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Podlě mě třeba XBOX 2 nebo něco takového jednoduchého :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Podlě mě třeba XBOX 2 nebo něco takového jednoduchého :) po názvu Xbox 360 je už možné vše :-D ale já si myslím, že to nebude, protože se budou chtít odlišit od obyčejné číselné řady, jako má Playstation ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Mě je to celkem jedno,hlavně aby to nestálo 20.000,- :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 X720 je spis takovy pracovni nazev, kazdopadne mam pocit ze i Msoft se vyjadril v tom ze to v real stealu byl spis takovy vtipek..... kazdopadne podle poslednich situaci to vypada, ze by mohl byt ohlasen na E3 v roce 2013 a mohli bychom se ho pak dockat ten samy rok na vanoce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 23, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nevim jak vy, ale já osobně bych do toho šel... Ale až potom, co půjde flashnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Mě je to celkem jedno,hlavně aby to nestálo 20.000,- :lol: bude jako všechno nový :-D ale nebude o co stát, první verze bude mít určitě mega ring of death :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nevim jak vy, ale já osobně bych do toho šel... Ale až potom, co půjde flashnout :D stejně si to koupíš, protože nový halo bude jen na xbox novej :-D teďka snad čtyřka bude na Xbox 360 a zbytek už ne... tak já doufám, aby Xbox 360 přišel až po Playstationu 4, protože chci, aby byl lepší ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 X720 je spis takovy pracovni nazev, kazdopadne mam pocit ze i Msoft se vyjadril v tom ze to v real stealu byl spis takovy vtipek..... kazdopadne podle poslednich situaci to vypada, ze by mohl byt ohlasen na E3 v roce 2013 a mohli bychom se ho pak dockat ten samy rok na vanoce.... Plánují to na E3 2012 (: a vyjít by měl na vanoce 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 23, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 No, takhle: Já nikdy Xko neměl, Halo jsem dohrál na PC akorát jedničku a dvojku, ale už tady jsem si to zamiloval :D Tak právě přichází můj čas, kdy konečně dojedu všechny Halo a začnu pak s novou trilogií :D Sorry za trochu OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Plánují to na E3 2012 (: a vyjít by měl na vanoce 2013 Ty infa jsou ruzny, cetl jsem o obojim.... Mozna to bude tim, ze to jsou jen strasny spekulace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Plánují to na E3 2012 (: a vyjít by měl na vanoce 2013 :-D to vychází krásně, to by zrovna mohla vyjít od microsoftu teoreticky ta ochrana, která by ti měla dokázat zablokovat celej xbox, tak ho vyhodíš a deš si hned koupit novej, to je hodně mazaný od MS :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Ty infa jsou ruzny, cetl jsem o obojim....Mozna to bude tim, ze to jsou jen strasny spekulace :D Může to být dříve i déle! (: Zatím to není oficiální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 :-D to vychází krásně, to by zrovna mohla vyjít od microsoftu teoreticky ta ochrana, která by ti měla dokázat zablokovat celej xbox, tak ho vyhodíš a deš si hned koupit novej, to je hodně mazaný od MS :-D Celej? To by mě zabilo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Celej? To by mě zabilo :lol: to zabije všechny :-D jak finančně těch 20 000Kč, tak i psychicky, že nemůžou hrát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Ale myslím že to neblokne celé xko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Myslim e ty doby kdy nova konzole stala 20k (PS2) jsou uz davno pryc, ale cene kolem desitky bych i veril, zalezi jak moc vykone to bude a co vsechno to bude umet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Myslim e ty doby kdy nova konzole stala 20k (PS2) jsou uz davno pryc, ale cene kolem desitky bych i veril, zalezi jak moc vykone to bude a co vsechno to bude umet :) myslim, že fotorealistická grafika by měla bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 myslim, že fotorealistická grafika by měla bejt Má být grafika jako film Avatar! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Takže jak to tu tak čtu, myslíte že má vůbec cenu jít do nového Xka ( Slim :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Takže jak to tu tak čtu, myslíte že má vůbec cenu jít do nového Xka ( Slim :D ) Řeknu ti to asi takhle,já budu mit X-360 dokud bude sloužit a stejně se nebude vyplácet ho hned koupit,mezitím cena klesne dolu a vyjde řada revizí atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Má být grafika jako film Avatar! 8) Dalsi spekulace ktere osobne moc neverim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Jaký tipujete název, XBOX 3 ani X720 to téměř jistě nebude, já bych to viděl spíš na slovní přívlastek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.