deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Chicago a Detroit by se mi taky libili. Nebo Seattle (plus treba Vancouver, i kdyz uz neni v USA - ale ten by se do GTA hodil perfektne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Do GTA by bylo nejlepší New York jako nejhezčí a největší město v GTA , a ten Detroit nebo Silent Hill jako nejvíc zapadlá města v GTA + v SL i zombieee :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Co??? Mozna dneska pomalejs chapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tak jinak :D V GTA V bych chtěl, aby byla tato města : L.A., San Francisco, Las Vegas, New York a Detroit nebo Silent Hill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Silent Hill??? Wtf??? To ja bych tam teda zse rad City of Lost Heaven, SimCity a Brno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 :D ale stejně se na V těším, navíc se má dělat i na PSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 poděl by bylo kdyby se to odehravalo v Rusku :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Vancouver by byl nejlepší, podivejte se na mapu to město si o to přímo říká :D. Ale pochybuju, viděl bych to spíš na to L.A. nebo Cisco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Me se uprimne hodne zamlouva ten propletenec peti pribehu z peti mest.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Me se uprimne hodne zamlouva ten propletenec peti pribehu z peti mest.... To me moc ne, jedine kdyby ty mesta byly na jedny mape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 ja bych byl pro rusko,konkretne moskvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 GTA je tipicky Americká hra tak není důvod cpát jí do Evropy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Souhlasim s Desmondem, ale byl by dobrý jen jeden příběh s dvěma nebo třemi různými konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 GTA je tipicky Americká hra tak není důvod cpát jí do Evropy :lol: už jednou v Evropě byla, tak proč ne podruhé když v Evropě tak to bych nejradši viděl, Londýn, Moskvu nebo nebo Neapol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Proc zrovna Mafia 2? No predpokladam ze to bude v lepsim havu.....uz jen kvuli tomu, ze zrovna mafia zadny super zazrak nebyla.....podepsal se na ni dlouhy vyvoj.....Velky gangu ne to byla strasna nuda :D No já myslel na grafické úrovni, a na to že vývojáři z Mafia 2 každou chvíli krachovali to náhodou ušlo oproti Rock Stárum *phfe* Kurna at se to odehrává třeba v LA, nebo tak a hlavně né v Evropě a už vůbec né v Moskve :D :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Jak už jsem psal, GTA v Rusku mi moc nesedí, spíš pokračování Mafie bych tam bral. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Taky si myslím že GTA v rusku by bylo na nic, ale kdyby dali např. že musíš leťet v misi do ruska a tam splnit daších 10-20 misí tak by to nebylo špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 No já myslel na grafické úrovni, a na to že vývojáři z Mafia 2 každou chvíli krachovali to náhodou ušlo oproti Rock Stárum *phfe*Kurna at se to odehrává třeba v LA, nebo tak a hlavně né v Evropě a už vůbec né v Moskve :D :bash: Ja jsem to pochopil i ja jsem reagoval na grafiku, GTA V si zaslouzi lepsi nez tu z Mafie 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Dnešek a potom už jenom jeden den a vše se dozvíme :P :D Mohlo by to být na styl SA ale chtělo by to i vééééélky město ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Tvl já se na ten trailer hrozně moc těšim, fakt i jen kvůli traileru to bude ještě nabitější podzim, ted si jdu na poštu pro BF3 pak ve středu GTA 5 trailer, v pátek GoldenEye 007 Reloaded, a příští středu konečně MW3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Listopad bude krusny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Já už mám všechno, co jsem od listopadu chtěl, takže sice mraky peněz v háji, ale je co hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Hmm já se těším na mw3, protože jsem skilil na MW2 i v Black Opsech. Mise mě nějak nezajímají, ale mulťák tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Black Ops MP = tragédie, treyarch většinou jen kopíruje a ještě to pokazí, IW (alá Respawn Entertaiment) ... to je jiná liga ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Dalsi nadeje pro fanousky SA :D http://www.zing.cz/novinky/7987/grand-theft-auto-5-v-san-andreas Zitra se ukaze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.