mendlik18 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 rockyzz: zase mi to přijde zbytečný (tedy až na pbleceni), přijde mi to moc obycejny, radši aby se to odehravalo v "lepší" společnosti jako Teplý Tonda teploušek tony byl bezva byla tam taky zábava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Zrovna Tony byl super v tom, ze to bylo pekne silene a strasne zabavne, presne neco takoveho bych bral...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Takové Spojení Gta Iv a Krajiny z RDR .. uvítal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 nebo by mohlo bejt GTA na venkove na Ukrajine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nebo na rktide....snezny skutry, sem tam par eskymaku a dlouhy nekonecny bily plane...ale to uz by bylo spis GTS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 :D to jo to by byla prdel. Ale to uz je extrem si myslim, hlavne at to neni to liberty city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nebude...bohuzel :) Ne, ac ho mam rad, budu rad za zmenu LOKACE ;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 nebo by mohlo bejt GTA na venkove na Ukrajine :D GTA už od začátků je městká, pouliční hra kde je i nejvíce možností, takže čistě venkov mi k tomu moc nepasuje, ledatak jako vedlejšek (viz. SA) a to už by určitě od věci nebylo. Navíc jinou zemi k týhle hře než USA snad nelze přiřadit, NY či LA ideálka. I když třeba takový Rusko by mohlo být taky zajímavý, ale to bych spíš navrhnul třeba k Mafii. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Rockstar 100% nemá problém s dělání krajiny .. v RDR sem byl ohromenej a jinde žádnou podobnou neviděl .. podle mě ani v novém díle nebude Jinak k těm městům .. LA,SF,NY.. Mohli by to spojit a dát tam něco jako kanadu .. slyšel sem že tam bude víc jak jeden podnebný pás .. :D ale hádám že to si zas někdo vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Jenze na tom delalo jine stuido, plus mely nemuseli delat obrovske detailni praci, takze mely cas na uzasnou krajinu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tak GTA podle mě už nikdy neopustí usa max zpět do londýna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 To radsi ne......ikdyz spekulovala se i o Havaji coz by nemuselo byt tak zle, a umim si predstavit i treba Kubu.....ale pokud to bude L.A., tak jsem zvedavy jestli uplne nove mesta nebo Los Santos.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Kuba by vůbec nebyla špatná, to by si mi líbilo, a ani již zmiňovaný stal alá Mafia II v americe 50.let bych taky bral - já tohle období prostě miluju a vůbec by mi nevadila podobnost právě s Mafií. Rockstaru ale asi jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Pokud nové lokace tak: Rio de Janeiro, Kuba, Hawaii či Venezuela, Ekvádor - to by bylo úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Rio po vzoru Fast Five ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 já bych si zas přál aby krajina byla jako v Just Cause 2 nebo něco na ten způsob.. :) to se mi líbilo nejvíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 To taky, abych řekl pravdu tak Rychle a Zběsile (celá série až asi na trojku) je moje nejoblíbenější série. Ale je k tomu mnohem více důvodů já bych si zas přál aby krajina byla jako v Just Cause 2 nebo něco na ten způsob.. to se mi líbilo nejvíc...Havaj by se tomu docela podobala, je tam mnoho malých ostrůvků pod sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 No me tahle serie uz posledni dobou moc nebrala, ale Fast Five to cele nakopl, protoze se vydal uplne jinym smerem a myslim, ze takovy smere by GTA V sednul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 takove Chicago ve 30 letech kdy vládnul Al Capone by nebylo špatný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 takove Chicago ve 30 letech kdy vládnul Al Capone by nebylo špatný :) Ale to už by nebylo GTA ;) Už i víc (ačkoliv by to bylo taky naprd) by se k tomuhle místo hodila Red Dead série - proč? Protože už to není tolik let vzdálené jako GTA (RDR - 1908 cca a Al Capone 1930) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 časově ano, ale jinak je to uplně jiný a mnohem více se to hodí ke GTA, auta, Mafie apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Úplně nejlepší bude LA +cca. 35% zeleně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tohle je krásný ta chvíle kdy nevíme co a jak bude a můžeme se jen dohadovat. Z takovejchhle debat by měli čerpat vývojáři. Jinak k tématu.. Kuba by se mi taky líbyla ale LA ujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Nejlepší GTA i s prostředím bylo Sanko. První město - L.A., Druhé město - San Francisco, Třetí městlo - Las Vegas... Ahh ta hra byla a je BOŽÍ[h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tohle je zajimava zprava, ktere bych i veril.... http://www.zing.cz/novinky/7942/bude-se-gta-5-odehravat-v-peti-mestech-s-peti-hrdiny Ze bychom se treba dockali San Andres Rozrostleho o dalsi zpodobneni znamych americkych mest..... Ja bych bral Chicag s Detroitem, ikdyz ty jsou dost stranou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.