DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 "Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches in the largest and most ambitious game Rockstar has yet created"Největší a nejnáročnější hra,na které kdy Rockstar pracovalo... http://multi.systemlink.me/2011/11/rumour-gta-v-is-almost-2-and-half-times.html Vy ty příspěvky vůbec nečtete -.- tyhle informace jako je např. velikost 2.5 větší než RDR uvedl sám Sam Houser (zakladatel Rockstar games) Takže je to pravda... Cteme, je tam velky napis Rumour a hned prvni veta zni, ze to samotny Rockstar nepotvrdil.....ten preklad toho s tim houserem vyplivy divne z prekladu je to podminkova veta (ve francoustine), takze kdyby ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 http://www.gta.cz/gta5/#exkluzivne-info-o-gta-v-leaknute-redaktorom-psm3 Co si o tom myslíte? jeden z dalších jejich výmyslů nejspíše :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Asi nesmysl, na internet může psát každý víš co, ale bylo by to super. Až na benzín, to je totální nuda - hry nemají bejt úplně podle reality, to by pak byla nuda a navíc ten benzín je na hodně serverech SA:MP, vyzkoušejte si to - je to pěkná otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 http://www.gta.cz/gta5/#exkluzivne-info-o-gta-v-leaknute-redaktorom-psm3C o si o tom myslíte? jeden z dalších jejich výmyslů nejspíše :lol: Myslíš :D? Přezdívka "GTA5RULESAL" mluví za vše... Co se týče benzínu, to je mi upřímně jedno, já bych stejně vždycky auto rozflákal než by mi došel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No nevim nicemu bych veril, ale jako celek to nepusobi moc verohodne....LS 4x vetsi nez LC? K tomu jeste velke prilehajici okoli? Byt to pravda tak je to az neuveritelne..... Ale libila by se mi treba moznost brat "rukojmi" ala GoW.... Zase mi nezda to, ze by upustili od randeni.....uplne.....bylo to uz i v SA a v IV mi to nevadilo.... Palivo je podle me ukradeny, to bylo i v Mafii a ani jednou se mi nestalo, ze bych musel zajet v pumpe a kort u GTA, kde se meni auta jak ponozky je to spis jen takovy detail na dojem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Mapa....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 [ATTACH=CONFIG]14598[/ATTACH]Mapa....... Taky není ofiko ;) nejspíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jj, taky si myslim, ale kde jsi ji vzal DeSi? Jinak lidi, je tu ještě někdo komu se hrozně líbil Mt. Chilliad a chce ho i v GTA 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jj, taky si myslim, ale kde jsi ji vzal DeSi?Jinak lidi, je tu ještě někdo komu se hrozně líbil Mt. Chilliad a chce ho i v GTA 5? mapa je na www.gta.cz , někdo vystavil na twitteru (prý zaměstnanec R*) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Samozrejme to muze byt jen dalsi fama, kdo vi, ale pro predstavu sem ji sem soupnul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Po pravdě by takhle mohla i vypadat když jen LS+ okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Hory hned vedle LS? To si nemyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Hory hned vedle LS? To si nemyslím. A ještě ke všemu (jestli to je pravá mapa) tak není rozhodně celá,tedy je kus odříznut když se podíváš na severo-západ tak někam vedou dálnice či cesty ,že by do jiného města? EDIT:právě jsem se díval na skutečnou mapu Severní ameriky a SF by byl tam kde vedou ty cesty které jsou jen z části na mapě :) Podle mě ta mapa není ani dokončená , protože cesty mizí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ono ve skutečnosti je SF daleko od LS asi takových 500-700km myslim, byl jsem tam a je to sakra dálka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No tak ne asi :lol: ale skutečné měřítko ve hře by nebylo možné,byl to odhad tak nějak by to ve hře mohlo být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 mapa je s největší pravděpodobností fake. Na GTAForums.com našli že je to jen nějaká předělaná fan mapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Hlavně se těšim na návrat Hydry, a ostatních letadel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 mapa je určitě fake, pochybuji, že by obyčejnou čtvrť (ač bohatou) jako Vinewood daly tak velkým písmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Cteme, je tam velky napis Rumour a hned prvni veta zni, ze to samotny Rockstar nepotvrdil.....ten preklad toho s tim houserem vyplivy divne z prekladu je to podminkova veta (ve francoustine), takze kdyby ;) Dobře,beru...ale to že je to nevětší vyvíjená hra od Rockstaru snad něco nasvědčuje,ne?Toto potvrzené je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Hlavně se těšim na návrat Hydry, a ostatních letadel :) Ani nedoufám že by to tam bylo, ale bylo by to sakra úžasný, miloval jsem ty bojové letadla hlavně v SA:MP, to bylo srandy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ani nedoufám že by to tam bylo, ale bylo by to sakra úžasný, miloval jsem ty bojové letadla hlavně v SA:MP, to bylo srandy :D Proč by omg? však v traileru hydra je ;) Takže ty vsechny letadla co jsou v traileru tak nebudou ve hře jo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Cože??? Já jí neviděl, to se musim kouknout znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 :) proleta kolem tech mrakodrapu EDIT: 0:44- práškové letadlo 1:00- Hydra (stíhačka) 1:10- The Shammal (dopravní letadlo,ovladatelné) Vodní letadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jaj shamal! To je moje top v SA:MP, co já s tim zažil srandy, vždy jeden letěl a 5 nás bylo na střeše a střílely jsme z rpg po lidech, lol! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jaj shamal! To je moje top v SA:MP, co já s tim zažil srandy, vždy jeden letěl a 5 nás bylo na střeše a střílely jsme z rpg po lidech, lol! :D Říkám,vracejí se starý,dobrý časy :D doufám že až vyjde tak zapaříme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.