Cool.Majkl Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cena bude podle mně stejná jako u ostatních velkých titulů - 49,99 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Nebo 59,99 €, jak kde ;) Ale proč se tu vůbec bavíte o ceně, ta je přece jasná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cena nějak moc vysoká, co to plácáš? Cena bude stejná jako u většiny her které vycházejí na konzole, proč by byla jiná? Jinak já jsem z deepem, já bych za GTA dal i ty 2k, hrozně se těšim, jinak datum vydání, tedy rok vydání nevíte? 2012 nebo 2013? Na 99% 2012, a skoro bych si i tipnul Q2 (květen). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 sem nadsen =) gta se vraci ke korenum s plnou paradou a beach style se mi velmi libi ..pripomina to vice city=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Cena nějak moc vysoká, co to plácáš? Cena bude stejná jako u většiny her které vycházejí na konzole, proč by byla jiná? Jinak já jsem z deepem, já bych za GTA dal i ty 2k, hrozně se těšim, jinak datum vydání, tedy rok vydání nevíte? 2012 nebo 2013? Myslím ´že na Games.cz jsem četl,že 2012 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Los Angeles není špatná volba, teď jen kde se to bude idehrávat, mám na mysli, černoši, hispánci nebo vyšší sfera gangsteru... každopádně mírné zklamání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Já jsem zvědav jestli bude město Las Vegas jako v SA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamos1468626956 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mě trochu štve že neodhalili hlavní postavu jak vypadá ale hlas zní velmi dobře a podlě něj bych řekl že to nebude žádný rus černoch hispánec srb atd možná čistý amík :D ikdyž nevím jestli vůbec bylo GTA s američanem (možná vice city a nebo 3ka teď si nevybavuju jejich původ nevíte někdo ?? )... ale jinak bude to určitě bomba :) jinak není nějaký velmi dobrý angličtinář, který na 100% dobře rozumí tomu co říká?? protože to určitě taky hodně napoví o tomto dílu...a štve mě že do těch GTAček neudělaj normální klasický auta které můžem vidět v realitě (bmw mercedess atd).. Kurňa doufám že to vyjde co nejdřív ať mám po dohrání assassins creed relevations co hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 auta maji SPZ San Andreas, takže by to možná mohlo opět být v celém státě. Navíc se tam prohánějí vzducholodě, letadla i stíhačky. A na to je potřeba pořádný prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Možná se další města odkryjou v dalších trailerech, a jestli je pravda to s těma více postavama tak by to mohlo být stylem, že v každém městě by se odehrával příběh jedné postavy, a tak by možná vyhověli hráčům co chcou gangsta styl a zárověň těm kteří chtějí uhlazené mafiany, myslím že takhle by to aji fungovat mohlo. To mi přišlo na SA takové zvláštní, že v Los santos byl CJ nějaký gangsta, a třeba v las venturas se zase pachtoval s mafianama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 ten trailer mi neměli ukazovat.. protože se teším na gta jak prase :D ale ještě si počkám.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Adamos: Tady je ten trailer s cz tiulkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 tak sem se kouknul uz ma par kramu predprodej http://www.games-eldop.cz/detail/gta-v-(ps3)/ a cena je vysoka dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Proboha vždyť to je nějakej dmntní neznámej blbej shop.... Achjo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 tak sem se kouknul uz ma par kramu predprodej http://www.games-eldop.cz/detail/gta-v-(ps3)/ a cena je vysoka dost Kecy,věř mi že cena nepřesahne 1.500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 tak to uz by bylo lepsi. ja bych to chtel rovnou v platinovce za 550 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Fuj platinovky jsou hrozny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 ja nevim co proti nim vsichni maj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Asi nejvíce logická možnost. Hlavní představitel poslední hry, se nám může objevit i v dalším díle. Docela zajímavé Nicovo letenka do SA na konci GTA IV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Hlavním hrdinou bude blíže nespecifikovaný hispánec Adrian, jenž je členem gangu Los Santos. Sice nějak nadšenej nejsem ale jsem rád že se "snad" znova vrátíme do Los Santos :D, doufám teda že to bude gansta style :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Taky jsem nadšen, taková směsice Sanka a 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Sice nějak nadšenej nejsem ale jsem rád že se "snad" znova vrátíme do Los Santos :D, doufám teda že to bude gansta style :D Určitě bude Los Santos,jsem zvědav jestli tam bude i město (Las vegas) jako v SA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Určitě bude Los Santos,jsem zvědav jestli tam bude i město (Las vegas) jako v SA :) Bylo by dobré kdyby sme se tam setkali třeba i s Carlem Johnsem... ( Grove Street Families ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 http://www.xzone.cz/hledat.php3?search=Grand+Theft+Auto+V&x=0&y=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 no jeslti to bude zase gangsta styl tak to bude hodně špatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.