Slyrapjack Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Já věděl že mě Rockstar Games nezradí, a pokuď v tom článku píšou pravdu tak se budu těšit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Kurňa kurevsky se na tem trailer těšim a doufam že to bude ve stylu SA nebo VC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Uz jen 11 minut do traileru :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Toz to je napeti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 http://www.gamespot.com/features/6343500/grand-theft-auto-v-trailer-premiere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cekam jak blbec na oficialnich strankach a nejde mi to..... EDIT: Uz to jde....tesim se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak jak koukám, vypadá to na pokračování GTA IV... ze začátku mi to připomínalo The Sims. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak jo san andreas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Čekám už 50 min, konečně to má být tady, ale při spuštění se nic neděje :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 San Andreas? Spíše Vice City... Samé pláže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Já jsem si hned od začátku myslel že se pětka bude odehrávat v SA Tohle je na 100% SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jj jeste na konci vinewood :D San andreas je zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 L.A. Baby.....nevim jestli to bude primo San Andreas, ale vypada to zatracene dobre, i ten hlavni hrdina zni skvele ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Spíš jenom Los Santos, ostatní města ze SA v tom traileru nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jsem nadšen! Ty epické hory, poušt? Že by Mt. Chilliad? :lol: Akorát mi to přijde takový dost měkký a zrovna tahle postava se mi vůbec nelíbí. Edit: mám otázku? ví se už rok vydání? 2012, 2013?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Já jsem si hned od začátku myslel že se pětka bude odehrávat v SATohle je na 100% SA Jj, Los Santos, Nevada, Mount Chiliad.. ale děj bude určitě podobný jako u IV, jelikož to na "gangsterskej shit" nevypadá. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Vubec ych se nezlobil, kdyby to byla nejaka jina napodobenina L.A. nez Los Santos....ciste pro sebe s peknym uzemim okolo (prirody podle traileru bude dost) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 To L.A. úplně nádhera, ty hory aka chilliad vypadaj na první pohled fakt gigantické, to mám rád. A nevada? Tu jsem v SA úplně miloval, a furt miluju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Uprimne receno si na soucasne genraci konzoli neumim predstavit san andreas, ktere by vypadalo takhle...... Jinak me stve ze neodhalili nebo spis alespon nepriblizili datum vydani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 no po shlídnutí traileru sem fakt happy :) doufam že cena nebude nějak moc vysoká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak jsem se mrknul na trailer a krása,vidím,že se vrací zpět to staré,dobré GTA z gangsterama,ty hory nadhéra,Nevada nádhere,uvidíme co přinese další info! :) EDIT: jak jsem se díval na trailer,tak se nejspíše do hry vrátí možnosti ze SA (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 parada! stary gta se vraci !! souhlasim s ferrim doufam ze to nebude extra drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 no po shlídnutí traileru sem fakt happy :) doufam že cena nebude nějak moc vysoká Nejsem nějaký velký fanoušek 3D dílů GTA, ale za tuhle hru bych dal klidně 2k, desítky hodin obsahu za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 to jo ale zase třeba 1600 za hru se mi fakt dávat nechce jako počítam s přibližnou cenou 1300- 1400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cena nějak moc vysoká, co to plácáš? Cena bude stejná jako u většiny her které vycházejí na konzole, proč by byla jiná? Jinak já jsem z deepem, já bych za GTA dal i ty 2k, hrozně se těšim, jinak datum vydání, tedy rok vydání nevíte? 2012 nebo 2013? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.